Šta je novo?

F. E. A. R. 2: Project Origin

Definitivno je FEAR 1 bolji. Ovde je bilo koje-kude neke jeze, ali sve mi je nekako predvidivo.

U kecu sam se odsekao x puta, na svakojaje zvuke, flash-eve, "filmske" scene sa devojchicom, mrakom, duhovima...dovoljan je bio onaj paranormalan zvuk kad je alma blizu da se najezim, a sada kao da sam oguglao na to.
Osecam se kao mr.Bean kad se vozi na rollercoasteru i zaspi koliko je zanimljivo/strasno! :D

... izleti mi Alma nakon onog putesestvija sa vozom/platformom, ja desno dugme misa da je odbijem i ono kao, daj skini mi se bre vise Alma, smarash, dosadna si... :p

sha znam, ja sam josh od polovine fear 1 oguglao totalno na bilo kakve shtrckalice u toj igri, nekako ti je normalno da se nestrecash na iste fore :)

Auto save smara u PM. Prelagana igra sa dobrom atmosferom i lošom grafikom.

Nije toliko losa, bila bi svakako bolja kada bi imala normalne senke i refleksije.

Imam problem,instalirao (tj reinstalirao) igru i kod 1. misije dak se ucitava itd zabaguje se (blokira) na 64% ...mozda poznat problem? ... los crack itd itd...? ideje?

Imam problem,instalirao (tj reinstalirao) igru i kod 1. misije dak se ucitava itd zabaguje se (blokira) na 64% ...mozda poznat problem? ... los crack itd itd...? ideje?

Meni je jedino pomogao reinstal, al sam takodje morao da pobrishem save inace nema efekta...

Previse linearno, grafika so so, nedostaje onaj ambijent straha i neizvesnosti koji je krasio originalnu igru, prelako eliminisanje neprijatelja (gde nestade very hard nivo?), previse providne situacije u kojima se glavni lik nalazi....s obzirom da je F.E.A.R. 2005. bio revolucija u video igrama lakse mi je da lazem samog sebe pa da se pravim da je ovo samo jedan extension pack nego drugi deo...

Previse linearno, grafika so so, nedostaje onaj ambijent straha i neizvesnosti koji je krasio originalnu igru, prelako eliminisanje neprijatelja (gde nestade very hard nivo?), previse providne situacije u kojima se glavni lik nalazi....s obzirom da je F.E.A.R. 2005. bio revolucija u video igrama lakse mi je da lazem samog sebe pa da se pravim da je ovo samo jedan extension pack nego drugi deo...

Meni ova igra dosadna.

Prvi deo je isto bio linearan i skuceniji nego ovaj a uz to i extremno dosadan, jer se sve ponavljalo, iste prostorije samo sa malo drugacijim rasporedom objekata. Ovde je sve otvorenije i nema sanse da te uhvati monotonija kao u prvom delu. Sve u svemu ekstra igra, mozda je mogla samo malo da bude teza.:)

Ova igra nije monotona, FEAR 1 je bio jako repetativan ali bar sam mogao da se uplasim ko covek :D Ovde je to skoro nemoguce, samo sam se jednom strecnuo i to je to.
Sa druge strane, cini mi se da je FEAR 2 mnogo inamicniji i brzi - minicije, armora i health pack-ova ima svuda i to te gura napred. Mozda tek u 25% situacija sam morao da se krijem iza nekog stuba (najvise zbog toga sto mi je health bio na 30%) dok u FEAR 1, bogme, to nije bio slucaj. Tamo je sve bila rovovska borba :D

Ako ikad izdaju patch za ovu igru, treba da uvedu Very High i Insane nivoe tezine koji bi bili poput onih u FEAR 1 ili tezi. E to bi bio izazov.

fear 1 bio revolucija ? e sad sam se nasmejao

bila prosechna igra koja se odvajala time sto je pokrala motive iz tada svezih (americkih) Ring filmova

to sto je nedostatak kvalitetnih naslova u medjuveremenu mnogim ucinio tu igru boljom nego sto jeste je pricha za duboku analizu uz kriglu piva :D

mislim naravno fear 1 mi je lepo legao, kao i svaki solidan fps

Eh bre G!!! sto si ti neki namcor! Nista ti bre ne valja.

Imam jos sat vremena igranja, a mrzi me da igram :S:

Prvi deo je isto bio linearan i skuceniji nego ovaj a uz to i extremno dosadan, jer se sve ponavljalo, iste prostorije samo sa malo drugacijim rasporedom objekata. Ovde je sve otvorenije i nema sanse da te uhvati monotonija kao u prvom delu. Sve u svemu ekstra igra, mozda je mogla samo malo da bude teza.:)

Presao sam F.E.A.R. vise od 20 puta, nekad cak i bez izgubljenog zivota, znam kakav je bio raspored u originalnom delu.

@G!!!

Vidi se da nemas pojma o igrama, a ring filmove slobodno gledaj, preporucujem ti scary movie.

Akcija je vrhunska i tu im skidam kapu, krvi kol'ko hoces, ruke i noge na sve strane :-devil-: Grafika je na momente losa a na momente hm...zanimljiva, ima "lepih" nivoa, kontam da engine ne moze bolje. Meni licno ne smeta. Smeta mi "lakoca" tj. sto retko gde poginem a nisam neki fps master. Ipak, sto vise igram sve vise mi se svidja, sto se mene tice igra je potpuno opravdala ime koje nosi. Cak su i horor elementi simpaticni i doprinose napetoj atmosferi.

Poslednja izmena:
Ma, ja i dalje ne verujem da su "lean" izbacili...

A koji drugi nivo tezine pa i ima?

Krenuo sam na normal zatvorenih ociju i skoro presao ceo interval :p pa presao na hard

A lean... Pa, bilo bi lepo glupirati se s njim.

uf, zaboravih da stavim [\ irony ] tag u prethodni post. Ma, uporedi ove najveci nivo tezine sa bilo kojim najvecim nivoom tezine neke druge pucacine.

Ma nista extra posle 15 min igre,ocekivao sam mnogo vise ali dobro da ima sta da se bar igra.

Ma, uporedi ove najveci nivo tezine sa bilo kojim najvecim nivoom tezine neke druge pucacine.

Naravno da ne može da se uporedi. Najveći nivo težine u svakoj igri služi kao provera igračkoj znanja, nerava i veštine i sam za sebe predstavlja izazov (bar bi tako trebalo da bude). Ovde to nije slučaj.
Ali zamisli situaciju u kojoj je FEAR2 na najvećoj težini prvog dela a količina botova iz drugog. Mislim da tu ne bi pomogao ni lean ni slowmotion pa ni dupla energija :)

ja sam vise ocekivao od multiplayer-a...za razliku od combat-a ovo je krs nevidjeni...

Napucavanje je nerealno brzo i haoticno i za 5 sekundi, rafalom, mozes da pobijes petoricu.

Nemoj da zaboravite, ovi sto im je prelaka igra ... ako igrate neku online fps tipa CSS, BF2 i sl ... ovde igrate protiv AI koji ne mozes jos uvek da se poredi sa HI :)

Mislim ja i ne ocekujem da su problem ... ceka se eventualno neki bos koji moze da oplemeni misiju ... uziva se u misijama, pucanju, zvuku ... i slicno a pravi FPS moze samo online ;) tamo je ipak izazov

ukratko : ko je jednom poceo da igra Multi nema vise zara u single :smoke:

pfff, ako vam se igra nesto teze novije, imate onaj necrovission, AI glup (zombiji pogotovo) respawn uzasan cak i na normal, municije jedva da ima, a morate da "osvajate" teritoriju posto se u suprotnom nastavljaju respawnovati iznova i iznova i iznova...Ja sam demo zamalo uspeo da predjem na normal, probao sam na hard i to se jedva moze igrati 10 minuta :p

edit: Nije losh ovaj FEAR, meni se prvi deo nije svideo, bio mi je nekako pust i repetitivan sve tamo negde do sredine igre dok ne prodju offices, posle je ok. Ovaj mi je bolji, bolje su lokacije, vise napucavanja bla bla. Steta sto fale senke od objekata (to je sto se grafike tice, ostalo sam manje-vise ocekivao sobzirom na starost engine-a).

Poslednja izmena:
ukratko : ko je jednom poceo da igra Multi nema vise zara u single :smoke:

Oces hard...idi na Dead Space impossible mod (ili kako se vec zove), ja sam par godina igrao multi i dosadilo mi (COD2, COD4, F.E.A.R., HL2) jednostavno prebrz sam za njih pa su me kickovali sa vecine servera misleci da sam cheater :smoke: :p

Oces hard...idi na Dead Space impossible mod (ili kako se vec zove), ja sam par godina igrao multi i dosadilo mi (COD2, COD4, F.E.A.R., HL2) jednostavno prebrz sam za njih pa su me kickovali sa vecine servera misleci da sam cheater :smoke: :p

ja bih voleo da vidim tvoju brzinu u f.e.a.r-u ;)

Vrh Dno