Šta je novo?

Fallout 3 oficijelni thread

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
fo3 je dobio svoj nov home page http://fallout.bethsoft.com/

koji gle chuda na prvi pogled nigde ne daje utisak da je u pitanju 3 deo, od sadrzaja nema nista novo sto vec nije x puta vidjeno

od vesti takodje nista novo sto vec ne smrdi u dovoljnoj kolichini da se ogadi bilo kojem fallout fanu, osim sto se polako ispostavlja da developeri nisu fanovi fallout igara i njihovog gejmpleja vec samo settinga u kojem se sve deshava (a koji opet jednim delom lose interpretiraju)

super! intro je vise nego bedan... :( (moze da se skine sa sajta...)

meni lichno je on josh najbolja stvar od svih informacija koje dospevaju do nas :|

ma znam ali trulo... i to zesce trulo - neka kvazi kopija; bez smisla; sa onim textom iz prvog introa... "war, war never...." koja je poenta? kao oldskul bus, sve poruseno... pa to nije nista novo ... ajd da ne mracim vise... :)

I kakve to veze ima sa introom ili bilo čime? Ti filmići i služe da se u njima ništa ne prikaže, posebno kada je igra ovako daleko od izlaska.

Zapravo, time se vi bavite :)
Jer niko drugi ne lurkuje po sajtovima i traži koja je igra dobila koji award i šta je Tod rekao u prolazu dok je kupovao viršle na kiosku :)

Gotovo ! Naj bolja igra svih vremena ! :happy::happy::happy:

Kod:
[B]2007 Game Critics Awards[/B] New!
Best of Show Nominee
Best PC Game Nominee
Best- Role Playing Game Nominee

[B]GameSpotGamespot[/B] New!
Best RPG Game
Best PC Game
Game of the Show (finalist)
"If what we saw at E3 is any indication, Bethesda is on its way to capturing the ironic tone and unforgettable gameplay of Fallout."

[B]IGN Best of E3[/B] 2007
Overall Game of Show
Best RPG
Best Console Game
"Bethesda could have a masterpiece on its hands."

[B]Team Xbox Best of E3 2007[/B]TeamXbox
Best Demo
Runner-up Best RPG
Runner-up Best of Show
"The post-apocalyptic wasteland that you’ll be exploring is extremely detailed, a fact that’s even more impressive when you consider that you can go anywhere."

[B]1Up Best of E3[/B]
1Up
Best of E3 Selection
"Personally, we're psyched for what we've seen so far of Bethesda's take on the Fallout franchise."

sve u svemu prave hype, kao da ce da izbace drugog Jesus H. Christ-a, pogotovu kad je igra tako daleko od bilo kakvog izlaska. (ko sto rece filipenko). sve u svemu, po meni bljak.

@voodo
nisam ja lurkovao nego sam pregledao sajt i video da ima 10ak screenshotova i jos nekoliko art-ova i ceo jedan odeljak sa "HEY MA !! Look at me, I can make poo poo in the potty!" best of the best awards for best of the best game of the best pc/console of the best maybe in the best of the best 2008.

sem ako nas do izlaska Fallouta 3 ne zadesi stvarna nuklearna katastrofa...

Možda mi se samo čini da se ova tema pretvorila odavno u ''1000 zašto mrzim Beth 1000 zato''...Ljudi su razvalili sa Oblivionom i može da se desi i da će isto biti i sa F3 (na stranu što to neće biti onako kako je neka šačica matoraca to htela),a možda bude i propast kao G3,a možda paralelno izbace i TESV koji će da bude 100x bolji od svega pomenutog,a možda i neki terorista zapali developere na radnom mestu,a možda i ...U svakom slučaju može im se da se hvale na sve strane...ako Liam može da izađe i da se k**či (jer je Prodigy stvarno najoriginalniji bend u poslednjih 15-ak godina) mogu i oni a mi možemo ovde samo da i dalje raspredamo Srpska Posla,kao što to radi još par šačica matoraca nesrpske nacionalnosti u svetu...Beth - Digli su prašinu,svaka im čast...mnogi će da grickaju nokte čekajući ovo možda novo remek delo...Pa da na kraju i ništa ne bude od svega ovoga,drago mi je da uživaju u svojim uspesima...Što se tiče raznih komentara gameplay-a TES serijala - ne mogu da verujem šta se ovde priča......Morrowind nije bolji od Obliviona podjednako su dobri samo što je Morrowind izašao 2002 !!!! i to je razlika za no comment...

sta je G3, TESV... ??? wtf?

ko gricka nokte... Beth ima samo naslov... mi imamo nadu da ce izbaciti nesto vredno nasih uspomena... ako ne - cao, dovidjenja - nema ljutish :D

dok je sa Bioshock-om totalno obrnuta stvar - isto razvojni tim kao i za System Shock ali drugo ime...

kako bilo Novice, verujem da ce tebi Oblivion ostati u prelepom secanju kao i nama Fallout... pa imali smo isto godina ;)

G3 - pa procesor :D (Gothic 3)
TESV - The Elder Scrolls 4

Moderatore ne laži čoveka :) TESV je jošnenajavljeniakamolinapravljen The Elder Scrolls 5 :)

A što se tiče toga da imaju samo naslov....Pruža im se prilika da urade nešto po čemu bi ih zapamtila prva decenija ovog veka - Morrowind (GotY)-> Oblivion (GotY) -> FallOut 3 (GotY?)-> etc. -> Istorija OR Hell ...valjda nisu toliki idiJoti da zeznu takvu priliku (a ne verujem ni da im se baš bacaju pare)...mislim da je ovo ona fora - imamo čarobnu formulu,ali ajde prvo da napalimo sve redom i pojačamo očekivanje makar za 17%,taman kad završimo igru ima da je žele i oni koji ne znaju sada ni tetris da drže u ruci kako treba...a biće pljunuti Oblivion koncept,naravno žešće dorađen za SF SH T+FPS RPG AA franšizu :) a umesto mača ima da pljušte meci,bombe i poluosovine :) Ono što bi neki FO-fanovi želeli (neke izo-propanole sa kraja 90-ih) kao i ''ljubitelji starih arhitektura računara'' (bezazlena šala na tvoj račun) izgleda,neće da može :) Čini mi se i da developeri Singleplay-a dosta prate i razvoj MMORPG-ova...ima tu dosta da se nauči o tome kako igrača ''zakovati'' za sto - bla bla truć (baš sam preterao) :)

Poslednja izmena:
Ma, bre, vidis u koliko sati je to postovano :D

"dobre" su im slike, em se ne vidi oruzije koje se koristi, em je ova poslednja toliko zamucena da ne mozhe da se vidi nijedan jasan detalj

deluje preterano sranjkasto

power amor deluje kao neki ushljivi jet-suit :| sreca njihova te su se dosetili da pretrpaju blooma i josh dodatno zamulje fotku

mutant u daljini takodje ne izgleda optimistichno

deo intervjua sa glavnim dizajnerom, delic...

Q:For example, will conversations affect the outcome of the game, or is it primarily larger-scale, world-shaking actions?
A:We went back and forth with the impact of dialogue on the character, and ultimately decided we didn't want to penalize or reward the player for carrying on a conversation. ...

ostatak: http://www.1up.com/do/previewPage?cId=3162284

treba li da se komentarishe?

ja mogu reci samo, i.d.i.o.t.i....

Poslednja izmena:
A ja bih rekao da ti preterano d.r.a.m.a.t.i.z.u.j.e.s :) i to na osnovu 10 mutnih screenshotova koji ne predstavljaju apsolutno nista.

deo intervjua sa glavnim dizajnerom, delic...

Q:For example, will conversations affect the outcome of the game, or is it primarily larger-scale, world-shaking actions?
A:We went back and forth with the impact of dialogue on the character, and ultimately decided we didn't want to penalize or reward the player for carrying on a conversation. ...

E sad, ovo jeste jako tužno i ruzno. Jer dobar dijalog i pravi choices & consequences bi mogli da od modifikovanog shootera naprave nesto vredno igranja.

^^^
Second that.

A ja bih rekao da ti preterano d.r.a.m.a.t.i.z.u.j.e.s :) i to na osnovu 10 mutnih screenshotova koji ne predstavljaju apsolutno nista.

moguce, ja samo govorim na osnovu dugogodishnjeg studiranja assrape-inga fallout licence :)

i u pocetku su svi koji gotive fo rekli da ce dijalozi koje bethesda radi smarati , sto polako pochinje da se potvrdjuje... sada su odjednom od samoproklamovanih dugogodishnjih fallout fanova oni postali developeri koji prave svoju viziju fallouta, sto je fino sto se mene tiche, ali to nije onda nastavak serijala ...

revju fallout fanova fo3 demoa koji je prikazana na e3 i u lajpcigu

u nemachkoj se par fanova sa NMA infiltriralo kao novinari nekih drugih sajtova i napisale toliko detaljan ops demoa, koji se mogao ocekivati i od nekih drugih sajtova

http://www.nma-fallout.com/article.php?id=38620

"On June 5th — three months ago today — fans may recall seeing the above image on our website - that is, when our servers weren’t crashing in anticipation of the teaser trailer.

Well, everyone’s seen the above trailer now, or so it seems. Today I got word that the trailer has been viewed more than 2 million times off our website (over 1.8 million downloads) and through Xbox Live (over 250K downloads). That doesn’t include YouTube views or downloads off of all the other sites that hosted the trailer.

To put it in context, in the first five months that we hosted the Oblivion teaser trailer, 800,000 views took place. So the Fallout 3 trailer has been viewed more than twice as many times in about half the time. Impressive…most impressive."

neko reche da fallout fanova ima ...koliko? 3? 30? bwhahahaha

Podseti me, u koliko su se primeraka prodale igre? :)

Zaboravljas jednu stvar, stare igre nisu imale zastitu i mogle su se kopirati bez posledica. BTW sta bi s' onim "broj prodatih igara nema veze sa njegovim kvalitetom"?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno