Šta je novo?

Fallout 3 oficijelni thread

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slusam luis Armstrong-a i uhvatila me neka nostalgija za Fallout-om, kakvo je to remek delo bilo. Zasto budale uvek moraju da upropaste nesto sto je tako dobro. Eto, doslo mi morao sam...

Hehe meni ovo dodje skoro svake nedelje kad naletim na "A kiss to build a dream on".
Moze Filip da ***** koliko hoce o trazenju piksela na ekranu, ovo je bio epic RPG sto zbog price, sto zbog atmosfere, sto zbog izvodjenja. Jbno remek delo.
Uvek bih ga izabrao pre bilo koje igre iz ES serijala, ili bilo koje druge igre uopste (dobro mozda ne pre Diabla 1, ipak mi je to bila prva ljubav :D).

Malo novih screenova

Gorgeous...

ovo ce biti mega bljuvotina od igre

pored svih gluposti dodali su i ovo:
daklem, ghoulovi ce da svetle u mraku od radijacije (!)
postojace vrsta ghoulova koja ce toliko da zrachi radijacijom da ce imati sposobnost da lechi druge radijacjom (hellou, radijacija koja lechi... omg)
i naravno bice ghoulovi koji ce biti u zombi raspolozenju. u fazonu kill on sigh????

zar je moguce da toliki nemastoviti diletanti rade tamo...

ovo ce biti mega bljuvotina od igre

pored svih gluposti dodali su i ovo:
daklem, ghoulovi ce da svetle u mraku od radijacije (!)
postojace vrsta ghoulova koja ce toliko da zrachi radijacijom da ce imati sposobnost da lechi druge radijacjom (hellou, radijacija koja lechi... omg)
i naravno bice ghoulovi koji ce biti u zombi raspolozenju. u fazonu kill on sigh????

zar je moguce da toliki nemastoviti diletanti rade tamo...

A ti bi kako to promenio, moz' misliti svetle u mraku zbog radijacije, ma da batalimo igru iako ima jos par godina do izlaska :smash:.

"djole, zasto si sam sebe udario po glavi?"

Poslednja izmena:
Bice ovo lep FPS :)

A 99% ghoulova u fallout-u 1 i 2 su bile zesce dobricine.

Ne znam, u FO1 sam trapavo uleteo i pocistio necropolis, ali se ne secam jednog gula da sam ubio u FO2, samo sam pricao sa nijima, kuljturno. :D

Kako ko ;) Ja sam iskoristio moj megahypersuperduper nadrkani science skill, hakovao komp, odradio logicku sekvencu i popravio ga, navukavsi bes i ogorcenje "dyke"-a iz New Rena :)
Damn, opet sam se nalozio na FO2, di sam turio disk.......

Ovo uopste nit' lici nit' podseca na Fallout, lici na one dosadne niskobudzetne Sci-fi filmove. Uzas sta reci, modeli likova na ovim slikama su totalno bezveze, nemastovito i krajnje glupo.

Nego igrace se ova igra jer kao sto svi primecujete nove video igre ne izlaze po 5 meseci, i vrlo malo ima kvalitetnih igara, tako da ce ova nebuloza odlicno da prodje i eknomski i po pitanju popularnosti, od cega naravno mi koji volimo dobri, stari Fallout i nemamo bas neke 'vajde.

steta sto se raspala ekipa Troike. nema veze, Fallout 1 & 2 (potpuno isti princip) je ostala zlatnim slovima upisana u istoriju video igara.

Fallout 3 ce sigurno biti drugacija igra, i treba da bude ali sanse da dozivi kultni status Fallout-a 1 & 2 je ravna 0.1%

Prvo, meni endzine vec izgleda jadno i zastarelo. Dok jos to i izadje bice engine iz 2006. u 2009. lose, lose, lose.

ma lepo, samo obrisu ono 3 u naslovu i dodaju After-math ili After-geografija i eto super/ultra/zanimljive/prvovencane/ekstrazabavne igre...

to sto je engine zastareo nije ni bitno, bitno je sto prave igru cija sustina ce biti u tome kakav je engine :(

a i igra izlazi ove jeseni/zime

btw novi detalji iz jednog previewa poljskog magazina

* Super mutants kidnap local people and found a way to turn them into mutants
* You'll be able to issue commands to Dogmeat, e.g. tell him to bring you some items like ammo
* They use "active pause" instead of "VATS"
* The main statistic of weapons will be DPS or Damage Per Second. E.g. a shotgun has 20-40 DPS
* There will be addictions and diseases
* The world will have no invisible walls or other artificial barriers, instead of using the main entrance, you'll be able to climb over a wall or use another alternative way in
* The developers are considering making the player able to complete the game without killing anyone, using only dialogues, sneaking and hacking
* Conclusion: Despite the complaints of orthodox fans, hey're convinced that Fallout 3 is the future of RPG and will be great, but they're worried that while having awesome gameplay and atmosphere, the game will lack black humor

najveca glupost je ubacivanje DPS sistema... ovi stvarno nemaju veze sa mozgom :d

Poslednja izmena:
FEV je imao 3 uzorka na zapadnoj obali kojih je bilo teško dokopati se, ne sećam se da li su mutanti koji su pošli na zapad u Tacticsu imali imalo FEVa za proizvodnju novih mutanata... Odakle uopšte mutanti i BOS na istočnoj obali........ I kome je palo na pamet da bude orignalan pa da se džukac zove Dogmeat...

Ostaje da se nadamo da će STALKER Clear Skys biti bolji FPS-RPG hibrid i od FO3 i od (M)Ass Effecta.

"They use "active pause" instead of "VATS" "

Ovo je vrh,znaci gledas iz prvog lica i stavljas pauzu,najveca glupost koju sam cuo.Znaci stavio sam pauzu i sad gledam i planiram sta cu,ali pazi molim te,ne znam sta mi je iza ledja :D

da... ali onoliko sekundi dok cekas onda se tvoja sacmara puni sa 20-40 DPS...
zamisli DMG posle 1min pauze....

just kidding...

Ma dajte. Ne znam kako iko veruje da je VATS ista nego sto je najavljeno. Kompletna pauza igre, odradis za AP ove kao za manu super kritikal mega targeted shotove, i onda odgledas mayham u slowmo.

The developers are considering making the player able to complete the game without killing anyone, using only dialogues, sneaking and hacking

A i ovo je glupost neopevana! :D Znaci vrh idiJotizma, sta naidjes u igri na nekog narkomana sa sprzenim mozgom i ti putem dijaloga se objasnis s njim, i svako ode na svoju stranu! :D Ili jos bolje napadnu te razbojnici u pustinji, ciji je cilj da te ukokaju i opljackaju ti im kazes, 'ej ljudi, 'aj se dogovorimo, ili recimo neka zver te napadne i sa njom se dogovoris ili krenese da "sneak"-ujes po pustinji, krijes se iza kaktusa.

Poslednja izmena:
A i ovo je glupost neopevana! :D Znaci vrh idiJotizma, sta naidjes u igri na nekog narkomana sa sprzenim mozgom i ti putem dijaloga se objasnis s njim, i svako ode na svoju stranu! :D Ili jos bolje napadnu te razbojnici u pustinji, ciji je cilj da te ukokaju i opljackaju ti im kazes, 'ej ljudi, 'aj se dogovorimo, ili recimo neka zver te napadne i sa njom se dogovoris ili krenese da "sneak"-ujes po pustinji, krijes se iza kaktusa.

Prvo i drugo, ko bi im pa verovao. Laze Betseda ko... Betseda. Sta su sve obecali za Oblivion pa.....

Prvo nije valjalo što će biti action RPG, sad ne valja kad bi moglo da se pređe bez akcije. Pa vama bre ne treba ni truditi se ugađati.

realno to je super, ali oni trenutno razmisljaju da to implemenitraju lol :) ako tek sada o tome razmisljaju mogu misliti na kom nivou ce to biti odradjeno

drugo zasita je ******izam ubacivati demage per secon (koji je karakteristichan za wow, i diablolike igre) umesto klasichnog to hit sistema... skrnave dzabe special :(

Prvo nije valjalo što će biti action RPG, sad ne valja kad bi moglo da se pređe bez akcije. Pa vama bre ne treba ni truditi se ugađati.

Nama se i ne treba "truditi ugadjati", al' kod tebe je bar prosto, i ne moraju uopste da se potrude oko igre da bi ti ugodili. :D

Izvini, zar je odlika RPG-a da se igra predje bez akcije, pucacine i slicnog? Ne to je odlika avantura, a ne RPG-a, to je odlika SIMS-a i slicnih igara, kako mozes tako da pises nesto sto stvarno nema veze s vezom i da pokusavas da izvrces nesto sto je neko drugi rekao, ili jednostavno ne shvatas o cemu se govori?

@G!!! Pa, cak i kada bi to uradili i dalje bi to bilo najgluplje resenje ikad, to onda tek nije Fallout ni pravi RPG nego neko isprdjivanje.

Poslednja izmena:
Izvini, zar je odlika RPG-a da se igra predje bez akcije, pucacine i slicnog? Ne to je odlika avantura, a ne RPG-a, to je odlika SIMS-a i slicnih igara, kako mozes tako da pises nesto sto stvarno nema veze s vezom i da pokusavas da izvrces nesto sto je neko drugi rekao, ili jednostavno ne shvatas o cemu se govori?
Ja ne znam da li si glup ili samo troluješ, al da se objašnjavam s tobom više, nemam nameru. Sutra Bethesda da objavi da obustavlja sav rad i dovodi staru ekipu da nastavi Van Buren projekat, ti bi opet rekao "AHAHA GLUPA BETHESDA GLEDAJ KAKO SU GLUPI". Em znaš šta hoćeš od igre za razliku od Džija, em nisi izgleda načisto sa sobom ni šta je rol-plej, kapiram da jednom rukom češeš jaja a drugom kucaš nešto čisto radi *******cije, stoga zdravo ćao, stavljam te na ignore i čestitam ti pošto si prvi koga sam ignorovao za pet godina forumašenja.

Poslednja izmena:
Ja ne znam da li si glup ili samo troluješ, al da se objašnjavam s tobom više, nemam nameru. Sutra Bethesda da objavi da obustavlja sav rad, dovodi staru ekipu i nastavlja Van Buren projekat, ti bi opet rekao "AHAHA GLUPA BETHESDA GLEDAJ KAKO SU GLUPI". Em znaš šta hoćeš od igre, em nisi izgleda načisto sa sobom ni šta je rol-plej, kapiram da jednom rukom češeš jaja a drugom kucaš nešto čisto radi *******cije, stoga zdravo ćao, stavljam te na ignore.

Hehehe, ma da SIMS u Fallout svetu, by Bethesda.

PS/ Cao, sta da ti kazem :D

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno