Šta je novo?

Fallout 3 oficijelni thread

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde se nije ni pomenuo kvalitet igre, već broj njenih fanova :)

fallout2 se procenjuje (nema tachnih podataka, nazalost) na oko 500k do skoro, a oko 300k u nekom skorijem roku od izlaska igre, ako se uzme u obzir koja je godina u pitanju (98.), koliko je piraterija tada bila laksa, da je igra bila namenjena za niche deo trzista, da je prosle godine bilo MILION downloada sa torrenta dobijesh neku sliku otprilike... BG se prodao u 800k, ali prema intervjuima fo1 nije bilo AAA naslov, i mnogo se manje ulagalo resursa u njega, a fo2 je bio jos ekonomichniji jer je zavrshen vrlo brzo takodje sa malo resursa, i interplay je bio veoma veoma zadovoljan u to vreme dobitkom od fo serijala

fora je u tome sto fallout i dan danas dobija fanove i ljudi ga kupuju i igraju

ako se pogleda gore navedena cifra od 2 miliona, neka milion otpadne na oblivion fanove i one koji su skidali trejler sa konzola, ostaje josh milion, neka je i pola od toga cifra je poprilichno ok... naravno ne mislim da je to brojka hard core fanova :) ali onih koji zele pravi fallout, nastavak franshize u istom duhu sa istim vrednostima da (takodje mislim da je to brojka onih koji su u stanju da popljuju shirom neta ono sto im se kod fo3 ne svidi )... to je mozda to.. po mojoj slobodnoj proceni koja ne mora nista da znachi , mozda je vise a mozda i manje :)

nazalost bethesdi to nista ne znachi, njoj znachi da ima potencijalnih 2 miliona kupaca (minimum) i naravno da ce prema vecini podeshavati tip igre koji pravi...

Poslednja izmena:
Ma bre prvo, ovo nije Fallout, jesu uzeli licencu, razrusene zgrade, stanovnika volta, i power armore, jesu ali su uspeli da degradiraju i taj graficki koncept toga sto su uzeli, od onoga u starom i pravom Falloutu oni bolje da smisle nisu mogli niti su imali ideje, umesto onda da samo iskopiraju izgled pwer armora oni su ga naruzili nekim svojim umetnickim obradama i sada onaj power armor igleda kao da je pojeo nesto lose!
Tako ce biti i sa ostalim stvarima u igri, a jos ako ubace onaj burek raspolozenja gde okreces one osmine i cetvrtine kako bi oraspolozio sagovornika, onda ce da stave slag na tortu, pardon cetvrtinu sa sirom na tortu!

Verovatno ce biti igrivo do nekle kao i Oblivion sto je bio, imace po neku zanimljivu novinu, na koju posle nekoliko dana igranja vise neces ni obracati paznju i to je to. Znaci ima publike za Fallout, ali nema ko da ga napravi, pa ovi osetili kako da isfiskalisu i 2008. na pravi nacin i kupili licencu i sada pakovanje sa uputstvom za sto laksu konzumaciju.

Obratite paznju na njihovom sajtu na starca u Dzedaj mantilu, pravi Morrowind ce ono biti sa paukovima!

Poslednja izmena od urednika:
Pa zato i nisu izasli,jer se plase radijacije,i zato salju chosen one-a po 'vodeni ventil' kako si ga ti nazvao. :)
@Filipenko: jel si odigrao Fallout-e? (ozbiljno pitanje,ne zezam te)

Bolje da ne kace vise crteze. Ovo vise nije ni smesno.
Obi Van Kenobi + Unreal oruzja.:d

Sta mu fali, ja volim Star Wars a volim i Fallout e pa sad ta dva u jednom, pa to moze samo da bude pozitivno.:)

sta mu fali? reci da nisi ozbiljan...

samo retardi mogu napraviti ono od fallouta... budale..

LucasFilms and Bethesda Softworks presents Fallout 3: Fallout's Fans at Death Star II
Glavni likovi: Darth Vader Junior Junior and Chosen More. Priča: Nakon što su zle Pobunjenjičke trupe uništile Zvezdu Smrti Imperije, Darth Vejder se posvećuje istraživačkom poslu. prilikom testiranja njegovog najnovijeg izuma Zvezda prošlosti on gine i njegov sin rešava da se osveti mašini. Sin odlazi u 1950-te godine i tamo zatiče svet Falloutovih fanova. Sin se zaljubljuje i kidnapuje prelepu Chosen Lady i odvodi je u svoje skrovište. Za Chosen lady polaze mnogi Fallout fanovi, ali se mašina kvari i fallout fanovi su zarobljeni na Darth Star II.
G-din. Lukase možete me kontaktirati putem PM-a. :)
Nadam se da sam malo ublažio bol koji BethSoft nanosi mojim Fallout saputnicima.

Bethesda, Bethesda, tuzice te Lukas zbog prava, otimas Dzedaje!

Onaj koncept art, znaci ono navodno oruzje, moze da dobrododje samo ako dweller hoce da zasmeje protivnike pojavi se sa onim oruzjem i oni umru od smeha.

Poslednja izmena:
Trash :(
*** izgubi igra shmek hladnog rata i alternativne buducnosti nasih dedova i ocova (kao sto neko rece) 60-tih godina za cas.
Aj ok mozda i mogu da svarim Nazzi uticaj drugog svetskog rata na armour ali sve ostalo odlazi dodjavola.
A bash sam se nadao i nisam gubio nadu, nadajuci se dobromn ishodu i ispunjenju nade :(

Poslednja izmena:
Jok ti si :)
Filip je odigrao više igara od mene i tebe zajedno :)

Nisam to pitao da se svadjamo ko je vise igara odigrao,nego sam hteo posle da ga pitam sta stvarno misli o fallout-u ako ga je odigrao.Zato sto ne verujem da jedan ozbiljan 'igrac' koji je u brdu ostalih igara odigrao i Fallout,moze da kaze da je to losa igra.

mani te vudu-a on nije stigao ni iz prve pecine da izadje, kaze nije imao onim mishonjama da da sira te se tu razocharao u koncept igre :p

Pa Filip ni ne kaže da je FO1/2 loša igra, naprotiv. Nego kaže da se vi mnogo primate :)

A svi vi zajedno previse kukate kako ode mas' u propas' :)

Ja ne kukam toliko-siguran sam da ce dosta toga da ubiju,ali takodje sam siguran da mi se igra zesce i da cu je preci barem 3 puta :)

Pa dobro, i ja to naslucujem iz ovi StarWars wannabe slicica, ali ipak cu da sacekam nesto opipljivije (ingame shotovi, traileri) da bih sudio i komentarisao :)

pa realno otisla je mas u propas cim je beth kupila licencu, sada se samo redjaju vec predvidjene faze, sve su zivo omasili, pricu, setting, detalje, omasili su celu poentu fallouta zapravo :) najverovatniji scenario: bice popularna igra, solidan fp rpg, i katastrofalan fo nastavak na nivou one konzolaske varijante... steta samo sto zbog ovog propadne jedan studio ;) to je prokletstvo.... tzv the curse of crappy fo sequel ...

pa realno otisla je mas u propas cim je beth kupila licencu, sada se samo redjaju vec predvidjene faze, sve su zivo omasili, pricu, setting, detalje, omasili su celu poentu fallouta zapravo :) najverovatniji scenario: bice popularna igra, solidan fp rpg, i katastrofalan fo nastavak na nivou one konzolaske varijante... steta samo sto zbog ovog propadne jedan studio ;) to je prokletstvo.... tzv the curse of crappy fo sequel ...

Slicno pricaju i ovi sto su videli demo.
@Kutija pa imas shotove odavno.

Poslednja izmena:
@voodoo, sta si ti njegov PR, predstavnik za javnost Filipenkov?

ljudi, legende su zato sto i posle 10 godina mozete ponovo da ih odigrate sa istim zarom kao i prvi put! ;)

ako Fallout 3 bude legenda tim bolje, ako ne imamo 1 i 2 - legende!!! ;)
imaju sansu da se upisu u zvezde ;)

Poslednja izmena:
ja sam igrao samo fallout 1,ne spadam u fallout fanove tako da ce mi se verovatno svideti ovaj fo3,iako mi se oblivion ne svidja,pokusao da ga igram nekoliko puta i uvek se smorio,znaci nije mi se nesto svideo stari fo a nije ni oblivion :D

Poslednja izmena:
@Kudithex, ma mozes da imas kakav god zelis princip gledanja screenshotova(za ovu rec nemamo prevod na srpskom?), po ova 4 komada, se vidi da su oni vec dosta otisli u izradi igre, i ne verujem da jos daleko mogu da odmaknu po pitanju poboljsanja iste, verovao ne verovao, bice to bezveze igra, koja ce da ima pocetnu igrivost kao i Oblivion, dok posle 2-3 dana se ne zapitas what am I doing?

Desavalo se kod igara da pocetni shotovi nisu nesto da kako napreduje pravljenje igre da tako napreduju i screensi, i da tako i napreduje ta igra, ali ovde stvarno nema sta da se ocekuje samim tim sto ce da bude kamera ista kao u Oblivionu i identican tip treceg lica, koji nece moci da se koristi zbog lose animacije, vec ce morati prvo lice da se koristi. A pridobijaces sagovornike da ti daju informacije tako sto ces da vrtis onaj ringispil levo ili desno od njihove glave, a kada izadjes van grada braces pustinjske kaktuse i kidati iglicasto lisce Joshua drveca, od kojih ces posle moci da pravis specijalne napitke, nevidljivost i slicno.

Poslednja izmena:
A kad kliknes na musavu WC solju umesto neprevazidjenog odgovora iz dvojke dobices samo ~censored~ :D

zapravo kada kliknesh na musavu WC sholju popicesh vodu iz nje i to ce ti smanjiti nivo radijacije :S:

ozbiljno to su najavili kao feature!

a pored toga u to vreme kada se svi plashe radijacije i beze od nje kao od kuge imaces oruzje koje da ispaljuje mini nuke :( a chija ce radijacija u kratkom vremenskom roku da isparava :|

Nasmejaste me vas dvojica, jedino sto se plasim da je ovo sto si ti napisao G, u sustini ozbiljno, i da ce to stvarno biti u igri???

pa hand held nuke launcher... najavljeno jos pre nekoliko meseci...

a kad nemas vise nuke, onda stavljas u njega glave Orkova... ups, mutanata... :p

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno