Šta je novo?
Da samo Dying Light se vise "obazire" na grafiku nego na processor.
I optimizacija same igre je bolja...
Najveci nedostatak G3258 je izostanak HT koji recimo kod i3 funkcionise kao 4x core processor.

Nije do procesora. Iskljucio sam God Rays i igra sad radi super. Pritom ne primecujem neku razliku..

Danas sam poceo da igram FO4 i iako sam se do sad vodio time da mi grafika uopste nije bitna, ovde mi se apsolutno ne svidja,tj smeta mi.... Jako losi detalji ulepsani nekim efektima od kojih me boli glava kada se krecem oko svoje ose... bolje da je kao FO3 nego ovo cudo, bas mi izgleda lose...

Postavke su automatski sve na maks, jedino da smanjim nesto (ili pogasim te efekte), inace necu moci da igram koliko mi smeta...

Danas sam poceo da igram FO4 i iako sam se do sad vodio time da mi grafika uopste nije bitna, ovde mi se apsolutno ne svidja,tj smeta mi.... Jako losi detalji ulepsani nekim efektima od kojih me boli glava kada se krecem oko svoje ose... bolje da je kao FO3 nego ovo cudo, bas mi izgleda lose...

Postavke su automatski sve na maks, jedino da smanjim nesto (ili pogasim te efekte), inace necu moci da igram koliko mi smeta...

Obrati paznju na zidove, stabla i sl...ali izbliza..teksture kao na FO3 :/

Od milion modova, mora da ima bar neki koji smanjuje taj fejk kolorit. Istraži malo i sigurno ćeš naći nešto

Ugasio sam blur i godrays i sad me glava ne boli :-D
Preporuka nekih modova? Da ne menjaju igru

Nema potrebe, posle nekog vremena s naviknes...i bude ti ekstra.
Samo ti u realnom svetu pocinje da smeta kako izgleda...

E pa onda si preterao sa podesavanjima, smanji detalje...pogasi jos nesto.

imao sam tu sreću/nesreću da prvo "obrnem" FO4, pa tek onda MGS fantom pejn.

da je pravde, ekipa zadužena za grafiku (creation engine !!?) iz "igre godine" bi kompletno bila otpuštena.

zna neki za neki multimonitor fix/resenje za FO4?zadnji pec je u pitanju,eyefinity,u launcher-u imam max 1080p kao podezavanje za "rezu"...u svim ostalim igrama radi normalno. (gtaV,wIII,KC:D,TR...)

Sta donosi ovaj novi dlc

Far harbor pravi dlc bas dosta sadrzaja.

Far harbor. Za sad nije loš, ima zanimljivog sadržaja.

Da li još neko ima problema da mu se komp pregreva dok igra i da mu se igra zamrzava na svakih 45 minuta igranja, verzija igre je 1.5.157.0.1 i sve je na eng, podešavanja su na slici, a mašina je iz potpisa. :crash:

w456.jpg

Instalirao igru i 1.5 update, nisam uopšte hteo da instaliram igru dok je koliko-toliko ne ispeglaju.

Međutim i sa 1.5 patchom igra deluje trashy i nedovršeno a grafika je loša za nepoverovati. :)

Sa druge strane prvih sat i po dva igre mi je bilo prilično zabavno i držalo pažnju tako da ću možda i da završim igru ali treba da se zažmuri na dosta toga.

Kod mene nije bilo nikakvih problema, a grafika mi čak deluje za nijansu bolje nego u osnovnoj verziji. Završih i Far Harbor, odradio sve moguće zadatke za sve frakcije i napredovah nekih desetak nivoa (sada sam lvl 82). Sadržaj poslednjeg DLC-a pristojan, ima mesa za čerupanje.

Da li je ovo i poslednji DLC za FO4, pošto ne vidim na sajtu Bethesde da se išta reklamira za ubuduće?

Mmm bice jos DLC, zato su valjda podigli cenu pass-a.

Meni je ovo neigrivo non stop mi se zapucava komp..

Kod mene nije bilo nikakvih problema, a grafika mi čak deluje za nijansu bolje nego u osnovnoj verziji. Završih i Far Harbor, odradio sve moguće zadatke za sve frakcije i napredovah nekih desetak nivoa (sada sam lvl 82). Sadržaj poslednjeg DLC-a pristojan, ima mesa za čerupanje.

Da li je ovo i poslednji DLC za FO4, pošto ne vidim na sajtu Bethesde da se išta reklamira za ubuduće?
Meni baguju titlovi u dijalozima kada ima vise od dva lika i NPC-evi surfuju ponekad. Nisam imao nikakve bugove koji onemogucavaju igranje.

Može neka preporuka šta da smanjim od podešavanja kako bih rasteretio CPU i dobio stabilniji FPS?

FPS mi je varirao da 25 do 60 i onda sam smanjio par podešavanja ali sve što sam dobio je da mi opadne GPU usage tako da kapiram da je CPU (FX 8370) problem.
Imao sam u poslednjoj sesiji dropove i na 15 FPS u gradu. :D

I kod mene slicna situacija. Zakucao na 92lvl sa Far Harborom a fps je standardan, oko 50fps(ide vise na 60 al pada nekad na 44).

Par pitanja za ljude koji su već ostavili brdo sati u igri:

1) Da li se isplati odmah na početku upucati sve poene u intelligence s obzirom da od toga zavisi broj XP poena koji se posle dobija?

2) Kako se snalaziti za municiju i caps, uvek kuburim i sa jednim i sa drugim.

3) Koja je fora sa kombinovanjem Vault suita i ostalih delova armora? U smislu kada sam equipovao Kellog's armor npr. on mi je skinuo sve ostale delove armora a Vault suit nije.
Gde da nađem neku zamenu za Vault suit koji i dalje nosim 15 sati nakon početka igre a da mi ne poskida sve ostalo?

Ja ga igram sad i igra mi je bas bezveze.
Nateracu se jos par sati da odigram, ako se ne poboljsa, leti sa harda.

Zasto sam tek posle 25 sati u igri otkrio da postoji mod koji gasi V-sync tokom loadinga kako bi ga skratio? :)

Da samo sto bi mi ovaj ustedeo jedno 2-3h koje sam mogao da potrosim na gameplay umesto sto sam buljio u loading ekran. :)

Ovi okačili malopre ? 2.8GB Kako je 'mogoče' ?

Mora da se čeka update 1.7 ?

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno