Šta je novo?

Fallout 3 oficijelni thread

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemam nista protiv mogucnosti da se igra predje bez ubistava i nasilja :p Ako neko zeli da prodje igru kao thief, ili uz "sexual appeal" kao necija putang bitch ili sponzorusa, ok...i to je legitiman nacin, kao i u stvarnom zivotu :D

fallout-3-20080409044730249.jpg

^hehe, omaz Mad Maxu ili Boy and his dog filmu.Fino u obe varijante :)

Nama se i ne treba "truditi ugadjati", al' kod tebe je bar prosto, i ne moraju uopste da se potrude oko igre da bi ti ugodili. :D

Izvini, zar je odlika RPG-a da se igra predje bez akcije, pucacine i slicnog? Ne to je odlika avantura, a ne RPG-a, to je odlika SIMS-a i slicnih igara, kako mozes tako da pises nesto sto stvarno nema veze s vezom i da pokusavas da izvrces nesto sto je neko drugi rekao, ili jednostavno ne shvatas o cemu se govori?

@G!!! Pa, cak i kada bi to uradili i dalje bi to bilo najgluplje resenje ikad, to onda tek nije Fallout ni pravi RPG nego neko isprdjivanje.

kul je sto gotivis fallout, ali brate mili rpg nije rpg ako nemas opciju da ga predjesh bez fajta, a to je moglo u dvojci, doduse moras prethodno da odigras par puta igru da bi se snashao sta i kako...

^hehe, omaz Mad Maxu ili Boy and his dog filmu.Fino u obe varijante :)

pre bih rekao omaz falloutu 1 koji je omaz tim naslovima ali dobro :)
btw previse su bukvalno shvatili da ce biti dosledniji prvom falloutu, mislim mutantni koji su nasli nacin da prave jos mutanatan... pa zar su im to krajnji dometi? :) ocigledno da tu doslednost sprovode kopiranjem price a ceo sistem menjaju... lukav je taj PR majku mu njegovu

Em znaš šta hoćeš od igre za razliku od Džija

!"£"£$%$%^!!!!!!!!!!!!11111

Kod:
http://www.gamespot.com/pc/rpg/fallout3/news.html?sid=6189021&tag=hotslot;img;2

In fact, the Xbox 360 version of the game (and the PC version of the game, which is being planned to include Games for Windows Live Functionality) will have achievement points that will require you to play through more than once. Like in the previous games, you'll have a karma statistic that goes up when you perform good deeds and goes down when you perform evil ones. Achievements will be given for completing the game with both a high karma and a low karma. Though we've only had a few chances to see the game, Fallout 3 looks very impressive and seems to be what the Bethesda team has set out to make--a role-playing game with the exploration and real-time combat of Oblivion but the role-playing elements of the classic Fallout from 1997

**** ih Games for Windows Live, ako bude izbacivala svakih 5 minuta ko Gears of War, nabijem ih na onu stvar onda...

jel se nekome ko voli Fallout svideo Oblivion - odnosno da li ga je presao?

ja sam svojevremeno igrao Morrowind III - i to sam ga instalirao zato sto sam negde procitao da ti treba 157 dana igranja da ga zavrsis i zato sto je bila jedna od prvih igara koja je koristila Shadere za vodu! :d (stajao bih po 10 minuta u vodi i gledao kapi kise rade po povrsini vode... :D)

elem, od igranja sam relativno brzo odusta - fightovi i kvestovi su mi svi slicnu, oni podzemni tuneli potpuno su isti i sve se nekako ponavlja - jeste velik prostor/ostrvo ima interesantnih lokacija ali mi je isto kao i WoW - dosadno. Jednostavno ne volim takav tip igre, imam utisak da se sve nonstop vrti u krug i da nista ne postizem... Jednostavno nema dubinu (ni NPC likovu nisu dovoljno upecatljivi vec je sve nekako "genericki" i isto...) - za Oblivion isto vazi - (Oblivion je jedna od prvih igara koja ima Bloom :) )

dok Fallout... :) :) :)

EDIT nemojte komentariasti moje vidjenje Morrowinda, samo me interesuje da li je neko uzivao i u Fallout-u i u Morrowindu/Oblivionu ?

Poslednja izmena:
@kovacm - Fallout mi je jedna od najboljih igara ikad napravljenih (igrao sam svaki dio po 2-3 puta) ali i oblivion mi se svidio. Dodushe kad sam igrao oblivion opersao sam tetivu na nozi pa sam iz dosade pocheo igrati, ali vremenom mi se dopao (najvishe zbog dobre grafike u to vrijeme ali i zbog gejmpleja). Tako da mogu reci da sam uzivao u njemu. Vidim da spominjesh wow kao dosadan, i njega sam igrao 2 godine. U golbalu volim takve igre.

Poslednja izmena:
jel se nekome ko voli Fallout svideo Oblivion - odnosno da li ga je presao?

Meni, se recimo svidjao, mada Morrowind vise od Obliviona, ali i Oblivion je ok. A Fallout i 1 i 2 sam presao poodavno, jos u prosloj deceniji. Ne shvatam zasto nekome ne bi mogle da se svidjau i jedna i druga igra. Isto mi se svidja i Baldur's gate koji je jedna od top 5 igara. Mnogo ste bre iskljucivi. Po vama ako se nekom svidja recimo Angelina Jolie ne moze da se svidja Jessica Alba ili Natalie Portman. E pa svidaju mi se sve tri.

***. Prešao sam i FO i FO2 i PS:T, dosta igrao Arcanum, Morrowind nešto malo... i Oblivion mi se nije svideo. Lepa grafika ali prezahtevno... još bez moda koji omogućava da brdo na dalje od 100m ima teksture koje ne deluju kao da su iz 1995... Kvestovi jadni, osnovna skripta priče jadna. Siroti Žan Luk gine na početku... jednostavno mi se nije svideo ni kao RPG ni kao igra... jedino ima lep dizajn par gradova i to je to, i lepa grafika kad je ima.

Meni, se recimo svidjao, mada Morrowind vise od Obliviona, ali i Oblivion je ok. A Fallout i 1 i 2 sam presao poodavno, jos u prosloj deceniji. Ne shvatam zasto nekome ne bi mogle da se svidjau i jedna i druga igra. Isto mi se svidja i Baldur's gate koji je jedna od top 5 igara. Mnogo ste bre iskljucivi. Po vama ako se nekom svidja recimo Angelina Jolie ne moze da se svidja Jessica Alba ili Natalie Portman. E pa svidaju mi se sve tri.

Fallout, BaldursGate i Arcanum imaju zajednicke ljude iza sebe (i po meni su to top igra, Arcanum nisam igrao ali planiram :) ).

i nisam rekao da "ne moze" :)D :D) nekome da se svidi i FallOut i Morrowind samo sam pitao za misljenje... Da li neko "prati" odnosno igra Elder Scroll od pocetka?

Da li neko "prati" odnosno igra Elder Scroll od pocetka?

Ja, od samog pocetka. A sto se Arcanuma tice probaj obavezno, igra je odlicna. Mada su ti isti ljudi, mislim na Troiku, radili i Temple ofelemental Evil koji je izgledao lep ali bio dosadan, i Vampire koji je bio previse bagovit.

Ovaj kadar se moze nazvati "Doroti i Toto", podseca na kadar iz filma "Carobnjak iz Oza", a krajolik je definitivno Kanzas! :D Najbitniji detalj su ove bandere u postapokaliticnom svetu :D I ogolela stabla cetinara, bez njih nista.

@G!!!, pa sam si rekao moras prvo par puta da predjes igru da bi mogao da je predjes bez borbe, znaci iz prvog puta je nemoguce? Drugo ako je to nesto prekopotrebno za RPG, da moze da se predje bez borbe onda tok price i questovi najbolje bi bilo kada bi mogli da se razlikuju za igraca koji odluci da igra na ovaj ili onaj nacin, jer recimo kako u Fallout2 da ocistis rudnik od vanzemaljaca ako ne zelis da ih pokokas? Onda bi moralo u svakom mestu da postoje nekakvi placenici, pa ti onda da narucujes prljave rabote :) Stavljati u isti tok price bez nekih dodatnih resenja mogucnost da predjes sa i bez oruzja, je glupo, jer onda ti kada naidjes na skakavca u pustinji ti ces da bezis od njega i slicno, ali to je jos i u redu, problem je sto na taj nacin odigras mozda 50% sadrzaja igre(pri tom mislim na ozbiljne kvestove, ne na skakavce), a sa oruzjem odigras 100% sadrzaja.

Poslednja izmena:
Mogu da se kladim da kad ti zagine pas GAME OVER! :D

flight, iskreno nista te ne razumem :)

lepo su naglasili da ce dogmeat biti killable :p

doduse to su najavili kao feature!!! :d

Prvo nije valjalo što će biti action RPG, sad ne valja kad bi moglo da se pređe bez akcije. Pa vama bre ne treba ni truditi se ugađati.

Emil Pagiarulo quickly explains: "no".

I've found that, occasionally with European non-English mags, some stuff gets lost in translation. I think this is one of those cases.

We've been pretty upfront before about the fact that we haven't designed the game so you could complete it without killing anyone. You can play MUCH of Fallout 3 without killing people, and there are options to talk your way through just about every situation in the game. But it's a crazy, violent world out there, and you're going to have to defend yourself at times.

Just wanted to clear that up.

flight, iskreno nista te ne razumem :)

lepo su naglasili da ce dogmeat biti killable :p

doduse to su najavili kao feature!!! :d

Ni ja tebe ne razumem! :D

Pricamo o tom ubijanju, ako resis Fallout 2 da predjes bez da ubijas ili da te ubijaju, kako ces recimo rudnik ili brod da ocistis od prisustva vanzemaljaca?

Poslednja izmena:
Hehehehe, koliko ja vidim tako sad' stvari stoje, u pravu si! :D

Shalu na stranu, fallout 1, 2 i tactics su mi najbolje igre koje sam ikada igrao, samo da trojku ne pretvore u klasichan fps. Ne kontam zashto su uopshte mijenjali kad je fallout, onakav kakav je, bio keva za sve?! Trebali su samo grafiku unaprijediti, poraditi na nelinearnosti i proshirit svijet.

Poslednja izmena:
Shalu na stranu, fallout 1, 2 i tactics su mi najbolje igre koje sam ikada igrao, samo da trojku ne pretvore u klasichan fps. Ne kontam zashto su uopshte mijenjali kad je fallout, onakav kakav je, bio keva za sve?! Trebali su samo grafiku unaprijediti, poraditi na nelinearnosti i proshirit svijet.

O tome smo mi vec odavno pricali, odavno, odavno, i to bi bio odlican recept, medjutim sad' jedino mozemo da komentarisemo ono sto su oni vec zakuvali, licenca je pala u ruke pogresnoj kompaniji, i kraj... Mene ako pitas cak nije moralo ni u 3D da se prebacuje Fallout3, opet bi bila dobra igra da su je radili pravi ljudi.

Poslednja izmena:
pregledah poneki preview i komotno igru uporedjuju sa cod4, lol, i da jedino vats odvaja igru od obichnog fps napucavanja ala hellgate london... i to naravno sve spominju u pozitivnom smislu... ode rpg do djavola...a i dalje...

pregledah poneki preview i komotno igru uporedjuju sa cod4, lol, i da jedino vats odvaja igru od obichnog fps napucavanja ala hellgate london... i to naravno sve spominju u pozitivnom smislu... ode rpg do djavola...a i dalje...

Trebali su joj i ime promjenit. Kakve veze "takva" igra uopshte ima sa falloutom:wall:

Trebali su joj i ime promjenit. Kakve veze "takva" igra uopshte ima sa falloutom:wall:

Reklama, reklama bato, jel' znas koliko se po internetu i medijima uopste provlacio naslov Fallout 3, dobili su najbolju mogucu reklamu i prohodnost za svoj nastavak Obliviona, koji ce bolje da se prodaje nego da su je nazvali Oblivion 2, plus postapokalipticni svet svi znamo da je to vrlo primamljiva "roba".

Nekad se to znalo zasto je Fallout Tactics bio nazvan Tactics, zato sto nije imao sem izgleda igre, nikakve veze sa Fallout 1-2, i morali su da naglase da je to drugacija igra, a ovi su lepo otkupili licencu u potpunosti i dovidjenja.

Poslednja izmena:
Sra..e, a ja se bash obradovao trecem nastavku opako dobrog rpg-a:(

Žali se Interplayu zbog loših poslovnih poteza koji su i doveli do toga da prodaju licencu.

Kad se toliko jedite zbog Bethesdinog Fallouta, šta će tek biti kad izađe Fallout MMO... tu tek neće biti "r" od role-playa, osim grinda i hrčak jurenja za boljim ajtemima. Interplay je inače mrtav ozbiljan da izgura taj projekat, zahvaljujući parama koje su dobili od Bethesde.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno