Ja Bogami jesam, nije zvuk samo ono sto je vazno, vec sve kompletno, znaci usro sam se kad' sam prolazio kroz skolu, pa se ugasi svetlo, pa se vrata tresu, pa ormarici pocnu da se otvaraju i vrata otpadaju... nije mi bilo svejedno... 😉
Gde nadje Max Payne 😀
ama, nisam ja nikakav horror geek pa da sam ogluglao 🙂@Chinaski
Oguglao si brate, malo manje igraj/gledaj Horore 😀
o hvala bogu da je nekome isto 1. FEAR bio strasniji :smash: a zahtevnost je sasvim niska - radice odlicno i na kartama nize klase (3850 i 9600GSO) i skoro (od HL2) nisam video toliko ispeglan i kulturan engine. igra tece kao mleko :smoke:Predjoh je i ja sad... meni se jako svidjela 🙂. da je strasna i nije toliko... barem meni i nije bila strasna ni prici kao prvi dio F.E.A.R-a. cak mi je extraction point bio jeziviji od ove sad igre. ima i ovde jezivih situacija, ali ne toliko i nekako kako napredujes u igri situacije postanu predvidive. jos sam svo vrijeme igrao sa sluskama. mada opet, igra je extra, dobra pucachina u svakom slucaju. 🙂
hardverska zahtjevnost nista... znaci sve na max u 1920x1200 i igra leti, bukvalno. 🙂
o hvala bogu da je nekome isto 1. FEAR bio strasniji :smash: a zahtevnost je sasvim niska - radice odlicno i na kartama nize klase (3850 i 9600GSO) i skoro (od HL2) nisam video toliko ispeglan i kulturan engine. igra tece kao mleko :smoke:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari