Šta je novo?

Fallout 3 oficijelni thread

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Auuuu ala ce ovaj V.A.T.S. da bude interesantan. Nije slo-mo nego time freeze,pa se medusobno ciljamo uz kalkulaciju nasih statusa dok se akcioni poeni neumitno smanjuju a ti zuris da izracunas na digitron u sta da ga gadjas...Posle ovog intervjua sam totalno obeshrabren. Momcad iz Bethesde prvo treba da shvate sta su sve iznalupali u ovom intervjuu, a onda to i da realizuju.Nek je Bog i njima i nama napomoc jer FO 3 treba da izadje za "samo" godinu ipo dana.
@Killbane
Sad kad znam da si clan Mense koji se grcevito bori da obezbedi egzistenciju, u potpunosti kapiram zadovoljstvo koje ti Oblivion pruza. U Fallout-u nisi mogao da pravis sok od ribizle ili da juris srndace. Samo polako i pazi da se silne akcije ne premoris. Za ovu godinu si presao mozda i previse....Dziiiiiz

reko ja, bice ko zgromisazhezhipuc magija koja se dopunjuje sa vremenom...

ko je rekao chain lightning ???

Ma ovo ce da bude milina za one koji sporooo igraju, moci ce da natenane razmisle u sta da pucaju dal u koleno dal u sisu..., pa ako im se ne svidja ispocetka, opusteno. A bice sigurno neki sporedni quest gde ces moci da trsis cvece list po list, zabava od jedno godinu dana dok ne predjes na glavni. I sve to u prvom licu, praznik za oci.

@Killbane
Sad kad znam da si clan Mense koji se grcevito bori da obezbedi egzistenciju, u potpunosti kapiram zadovoljstvo koje ti Oblivion pruza. U Fallout-u nisi mogao da pravis sok od ribizle ili da juris srndace. Samo polako i pazi da se silne akcije ne premoris. Za ovu godinu si presao mozda i previse....Dziiiiiz

Da li ja treba da ponovim po milion puta da mi je Fallout jedna od omiljenih igara i da sam je igrao nekoliko puta, ali takodje volim i Oblivion a jos vise Morrowind . I opet ponavljam pitanje da li ako se nekome svidja Fallout to apriori znaci da mora da mrzi Oblivion i Morrowind i suprotno. Ako je svi tako mislite onda modu samo da vas zalim. Razumem da se nekome ne svidja jedna ili druga igra ali misljenje bilo koga od vas je subjektivno i ne moze se uzimati za neko pravilo, to bi bilo kao da ako volim da jedem Deltine sladolede ne mogu da jedem i Frikomove. I ne binite vi za moju eksistenciju jer da se je nisam obezbedio zar mislite da bih gubio vreme na ovom forumu i igrao igre uopste.

Moram da priznam da bas ne razumem kako bi trebao da izgleda ovaj combat sistem, da li je to nesto kao u Max Pain-u ili nesto kao sa onim quick actions u Desperadosu

Poslednja izmena:
Ma ovo ce da bude milina za one koji sporooo igraju, moci ce da natenane razmisle u sta da pucaju dal u koleno dal u sisu..., pa ako im se ne svidja ispocetka, opusteno. A bice sigurno neki sporedni quest gde ces moci da trsis cvece list po list, zabava od jedno godinu dana dok ne predjes na glavni. I sve to u prvom licu, praznik za oci.

cek sad, ne kapiram... ono sto je opisano meni zvuci kao 100% kopija originalnog fighta iz Fallouta (isto si mogao da biras delove tela u koje hoces da gadjas protivnika...)

Ama brate, njima da naprave stopostotnu kopiju Fallouta 2, oni će joj naći manu jer je potpisuje Bethesda :) Takve ljude ne treba pitati ni za kakvo mišljenje, niti se potresati zato što im se nešto sviđa ili ne sviđa :)

Poslednja izmena:
cek sad, ne kapiram... ono sto je opisano meni zvuci kao 100% kopija originalnog fighta iz Fallouta (isto si mogao da biras delove tela u koje hoces da gadjas protivnika...)

pa lepo si otkucao, ne kapiras :) ni ti a pogotovo ne vudu

Pa i nije bas isto kao kod originalnog FO jer VATS je opcija koju nemozes da neograniceno koristis. Znaci pikujes najjaceg oponenta ukljucis VATS, prekrstis se i nadas se nekom critical damage-u.Ove Ako si pritom istrosio sve action pointe ostale trsis u real time-u. Znaci nema mnogo taktiziranja (ovo ce izgleda da se vise podseca na FO Tactics). Jedino nije losa fora ako ce moci da se budzi naoruzanje od delova i oruzja koje nadjes ili rastavis.

Ama brate, njima da naprave stopostotnu kopiju Fallouta 2, oni će joj naći manu jer je potpisuje Bethesda :) Takve ljude ne treba pitati ni za kakvo mišljenje, niti se potresati zato što im se nešto sviđa ili ne sviđa :)
Ma nek pravi FO3 koja firma hoce samo nemoj da bude u prvom licu. Ubije ti volju u startu. Probaj da zamislis NWN 2 u prvom licu. Bizarno...

Dzaba se trudis da objasnis coveku koji totalno ne razume o cemu mi pricamo. :)

To sa budzenjem oruzija deluje cudno. Zar nije sad najavljen neki hack and slash gde kad nadjes 10 maceva istog tipa stakuju se u jedan bolji ili tako nesto. Ovo sto su oni najavili mi najvise zvuci tako.

Ali klinci ce biti srecni kad nabudze nuklearni bacac na maximum pa sve ubiju jednim headshotom.

Poslednja izmena:
Ljudi,poenta je da ne smes da imas free-look i da ne sme od tebe da zavisi kako se kreces i kako pucas - to treba da zavisi od RPG elemenata.Ne moze i jedno i drugo.

Pa cak i u WoW-u je tako.Evo ja bih bio zadovoljan da je izvodjenje kao u WoW-u,i da prepakuju SPECIAL u real-time(nesto kao u FO:tactics),to bi i dalje bilo mnogo bolje nego ovo kako su najavili.

P.S Ne igram WoW :)

Poslednja izmena:
To sa budzenjem oruzija deluje cudno. Zar nije sad najavljen neki hack and slash gde kad nadjes 10 maceva istog tipa stakuju se u jedan bolji ili tako nesto. Ovo sto su oni najavili mi najvise zvuci tako.

Ali klinci ce biti srecni kad nabudze nuklearni bacac na maximum pa sve ubiju jednim headshotom.

to ima u two worlds. samo sto ce ovde valjda da ubace nadam se skill engineer/repair pa ce od toga da ti zavisi, mada je bzvze sto se oruzje troshi mozda je bolje da ostaje opcija da se samo zaglavi... mada ni to nije izdetaljisano do kraja...

ono sto plashi je najava da cesh ceo grad moci da nukujesh :| malo deluje imba

edit: ijaaaao citam ono sa ign-a :(

"There are even some cool opportunities to make your own weapons or ammunition from items you scavenge in the world. All those pointless rocks and Barbie heads you find on the ground can be loaded into a makeshift Rock-It Launcher and put to good use. You can also pack a lunchbox with bottle caps and explosives to make a homemade shrapnel bomb." katastrofa

lechish se tako shto pijesh vodu iz wc sholje ?!?

i btw ako pogledate karakteristike na slici gde je prikazan pipboy vidite da su statistike mnogo nize i da fali otprilike 7 poena sto mozda sugerishe da cesh moci drastichno u toku igre da menjash special :( to je looooooshe

To get the Protectrons up and running, you'll need to hack into one of their control terminals. Once you find one, you'll have to play a short mini-game to gain access to it.

minigame ?!?!?! jeeeeeeeeeeee chovehece zar se nisu opametili

Poslednja izmena:
Khm, System Shock je imao mini game za hackovanje, Dži, a nešto ne nečujem da se buniš oko toga. :) :d

Skoro svi smo imali mučno iskustvo pokušaja igranja Obliviona i znamo kako interesnante i dobro uklopljene mini igre pravi Bethesda.:wall: :crash: :bottle:

Ej moj neoplakani Bioshock, izgleda da Freedom Force koliko god kul bio nije pravio pare, i tako dobijamo DeusEx 2 Jedi Knight hibrid gde samo možemo da se nadamo da bar atmosferu odrade.

@undefined sta si hteo da kazes sa ovim o Bioshocku? da nece da valja?

ja ne volim mini igre (a u SSu je sve tak obajno sjajno da se to olako proguta), mislim da smaraju, kul su samo kao referenca na vec postojece igre u relanom svetu (poker kockice i to cisto kao neobavezan element zabave), ali da se ja bakcem sa *******cijom ala dijaloga u oblivion ili obijanja brava, mdaaaaaaj to je tako dechije i smori posle 10og puta :|

Ali pazite ovo!

There will be 21 collectible bobbleheads hidden throughout the game for Easter egg lovers.

o daaaaa power ups kao u pravom fpsu

Unkillable NPCs

oni su totalno izgubili kompas, sta je sledece skakucesh glavom u zid i skupljash bottle caps da bi kupio zivot ?!?! jeeeeeeeee woohooo

Poslednja izmena:
Jel u ruku ili nogu? :D
G, WC solja je ostala jedini netaknuti izvor zdravlja kako ne razumes, jel su neki nakon onih nekih napitaka morali da povracaju. Ko razume shvatice. Mini igre su dobra stvar ocekujem da prvo izbace na leto 2008. FalloutMini Games da bi se klinci upoznali sa FO-om tipa nosis minigun i tamanis seljanje zato sto nece da udju u gvozdenu pticu.

Sta je bobblehead ?
Mozda su hteli nesto kao sto je u Fallout-u bilo sakupljanje Cat's paw magazina.

Poslednja izmena:
Bobblehead je ona neverovatno ol skul i tribute to fans figurica Pipboya sa velikom glavom(Dži nemoj da me ubiješ molim te, za sve ove godine sam zaboravio dal je Vault ili Pip)

Ono što je strašno je što kažu da je to jedini način za dizanje statova posle početka igre.

Ako je bilo, sorreh.

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=78752

--------

(sa drugog mesta)

Alan Rausch je napisao(la):
Y'know, these are people who would love it to be 1998 forever and they want all the ex-Troika guys to come back to it. I mean, the quintessential example of what these people are is when Bethesda got the license and nobody knew anything beyond the fact that hey, Bethesda got the license. A normal person would go "hey, look, an obscure license that really only had critical praise and didn't do all that well in terms of sales has been rescued from the dead by people who love it." And what was their reaction? "Oh, it's going to suck when Bethesda has it. You know what? You know nothing, shut up."
Mislite o tome.

Poslednja izmena:
jel ti to citiras jednog od ako ne i the najomrazenijeg lika na netu i postavljash ga kao neki argument? isuse, chovek nema veze sa zivotom, bolje prvo proveri source pre nego sto ga kvotujesh, pa on je predmet svakodnevne sprdachine, pogotovo sto je sa gejspaja a i kad ga citiras citiraj malo vise

"Rausch] When it comes to Fallout fans, ignorance, stupidity and arrogance is bad combination, because this is a community that has all of those. Since I've already opened the door there, they're loathsome human beings, who I hope really get a horrible disease and die.
(...)
They have some of the finest RPGs ever made. I still break out Fallout once in a while and play it. But if it's a choice between, say, having my eyes poked out with red-hot needles and spending time in the Fallout forums, I'm seriously going with the needles.
(...)
[someone else, talking about discussion on the Fallout 3 forum] You can have Fallout on the east coast because there wasn't a war on the east coast, and you can't have powered armor, and Ron Perlman would be dead by then so how can he do a voice-over.
(...)
[Rausch] Ron Perlman was never a friggin' character in the game. He did the voice over for God's sake. Second of all...
(...)
Y'know, these are people who would love it to be 1998 forever and they want all the ex-Troika guys to come back to it. I mean, the quintessential example of what these people are is when Bethesda got the license and nobody knew anything beyond the fact that hey, Bethesda got the license. A normal person would go "hey, look, an obscure license that really only had critical praise and didn't do all that well in terms of sales has been rescued from the dead by people who love it." And what was their reaction? "Oh, it's going to suck when Bethesda has it. You know what? You know nothing, shut up"

, ko li je ovde malo izfrustriran :) chovek nema veze sa zivotom, neki falluot fan ga je napusio pa dozvoljava sebi da iskoristi priliku i da bichuje preko usmrdelog gej spijuna

Poslednja izmena:
Pa brate, šta drugo da kaže takvim ljudima? "Dajte urazumimo se, hajde da diskutujemo konstruktivno"? :) A ono bagra koja ne zna ništa drugo neko "AAAARGHHHHH FALLOUT GOOD BETHESDA BAAAAAAD!!!" :) Oće to.

***a da si fan neke igre mozda bi i skapirao o chemu je rech ovako nikad necesh to sageldati na pravi nachin

btw iskopao sam i ovo

http://www.destructoid.com/pew-pew-preview-fallout-3-34063.phtml#ext

'(Yes, there are a fair amount of guns in the game, including an awesome gun that can be used to suck up items in the environment and fire them at enemies.)'

woohoo uspeli su da ubace ubedljivo najloshiju stvar iz half life 2, graviti gun, samo sto su ga ovaj put reinventirali i imace drugachije ime!!!1 happy happy joy joy

AAAARGHHHHH FALLOUT GOOD BETHESDA BAAAAAAD!!!
ROFL zvuci kao Arnijeva recenica.
ZAo mi je samo sto sam dopustio sebi da se nadam da cu ponovo igrati Fallout 200+ sati sa istim uzivanjem kao ranije :( Najbitnije od svega su unsitili - pravu poteznu borbu (sto je pocelo sa Tacticsom), sad su jos prebacili u trece lice (sto mozda i nece biti toliko lose, novo iskustvo) ali nikako ne verujem da ce ponovo oziveti atmosferu Fallout sveta i pokazati je u pravom svetlu.
Ne trebamo se nadati bilo kakvom pravom nasledniku Fallouta u skorije vreme jer vreme je postalo novac a da bi se tako kvalitetna igra napravila treba MNOGO vremena. Neko rece da su mogucnosti u razgovorima i njihovom uticaju samo u prostim petljama sa IF, ipak nisam video nista slicno u poslednjih par godina.
Mada na kraju ko zna, mozda nam Bethesda stvarno priredi nesto izuzetno prijatno i vrati se starom sistemu vrednosti. (Ne mogu poreci da su Daggerfall i Morowind bili izuzetne igre, zbog kojih i postoji toliko negativnih misljenja o Oblivionu)
computer_programmer.gif

Poslednja izmena:
http://www.shacknews.com/featuredarticle.x?id=411

Sadly, groin targeting has not returned for Fallout 3. The designers decided to keep the targetable areas to body parts that would have tangible effects when targeted--shooting a leg will cause the enemy to stumble, shooting out an arm might cause it to drop its gun. "You will no longer be able to punch a rat in the groin," Howard said.

tuga, izbacishe sve faktore iz igre koji su zapravo bili zabavni... ne mozesh vishe da upucash pacova u groin ili deathclowa, jer to verovatno nije realistichno, a bethesda je sva u realtisichnoj prichi jer zaboga prave fps igru... budale treba da crknu u najgorim mukama

***a da si fan neke igre mozda bi i skapirao o chemu je rech ovako nikad necesh to sageldati na pravi nachin
Izvini, ne postoji samo Fallout i nijedna više igra, pa da ako nisam fan Fallouta, onda automatski nisam fan nijedne igre. Da nisam ljubitelj Elder Scrolls serijala, sigurno ne bih ovde gubio vreme raspravljajući se sa vama nedokazanima.
A ako ti je upucavanje pacova u međunožje "faktor koji je bio zapravo zabavan", onda treba da se zapitaš kakve ti u stvari igre igraš. Ja sigurno nisam išao unaokolo u Morrowindu i ubijao krabe po plaži zato što je to "zabavan faktor". U stvari, stalno zaboravljam da je u pitanju ekipa koja osim ekstrema kao što su Fallout sa jedne, i Titan Quest sa druge strane, ne priznaje ništa drugo od igara. Što je pogrešno na više nivoa.

Ako nisi fan Fallouta sta ti uopste hoces ??? i zasto ga komentarises ? Ako si ljubitelj Elder Scrolls serijala idi lepo pa mu se sa istomisljenicima divite do imbecilnosti.

Hoću da prestanete da zvečite i krivite Bethesdu za sunovrat rol-plej žanra. Jel mnogo?

Istina boli.
A sad ozbiljno, Fallout je preveliki zalogaj za Bethesdu koja u poslednje vreme pravi limunada RPG naspram klase u koju prvopomenuti spada.
Uzeli su vise nego sto mogu da zagrizu pa ce se samo umazati.
I nemojte *****ti kako niko danas ne igra potezne igre. OMG sta je to sa FF serijalom???

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno