Šta je novo?

F. E. A. R. 2: Project Origin

Jel igra zahteva Fear 2 instaliran?

Da, potreban je Fear 2 i patch 1.5

Jesi ti instaliro igru mozda posto ja patch 5 nigde ne mogu da nadjem na netu naso sam samo 1.04.
Install this release (it contains both updates and Expansion) ovde pise da ova verzija sto sam ja skino ima sve u sebi znaci ne treba patch ali opet ne znam dali to treba instalirati u folder gde je original igra ili u zaseban folder na istoj particiji probo sam sve u jedan folder i kaze da ima problem da reinstaliram i probam opet.

Poslednja izmena:
Ovo sto je izaslo ne radi bar do sad niko nije pokreno kolko sam cito po forumima tako da cekamo jos:wall:

Ne skidajte, ne radi.

U sunce vi vase, piraterija prsti u svakoj temi o igrama. I staro i mlado i moderator i newcomer. Al ajd, dodje neki period da se i o tome prica.:)

Koja piraterija? :D Ja ne vidim linkove :)

Pa ne vidim ni ja, mozda treba da imas VIP da bi video linkove?:D Inace sta se dobija sa ovom expanzijom? Koliko nivoa ima da se igra?

To i mene zanima.

4 nivoa, piše na steamu.

Experience four brand new single-player levels in this additional DLC campaign for F.E.A.R.2! Coinciding with the events seen in the full game, you will experience the chaos of Alma’s aftermath from an entirely new point of view: that of Replica Soldier 813. Your mission begins with an orbital Powered Armor drop to reinforce your fellow Replica squad… But not everything is as it seems. Supernatural events run wild in the apocalyptic remains of Auburn. Another voice is beckoning you; contradicting orders from Replica command. Find out the answer to this, and many new questions, in the DLC campaign F.E.A.R.2: Reborn!

Poslednja izmena:
Izašao proper paket, od druge vokalno-instrumentalne grupe.

Jel trazi i dalje original...aaaaaaa znao sam da nije trebalo da brisem onih 12GB :wall:

Prvo me je zezao vsredist, to sam sredio, pa mi onda izbacivao gresku za binkw32.dll, pa sam nabavio i taj .dll i sad izbacuje gresku za neki entry point u tom .dll fajlu...

Haahahah!!! Isto je i mene. Samo uzmi sadrzaj celog foldera i prekopiraj u fear 2 folder. Mora da radi.

Ja sam instalirao fear 2 i reborne u razlicite foldere, pa zbog toga nije hteo reborn da se pokrene. Uzeo sam i prebacio sam sve iz reborn fodera u fear 2 folder i sad radi bez problema. :D

^Upravo to i imaces da se naigras citavih sat vremena.

Zar ceo dvd za sat vremena?

Ma, nije bitno. Ionaku cu da predjem FEAR 2 ponovo:D

Poslednja izmena:
Koja glupost! A instalacija sama kreira podfolder u folderu koji odredis....

Hvala, sada radi!

Poslednja izmena:
Skidrow se regularno instalira u folder koji je izabran, da ne koristite onu prvu možda?

Ljudi, ja instalirao startovao i presao za 45 minuta ?!!?!?!?!?!? Ultra kratko i bezlicno...

Pa logično kada ovo nije ni punokrvna ekpanzija, već običan DLC od 9 evra. To je sada in za mužu para...

Pitanje,instalirao FEAR 2 (onaj od 7Gb ) i hteo da inst.patch 1.04 ,ali kaze da mi fear 2 nije instaliran? wtf? jel to zato sto je patch namenjen onoj redovnoj verziji od 11gb tj Steam Verziji ? ili sta?

Fear 2 je fenomenalan! :D

Igram ga po peti put. Plus , jos nisam igrao reborn. E sad moram. :)

Nazad
Vrh Dno