Sergeant
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.06.2007
- Poena
- 304
Auuuu ala ce ovaj V.A.T.S. da bude interesantan. Nije slo-mo nego time freeze,pa se medusobno ciljamo uz kalkulaciju nasih statusa dok se akcioni poeni neumitno smanjuju a ti zuris da izracunas na digitron u sta da ga gadjas...Posle ovog intervjua sam totalno obeshrabren. Momcad iz Bethesde prvo treba da shvate sta su sve iznalupali u ovom intervjuu, a onda to i da realizuju.Nek je Bog i njima i nama napomoc jer FO 3 treba da izadje za "samo" godinu ipo dana.
@Killbane
Sad kad znam da si clan Mense koji se grcevito bori da obezbedi egzistenciju, u potpunosti kapiram zadovoljstvo koje ti Oblivion pruza. U Fallout-u nisi mogao da pravis sok od ribizle ili da juris srndace. Samo polako i pazi da se silne akcije ne premoris. Za ovu godinu si presao mozda i previse....Dziiiiiz
@Killbane
Sad kad znam da si clan Mense koji se grcevito bori da obezbedi egzistenciju, u potpunosti kapiram zadovoljstvo koje ti Oblivion pruza. U Fallout-u nisi mogao da pravis sok od ribizle ili da juris srndace. Samo polako i pazi da se silne akcije ne premoris. Za ovu godinu si presao mozda i previse....Dziiiiiz