Gde nadje Max Payne![]()
ama, nisam ja nikakav horror geek pa da sam ogluglao@Chinaski
Oguglao si brate, malo manje igraj/gledaj Horore![]()
o hvala bogu da je nekome isto 1. FEAR bio strasniji :smash: a zahtevnost je sasvim niska - radice odlicno i na kartama nize klase (3850 i 9600GSO) i skoro (od HL2) nisam video toliko ispeglan i kulturan engine. igra tece kao mleko :smoke:Predjoh je i ja sad... meni se jako svidjela. da je strasna i nije toliko... barem meni i nije bila strasna ni prici kao prvi dio F.E.A.R-a. cak mi je extraction point bio jeziviji od ove sad igre. ima i ovde jezivih situacija, ali ne toliko i nekako kako napredujes u igri situacije postanu predvidive. jos sam svo vrijeme igrao sa sluskama. mada opet, igra je extra, dobra pucachina u svakom slucaju.
hardverska zahtjevnost nista... znaci sve na max u 1920x1200 i igra leti, bukvalno.![]()
o hvala bogu da je nekome isto 1. FEAR bio strasniji :smash: a zahtevnost je sasvim niska - radice odlicno i na kartama nize klase (3850 i 9600GSO) i skoro (od HL2) nisam video toliko ispeglan i kulturan engine. igra tece kao mleko :smoke:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari