Šta je novo?

F. E. A. R. 2: Project Origin

Ja Bogami jesam, nije zvuk samo ono sto je vazno, vec sve kompletno, znaci usro sam se kad' sam prolazio kroz skolu, pa se ugasi svetlo, pa se vrata tresu, pa ormarici pocnu da se otvaraju i vrata otpadaju... nije mi bilo svejedno... ;)

aaaaaaaa obesicu se, sto se ja nisam uplasio :wall: trebalo je da se uplasim kao u FEAR :wall:

@Chinaski
Oguglao si brate, malo manje igraj/gledaj Horore :D

P.S.
Možeš i da zamoliš nekog od ukućana (osim ako ne živiš sam) da ti se prikrade sa leđa dok si unet u igricu i da u odovarajućem momentu te samo malo dodirne po vratu ... ako te to ne isprepada - onda si prso načisto :d

Poslednja izmena:
Ma treba namestiti atmosferu u sobi, prigušiti svetlo i najbolje ako si pritom još sam u stanu.

Zvučnike treba odvrnuti, i još se ima 24" ili veći monitor, ma nema šanse da se ne prepadneš u pojedinim scenama... Sem ukoliko gledaš horor filmove za doručak, ručak i večeru...

@Chinaski: 19" može biti malko premaleno da bi mozak dobio utiskak realnosti... Jednostavno, u vidno polje ti upada mnogo toga oko monitora i mozak lakše registruje da je sve to samo varka...

Igre tipa F.E.A.R, Max Payne, Dead Space...ne treba igrati do posle pola dva ujutro i to sa slusalicama na usima sa sve mrakom u sobi, to je napravljeno za to.

Gde nadje Max Payne :D

***a,nekima je i to jezivo :)
realno,ima momente....

Meni je igra stvarno strasna, znaci sinoc sam bio isecen! Skola je blagi uzas tiha jeza. Ali ja stvarno retko igram horor igre (i igre generalno) tako da zaista moze da se kaze da je i to stvar navike. Ono, bukvalno mi je neprijatno dok je igram, jedva cekam da je zavrsim. :)

Predjoh je i ja sad... meni se jako svidjela :). da je strasna i nije toliko... barem meni i nije bila strasna ni prici kao prvi dio F.E.A.R-a. cak mi je extraction point bio jeziviji od ove sad igre. ima i ovde jezivih situacija, ali ne toliko i nekako kako napredujes u igri situacije postanu predvidive. jos sam svo vrijeme igrao sa sluskama. mada opet, igra je extra, dobra pucachina u svakom slucaju. :)
hardverska zahtjevnost nista... znaci sve na max u 1920x1200 i igra leti, bukvalno. :)

Predjoh je i ja sad... meni se jako svidjela :). da je strasna i nije toliko... barem meni i nije bila strasna ni prici kao prvi dio F.E.A.R-a. cak mi je extraction point bio jeziviji od ove sad igre. ima i ovde jezivih situacija, ali ne toliko i nekako kako napredujes u igri situacije postanu predvidive. jos sam svo vrijeme igrao sa sluskama. mada opet, igra je extra, dobra pucachina u svakom slucaju. :)
hardverska zahtjevnost nista... znaci sve na max u 1920x1200 i igra leti, bukvalno. :)
o hvala bogu da je nekome isto 1. FEAR bio strasniji :smash: a zahtevnost je sasvim niska - radice odlicno i na kartama nize klase (3850 i 9600GSO) i skoro (od HL2) nisam video toliko ispeglan i kulturan engine. igra tece kao mleko :smoke:

Mda, juce sam isprobao istu na nekoj 32" toshibi u 1080p i nema nikakve razlike u odnosu na 1680*1050, sve leti :banana:

o hvala bogu da je nekome isto 1. FEAR bio strasniji :smash: a zahtevnost je sasvim niska - radice odlicno i na kartama nize klase (3850 i 9600GSO) i skoro (od HL2) nisam video toliko ispeglan i kulturan engine. igra tece kao mleko :smoke:

Nisi jedini definitivno hehe :) znaci prvi dio je imao jako nepredvidivih situacija i znalo se desiti da upadnes u neke tripove koji znaju da potraju, uz neku bizarnu muziku su znali da budu jako jezivi, ono komplet se covjek najezi od situacije. bilo je i onih momenata kad te tako trzne da ti malo fali da padnes sa stolice. ovde nije tako, bilo je, ali nekako kratko i predvidivo. skola, kraj malo i tu i tamo jos po nesto, ali nista toliko da ce ostaviti neko trajno sjecanje :) iz prvog djela FEAR-a i extraction pointa bogami ima dosta situacija kojih se i dan danas jako fino sjecam :-devil-::D

Poslednja izmena:
najzad sam je presao.
stvanro je bruka odrajena.
i ima par scena da se covek usere u gace kad je igra nocu sa ugasenim svetlima i sa sluskama. :D

прошло је доста времена од задњег поста, али морам да искажем дивљење овој игри, феноменална је, за овако ноћно играње, на великом монитору, савршено. игра ми је на моменте била толико језива да сам се молио да дођу маринци, да се пуцам са њима.
алма ме напада на сваком кораку, за разлику од првог дела, где није била толико досадна.
мала замерка јесу ботови, маринци који су непогрешиво прецизни, ал ајде не праве велику штету па то игноришем.
за крај, једна слика :)

http://img150.imageshack.us/i/slika1c.jpg/

igrica je stvano vrh, mnogo dobro je odradjena.
najbolji feeling je kad se igra nocu sa ugasenim svetilima i sa sluskama na glavi.
mnogo dobar osecaj. :D

Ja nisam uspeo ni da je instaliram.Malo kasnim ;-p
Ali sa razlogom,koji je sledece prirode: instaliram,krek ubudzim,(naravno novi ati drajveri),krene da mi ucitava gru i nonsalantno me izbaci na desktop posle 10 sec od startovanja iste.
Ajd ako nekom padne nesto na pamet nek javi...hvala pozz..

Napokon je izasao patch koji omogucuje promenu aspekta sa 16:9 na 4:3 kao i mogucnost iskljucivanja grain filtera u opcijama.

Izasao je on pre dva meseca ako ne i pre.

Poslednja izmena:
Da ti pravo kazem nisam obracao paznju a video sam taj podatak u changlelog-u posledenjeg patch-a, pa reko da napisem ovde ako nekog interesuje. Mene je zainteresovalo jer sam igru presao na 17 crt, a prikaz igre mi je bio isti kao na psp-u. Uzas.

Da, ja sam progledao kad sam iskljucio onaj grain filter. Mnogo lepse izgleda igra.

Strave za Fear DLC :D

Nego imam jedno pitanje,za sve koji su probali,da li se moze nagurati neki od patcheva na Fear 2,npr 1.04 ,na onu tipicnu rusko/eng verziju (od 7gb) ?..znate,ona kojoj je potrebno da se otpakuje oko "Beskonacno"

Može. Skidrow 1.04 apdejt radi lepo s njom. Velik je 893.7 MB :)

Poslednja izmena:
Pretrcana igra za par sati...nema se vremena zbog posla pa se zezno i stavio na easy :( U principu nije lose, ali nema tu horora ni blizu kao ranije!!

I na normal da si stavio, pa je prelako. Tek na hard mora da se koristi slow motion.

Meni je vrh igrica...ja sam je presao jos u martu ali pored Call of Juareza to mi je najbolji shooter koji se pojavio ove godine...

Izasao je Exp. FEAR2 - REBORN !!!

Vrh Dno