Šta je novo?
Ne znam sta ce vam AV na Windows 10. Frisak OS, unapredjena bezbednost u odnosu na prethodnike. Male su sanse da zapatite nesto osim ako se sami ne potrudite (kao na adroidu kada dobijes poruku da ti je sistem put virusa pa kao tele skines neki maliciozni softver da to popravi).
Ja ni na win7 nemam AV, jedino sto imam je adblocker on blokira reklame i spamove a ostalo pazim sta posecujem i skidam.

@umart

A šta da radiš. To ti se zove pravi USER level.

Nije kriv čovek što ne zna. Prosto ga nije zanimalo.

@voki88 i @core.graphics
Ništa od značaja za vas pri igranju tih "igrica".

ima li ondak neka opcija da se to sve iskljuci.... na nekim igricama stoji na ikonici onaj blue-yellow shield!

Idi u opcije antivirusa i dodaj FO4 folder među izuzetke (exceptions) od skeniranja.

Plavo-žuti štit na ikonici označava da sistem tu aplikaciju pokreće sa administratorskim pravima (isto kao desni klik > Compatibility > Run as administrator)...

PS: vrlo zanim5iv thread o mehanici igre: https://www.reddit.com/r/fo4/comments/3tjngh/useful_info_inside_on_games_mechanics_after_a_lot/

Poslednja izmena:
^ Dobar :)

Bravo. Potrefio. Da citiram sebe, napravili su open world shooter, ne RPG...plus, nikako neće da mi radi onaj mod za dijalog...

vidim, strašno ih he zabolela tvoja (pr)ocena. zapravo, toliko ih je zaboleo tvoj hejt da su odustali of fo5 i odlucili da poklone licencu "pravim fanboyevima serijala".
:)))

Fallout 4 je prestao da bude "kul" već posle nedelju dana :(

Last week’s number 1, Fallout 4, saw sales drop a massive 80 percent and it now sits behind Call of Duty: Black Ops 3 in the charts.

Toliko je trajalo i igranje kod mene!:DNije ovo losa igra,daleko od toga,ali moras jednostavno voleti takav gameplay!Meni je on licno uspavljujuci!Gradis bazu,a u bazi kuca koliko god hoces!Nekako je to trebalo drugacije da se odradi!Vec na samom pocetku igre imas sve zivo dostupno od stolova za kraftovanje,mislim cemu to?Zar nije bolje kada te igra tera da krenes od nule i polako se kucis,razvijas itd..U Skyrim-u je to mnogo bolje odradjeno!
Sto se tice prodaje,zaradili su oni i vise nego sto igra nudi!Sada ih bas zaboli za sve,ugurali su tu i season pass,pa ko se navuce...,a navuklo se dosta njih!

Poslednja izmena:
da, ja sam od big leagues poen potrosio na nesto drugo, sad moram da cekam sledeci level.... a primetio da mi padne damage kad stavim max perk, reko mozda je samo visual bug, dobro je sto se neko setio da ispravi :)

I ja sam mislio da samo tooltip glitchuje jer se slično dešava sa puškama i nekom kombinacijom perkova...

Anyway, zabavan video i vrlo korisni XP exploit sa ***** Savant i gradnjom (mislim da to nisu ispravili):

[YOUTUBE]i1NWDUf6qv4[/YOUTUBE]

PS: Kurafte cenzura...

Fallout 4 i kritici polako prestaje da bude kul posle nedelju dana:

http://www.pcgamer.com/fallout-4-go...facebook&utm_medium=social&utm_campaign=pcgfb

But the consequence of that is making that puddle even shallower. Fallout 4 has all the hallmarks of an RPG—quests, experience points, towns, trading, companions—but it’s all pretty superficial. It’s like a tribute act to an RPG: fine at first glance, but look a little closer and you realise that ‘Elvis’ is actually a guy in a cheap wig.

The quests are just as bad.

Some of the level design feels more like an FPS than an RPG: a series of rooms linked with corridors, filled with enemies waiting patiently for you to kill them...

....but it’s not enough to mask the fact that many of these places are just, when you really boil it down, elaborate shooting galleries.

For a resource-starved post-apocalyptic wasteland, guns and ammo are everywhere....

...but perhaps they should have dedicated that energy to making characters that don’t look like sentient shop mannequins or writing dialogue that isn’t so stilted and lifeless.

Da li se u VATS racuna sneak attack bonus ninja perka?

Nisam siguran ali trebalo bi...nisam testirao. Medjutim, procitao sam negde da je neko testirao i provalio da bonus crit dmg iz Better Criticals perka ne radi na sneak critu vec samo sa VATS critovima...

Racuna se, probao sam sinoc, mada je lakse iz sto vece daljine pa bez VATS-a.
To za better crit mislim da jeste tako kao sto si napisao.

Ako se pitate da li Idi0t Savant vredi čak i sa visokom INT...vredi.

JVIkUEU.png

sva sve ljudi nece istestirati.... al ono, dobro je znati...

Jel neko uspeo da pridobije Deathclaw—a da mu postane kompanjon? Koji su uslovi?

Vratio sam jaje u gnezdo i Deathclaw me nije napao, verovatno treba onaj perk da te zivotinje gotive nabudziti na max i moguce je da treba biti veci lvl od Deathclawa...

Nema to veze s tim...ako vratiš jaje, Deathclaw te ne dira i to je to. Tu onda možeš naći i Deathclaw Gauntlet.

ja sam vratio jaje, pa ubio Deathclaw :D

Nazad
Vrh Dno