Šta je novo?

F. E. A. R. 2: Project Origin

A jel si probao demo ?
Tu su ti svi odgovori, otkud ja znam konkretno, mogu otprilike da pretpostavim da ce raditi ok na tim podesavanjima i rezoluciji, ali ne zove se demo dzabe demo(nstracija) ;).

A jel si probao demo ?
Tu su ti svi odgovori, otkud ja znam konkretno, mogu otprilike da pretpostavim da ce raditi ok na tim podesavanjima i rezoluciji, ali ne zove se demo dzabe demo(nstracija) ;).

Nisam ni hteo da probam demo, nestrpljivo cekam full verziju! Ok Colicu, hvala u svakom slucaju.:d:wave:

Meni na 9600gt radi demo full u 16*10, po nekoj logici ti sa tom kartom ides jednu rezoluciju nize, dakle 14*9

nista te ne kosta da probas,mozda budes morao koji detaljcic da smanjis da bi se igrao na 16x10.vredi probati :)

Ocu li moci ja na HIGH? :d

Meni na 9600gt radi demo full u 16*10, po nekoj logici ti sa tom kartom ides jednu rezoluciju nize, dakle 14*9

E pa super, trebao bi i kod mene na high, tvoja kartica je malo jaca...cheers Max rez. mi je 1440x900, tako da nece biti problema, I CAN`T WAIT!!!:crash: PS Imam dial-up da bih skinuo demo, lepo kupicu full.:wave:

Naslovna ... ako nekom treba u HQ (1.529 x 2.155 pix), 582KB:
F.E.A.R.2_naslovna_strana.jpg

OBRISAO sam svoju poruku (dole je nova).

Poslednja izmena:
ovo postade igrivo od sinoc a niko nista da nazvrlja ovde :)

Ovaj JoBi, od kad je kupio PS3 jel vidite sta radi, ovde tu izmislja neke ocene, a tamo na ps3 delu foruma, sklapa kojekakve trejlere za kz2.
Sta konzola uradi od coveka :d.

A do juce bio nas :smoke:.

Poslednja izmena:
Jel zna neko gde ima da se nadje onaj ubavi font iz F.E.A.R. keca?

^:d

Samo sam cekao ko ce prvi da prokomentarise "rivju"...ocigledno da nisu pukli dovoljno novca u reklamu, citanje ovakvih bljuvotina i zbrajanje ocena za AA naslove je zaludan pos'o i sluzi za svadju po forumima i prozivke na youtube:D

I da, zamisli igra je "koridorska", no shit...a nije frka da neke druge "koridorske" redjaju 9ke i 10ke lol...

ovakvi moroni od "novinara" zasluzuju da igraju fallout 3

Vrh:beat:

Poslednja izmena:
Upravo je instaliram ... javiću rezultate ... ******* im je onaj ... znate već "šta" :p

Pa izgleda da i nije toliko *******o kako je izgledalo ... malo je nerazumljiv ovaj Ruski (nama koji smo učili samo Engleski) ali ... vidim da ga ipak dovoljno razumem :D

Poslednja izmena:
Neće moći ove noći :(

Jedan fajl nedostaje ... nije moja greška. Ništa, čekamo sledeću reviziju.

Nazad
Vrh Dno