Šta je novo?
Igram FO4 od kako je izasao, kad uhvatim vremena, bas je gustiram lagano. Do 58. levela nisam krocio u Diamond city, mislim da to dovoljno govori :)
Krenuo sam sad sa glavnom pricom i odusevljen sam ali imam jednu misiju koja mi baguje.

U pitanju je misija sa onim robotom sto pravi pivo (Find the Brewing Machine). Nemam opciju da robota posaljem u Goodneighbor, nemam nikakve opcije za dijalog. Da li neko zna za resenje, ta misija mi stoji nezavrsena jako dugo?

Pa da, ali uz njega moras obavezno instalirati Rivatuner Statistics Server i tamo takodje podesiti. (instalacija ide u paketu, ako se dobro secam)

Igram FO4 od kako je izasao, kad uhvatim vremena, bas je gustiram lagano. Do 58. levela nisam krocio u Diamond city, mislim da to dovoljno govori :)
Krenuo sam sad sa glavnom pricom i odusevljen sam ali imam jednu misiju koja mi baguje.

U pitanju je misija sa onim robotom sto pravi pivo (Find the Brewing Machine). Nemam opciju da robota posaljem u Goodneighbor, nemam nikakve opcije za dijalog. Da li neko zna za resenje, ta misija mi stoji nezavrsena jako dugo?

Ja sam baš danas odradio tu misiju, pri dijalogu sa robotom imaš opcije da ga zadržiš kao saborca ili da ga pošalješ u Goodneighbor, kao i da mu ubaciš recept (ako poseduješ neki). Ako ga šalješ u GN, onda imaš zadatak da ga ispratiš do odredišta (usput imaš par super-mutanata i mirelurk-ova koji će te napasti). Ako si level 58, sredićeš to sa par metaka :)

^ Probam da napravim dijalog sa robotom, samo mi odgovori nekom posalicom, nemam uopste opcije za dijalog. Koliko uopste recepata treba da mu donesem?

Imacu malo lufta, pa bih da probam F4. Nikada do sada nisam igrao predhodne delove. Voleo sam eto Skyrim, pa se nadam da cemi F4 lepo leci iako vidim ima negativnih reakcija. Nesto ni grafika nije na nivou, ali ajd ako su zanimljivi predeli.

^ Probam da napravim dijalog sa robotom, samo mi odgovori nekom posalicom, nemam uopste opcije za dijalog. Koliko uopste recepata treba da mu donesem?

Ja sam imao jedan, mada je to samo dodatna opcija u dijalogu, ne verujem da je uslov za završetak questa. Probaj da odeš opet u GN i razgovaraš sa ovim likom što ti je dao zadatak, možda se zabagovalo nešto.

Imacu malo lufta, pa bih da probam F4. Nikada do sada nisam igrao predhodne delove. Voleo sam eto Skyrim, pa se nadam da cemi F4 lepo leci iako vidim ima negativnih reakcija. Nesto ni grafika nije na nivou, ali ajd ako su zanimljivi predeli.

Kad završiš FO4, odigraj New Vegas i prenesi utiske...

Razmisljam da li da uopste krenem i FO4. Hoce li mi se svideti kao novom igracu? Uglavnom se sve gleda iz ugla postojecih fanova serijala. Ceo koncept mi je nov, pa mozda zanemarim neke stvari?

a kao da je bitno da li se ikome drugome igra sviđa? ako te privlači, sedi i igraj se :)
ako radiš po svome, ne možeš pogrešiti :)

Razmisljam da li da uopste krenem i FO4. Hoce li mi se svideti kao novom igracu? Uglavnom se sve gleda iz ugla postojecih fanova serijala. Ceo koncept mi je nov, pa mozda zanemarim neke stvari?

Nije tesno vezan za ostatak serijala, možeš slobodno da otpočneš...

Ja bih krenuo od Fallouta 1, pa polako...

Fallout 1 izgleda kao tetris :)

Ma da, realno, i sah je uzas, grafika ista zadnjih 15 vekova.

Sah bolja grafika nego fallout 1:D

Drugari,
igram fallout 4 dvadesetak sati I od juce krece da me baca na desktop. Da li je neko imao slicne problem? Konkretno sam se vratio u diamond city krece da se koci I samo bap na desktop.

Drugari,
igram fallout 4 dvadesetak sati I od juce krece da me baca na desktop. Da li je neko imao slicne problem? Konkretno sam se vratio u diamond city krece da se koci I samo bap na desktop.

da nisi pokupio negde desktop bap?

Sacuvao sam save game folder, formatirao disk, odradio novu instalaciju na ssd-u, instalirao Fallout 4, vratio save i sad ucitavanja mjesto 2-3sek max traju po 40-50sek. Kako da rijesim ovo?

Deluxe. Meni bagovao onaj crnja što treba da mi da balistik weave u railroadu. Valjda će da proradi.

Nije proradio. A nisam primetio ni memory leak da su ispravili. Fps je bolji, ako mi se ne pričinjava.

Samo da vam javim da igrate igru godine...
A ovi sto su kenjkavi na igru...vise srece u ovoj godini, mozda izadje i vasa igra godine.

Da li je imao neko probleme sa seckanjem u gradovima? Negde sam nasao da je resenje smanjiti shadow distance na medium. Zestoko iritira jer mi pada na 15-20 fps.

Koje zauzece procesora je u tom trenutku?

Eto tu je problem, u gradu i pri zahtevnijim scenama verovatno zakuca na 100%.

Igram i Dying Light, za koji je Fallout 4 8-bitna igra, pa opet nemam takva trzuckanja.

Da samo Dying Light se vise "obazire" na grafiku nego na processor.
I optimizacija same igre je bolja...
Najveci nedostatak G3258 je izostanak HT koji recimo kod i3 funkcionise kao 4x core processor.

Nazad
Vrh Dno