Itekako je bitan naziv igre. Taman da samo fanovi Fallout-a kupe trojku Bethesdi se projekat isplati. Ako ce da pravis koncepcijski drugaciju igru, onda je krsti drugacije(Fallout Brotherhood Of Steel,Fallout Tactics).
@Killbane
Stvarno mi nije jasno kako jedan gamer moze da kaze da je svejedno ako se zloupotrebljava mukom steceni brand. Zamisli lepo da jednog dana izadje ELderScrols V, i bude reli voznja u nekom medival okruzenju. Verujem da bi bio odusevljen. Oblivion je logican i dobro nabudzen nastavak Morrowind-a. Nisu izmisljali toplu vodu i pravili neku pseudo igru nego ostali verni serijalu. To isto ocekuju i fanovi Fallout-a. A sto se tice tvog igranja Obliviona godinu dana bez da zapocnes gl.quest, svaka ti cast.Mora da uzivas u besomucnom jahanju konja po livadi , spravljanju napitaka i random encounter-ima. Samo nastavi tim tempom pa mozda i predjes Oblivion pre nego da izadje ElderS V. Toliko o Oblivion "nelinearnosti".
P.S. Ako ElderS V stvarno bude Rally ti samo zamisljaj da se ta igra zove drugacije pa uzivaj. A ako ti ne podje za rukom, lobektomija moze puno da pomogne.
Ja pored toga sto igram igre moram i da radim i iman neki zivot osim toga, sto znaci ja imam u najboljem slucaju sat do dva ( ako bas nista drugo ne radim ) dnevno a nekad i nam vremena da igram, a pored Obliviona igram i druge stvari, osim toga zavrsio sam sve guildove osim dark brotherhooda u Oblivionu tako da je tu bilo dosta questova. Brend (neverovatno mrzim taj novokomonovani izraz) Fallout je bio mrtav. Druga stvar je ta da fanaticnih fallout fanova nema mnogo tako da tih par hiljada komada tesko da bi povratili onih 5 ili 6 miliona dolara koji su dali za licencu. Jer oni su prodali jedva 100000 primeraka Fallouta i 1 i 2 u zadnih 10 godina pa da i svi ti ljudi kupe igru oni ne bi povratili te pare a nove igrace ne bi dobili ako bi igra izgledala kao Fallout 2. Pa ko bi normalan sad gubio vreme poteznom igrom aman. Upravo sam pokusao ponovo da igram F2 i odustao u samo templu. Vremena se menjaju tako i video igre. Ko ne zeli da ide u korak sa vremeno moze slobodno da igra Fallout 2 jos 300 puta. Druga stvar je da i oni ljudi koji su igrali Fallout pre skoro 10 godina sada vise ne bi jer vecina tih ljudi sada ima posao i porodicu tako da im ne pada na pamet da igraju igre i sve ako ne misle na Fallout. To govorim iz licnog iskustva jer je dobar deo mojih drugova ludeo za Falloutom, a sada im ne pada na pamet da igraju bilo kakve igre jer nemaju vremena i puca im prsluk za Fallout i kako ce da on izgleda jer na kraju to je samo jedan igra koja sluzi da ubije s vrmena kad napolje pada kisa ili veje sneg i mnemas nista pametnije da radis u zivotu. Daj ljudi trgnite se ili odrastite. Fallout 1 i 2 a i 3 kad bude izasao su samo igre ne religija.