iskreno, imam još uvek svega par sati provedenih uz fo4 (u sred sam ozbiljnog klanskog rata u elite: dangerous i ne stižem) pa sam daleko od nekog ozbiljnog suda o igri. ono što mi se dopada je ta nepre*ebiva fallout atmosfera. ono što me užasno nervira je tragično rešen korisnički interfejs i potreba za korišćenjem peep boy app-a ukoliko želim da su mi stvari nadohvat ruke. naravno, još je gluplje što forsiraju choice ring-ove kao na konzoli ako već igram mišem i tastaturom, ali to me više ne iznenađuje.mmike druže, ajde napiši nešto o igri. Šta ti se sviđa, kako radi na tvojoj mašini, dokle si stigao.
Čini mi se da ne prođe stranica bez tvojih komentara ali iako svi uveliko igramo igru, samo ti pišeš o svemu drugom osim o svom iskustvu sa istom.
Kako je ovo uopste moguce bez modovanja ili cheatova?
Na kojoj tezini igrate?Ja krenuo na very hard i nema sanse da se izborim ako ih ima vise od dvoje!Postalo je malo iritirajuce!Izgleda da cu morati da spustim malko dole!
Nije mi jasno kako funkcionise gradnja!Dali treba celu bazu ograditi da bi ti defense bio dobar,posto koliko vidim u Sanctuary-u mozes uci sa koje god hoces straneNiko nece da se skupi u jednoj bazi,nego moras zbog njih dvoje graditi kao blesav,a trenutno imam 5 baza!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari