Evo imam problem prilikom pokretanja ove igrice.Kad je startujem dobijem ovu informaciju
This application has failed to start because X3DAudio1_5.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem"
E sad procitao sam celu temu ispocetka i vidim da su jos neki ljudi imali isti ovakav problem.Receno je da je problem resen novim directx-om.Evo link
http://download.microsoft.com/downlo...008_redist.exe
E sad meni je instalirana vista 64 bit service pack 1 i ne znam da li smem da instaliram pomenuti directx na ovoj visti ili je on za xp.
Pa ako moze mala pomoc da ne s****m nesto.
Pozdrav.
imam mali problem, posle instalacije kad je krekuje pri pokretanju zatrazi mi neki XD3audio.dll ili nesto slicno nisam zapamtio naziv, instalirao sam DX9c i opet nije htela.Sta je u pitanju?
,najveca zamerka je sto su zvukovi oruzija isti kao iz Fear 1.
ili samo rinejmuj exe fajl (ivke76 je pisao o tome na forumu) i dobices boost od 300%. bio je test na xbitlabsu. pijani rusi restirali...Totalni trip sa CF.
Znači na mašini iz potpisa u rezoluciji 12x10 sa FULL detaljima [email protected] sa jednom kartom na 700@2100 tera preko 120 fps, dok kad uključim CF dobijam samo 80-90 fps :wall:. Pretpostavljam da su drajveri, ali da li ima neka fora da se osposobi CF?
ili samo rinejmuj exe fajl (ivke76 je pisao o tome na forumu) i dobices boost od 300%. bio je test na xbitlabsu. pijani rusi restirali...
mada ti i ne treba. sve preko 60fps je dzabe, ionako se javlja tearing, sto je ruzno. stavi vsync ili ga zagusi sa divljackim AA (ukljuci i adaptive AA u CCC-u)...
Ako ti to nesto znaci, uopste ne koristim bullet time ni u kecu ni u dvojci![]()
Jedno od resenja za problem sa SOUND ACCELERATION ERROR-om:
-Control Panel - Sound and Audio Devices - Hardware and DISABLE Unimodem Half-Duplex Audio device..
Ne znam da li je bilo ,ali moze da pomogne..
a jos jedno od resenje je instalacija DirectX-a koji dolazi uz igru :d
Meni instalacija DirectX-a nije resila problem, ali iskljucivanje ovog sound controller-a jeste..a jos jedno od resenje je instalacija DirectX-a koji dolazi uz igru :d
naravno u read me fajlu nikad nista nije bilo korisno, pa nije ni sada.“Sound Acceleration Error. Please refer to the readme.txt for instructions on setting up the sound hardware on your computer”
@obojica:
naravno da nemam taj modem zadnjih x godina. procitajte ponovo sta sam napisao. modem je izvadjen i deinstaliran ali je ostavio negde neki rep koji sam mogao da vidim samo kada sam namestio device manager da vidi sve sto je ikada instalirano na OS-u. onda sam tu deinstalirao te "duhove" matorog modema i sve je ok.
:wave:
:S:Ako ti to nesto znaci, ja sam medju prvih 10 igraca fear combat-ana svetu naravno
![]()
ocekivao sam ovakav comment.Nisi x godina reinstalirao win? :zgran: :wall: Pa vreme ti je (odavno)
ocekivao sam ovakav comment.
jok ja. ja reinstaliram win samo kada ode do djavola, a to mi se jako retko desava jer sam jako pazljiv sta radim...![]()
Hvala. Problem sa zvukom je resenJedno od resenja za problem sa SOUND ACCELERATION ERROR-om:
-Control Panel - Sound and Audio Devices - Hardware and DISABLE Unimodem Half-Duplex Audio device..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari