Šta je novo?

F. E. A. R. 2: Project Origin

Upravo je instaliram ... javiću rezultate ... ******* im je onaj ... znate već "šta" :p

Pa izgleda da i nije toliko *******o kako je izgledalo ... malo je nerazumljiv ovaj Ruski (nama koji smo učili samo Engleski) ali ... vidim da ga ipak dovoljno razumem :D

imas caku kako da prebacish na engleski sa reg fajlom

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Monolith Productions\FEAR2\1.00.0000]
"Language"="#"

overwrite # with your two letters:

cs <----czech
de <----german
en <----english
es <----spanish
fr <----french
hu <----hungarian
it <----italian
ja <----japanese
pl <----polish
ru <----russian

then save the file and execute it.

Ja sve nalazim neke neproverene informacije, dok se ne javi neko odavde nista ne skidam :) @ivke76 jel pazaris verziju igre koja radi na paru? :) ako sam dobro razumeo samo preko steam-a i moze trenutno legalno da se pazari? :trust:

Pa, pojavila se pre nekih sat-dva i "brendirana" verzija...ima DIE u naslovu:) tako da, ko je cekao tako nesto, nek potrazi...

imas caku kako da prebacish na engleski sa reg fajlom
Zahvaljujem ali nije potrebno jer ja imam Englesku tj. multi-jezičku verziju a ono drugo je bilo na Ruskom.
Sve u svemu našao sam gde su pogrešili tj. šta nisu objasnili i na šta nisu ukazali a morali su (jer bez toga ne radi) ... ispravio sam to i evo rezultata :D
314432v.jpg

Posle sledi i ovo :d
2wd26b5.jpg

Ok, ajde odmah mi reci da li su sklonili one glupave crne trake sa ekrana, i da li je HUD i dalje fishtank pretrpan glupostima (ovo je dzebana ili ovo je pancir)? :)

Ok, ajde odmah mi reci da li su sklonili one glupave crne trake sa ekrana, i da li je HUD i dalje fishtank pretrpan glupostima (ovo je dzebana ili ovo je pancir)? :)
Ako misliš na crnu traku gore i dole (vide se na slici sa devojčicom) one su i dalje tu.
A ovo sam snimio u XP-u ... to je prvi kadar koji vidiš čim udješ u igru (samo malo pođeš u napred) ... dalje nisam ni išao jer sam morao da odradim neke druge stvari.

Igru sam obrisao, vratio se nazad u Windows 7 i sad ću ponovo da je instaliram ali pod njime pa videćemo "oće radi - neće radi" u Dx10.

Kome nije jasno ... nešto :p ... nek me pita na P.M.

Znaci DIE je ziv?

Da li igra secka na sekundu-dve kao sto je bio slucaj sa demo verzijom?

Ja cekam full scensko izdanje, mrzi me da se zahebavam sa ovim...

Samo da vas podsetim da pogledate nove drajvere za nVidiju ... 182.050:

Recommended for the best experience in F.E.A.R. 2: Project Origin.
Boosts performance in numerous 3D applications. The following are some examples of improvements measured with Release 182.05 WHQL drivers vs. Release 181.22 WHQL drivers (results will vary depending on your GPU, system configuration, and game settings):
Up to 8% performance increase in Fallout 3 at high resolution and AA.
Up to 10% performance increase in F.E.A.R. 2: Project Origin.
Up to 9% performance increase in Half-Life 2 at high resolution with AA.
Up to 11% performance increase in Left 4 Dead at high resolution with AA.
Up to 10% performance increase in Race Driver: GRID at high resolution and AA.

http://downloads.guru3d.com/

Bаš lepo od njih što se trude da optmizuju drajvere ali igra radi odlično i sa 181.20

Evo malo screenshot-ova.

Prilozi

• FEAR2 2009-02-11 18-26-37-42.jpg
    FEAR2 2009-02-11 18-26-37-42.jpg
    102.7 KB · Pregleda: 103
  • FEAR2 2009-02-11 18-30-18-60.jpg
    FEAR2 2009-02-11 18-30-18-60.jpg
    86 KB · Pregleda: 92
  • FEAR2 2009-02-11 18-31-58-89.jpg
    FEAR2 2009-02-11 18-31-58-89.jpg
    118.8 KB · Pregleda: 86
  • FEAR2 2009-02-11 18-59-17-87.jpg
    FEAR2 2009-02-11 18-59-17-87.jpg
    112.5 KB · Pregleda: 85
  • FEAR2 2009-02-11 19-00-59-03.jpg
    FEAR2 2009-02-11 19-00-59-03.jpg
    150.6 KB · Pregleda: 111
Koji slepci...*ebale ih crne trake...mada, cuo sam da ce izbaciti patch vrlo brzo koji bi trebalo da ispuni neke od zelja (posto ocigledno nisu poslusali nijedan savet koji su ljudi ostavljali na njihov forum).

I kakav je?

Jednom rečju suviše je lak pa čak i na hard težini. Uostalom demo je prikazao sve što se može prikazati. Dakle protivnici sijaju u mraku kao i item-i, ne možeš da promašiš putanju niti da se izgubiš, a tu su i ove dve "crne trake".
Ali opet odlična zabava i dosta dinamičnija atmosfera u odnosu na prvi deo naravno uz odličnu optimizovanost baš lepo pasuju.
Ja sam nešto ovako i očekivao od ove igre tako da nisam razočaran. Nisam nešto preterano ni igrao tako da su ovo samo prvi utisci.
Ne uzimajte ih za zlo :)

I mene sasekoše na pozamašnoj količini, nego jel mora celih 11,3Gb?

***a za sada mora. Ali ako sačekaš (mada sumnjam da hoćeš :)) pojaviće se sigurno neka verzija na bar 2DVD-a.

Poslednja izmena:
Uglavnom "sevam" cod 4 i fear mi nekako deluje nepopunjeno, naravno tek sam na pocetku. Sve sam stavio na max 24" mon. i stucne samo kod sejvova, a bogami svaki 3 cosak auto save.

Za sad svidja mi se strecanje i jeza koju izaziva/izazivala igra, sto je i poenta igre.

Pozdrav.

Ja ne mogu da se otmem utisku da igram neku osrednju pucačinu od pre 2-3 god. ... slabo ovo meni za sada deluje - toliko slabo da bih mogao i da ga "batalim".

Meni je igra bas legla. Stvarno se ima utisak da je sve pod kontrolom, kamera, teksture, osecaj kretanja, napucavanja. Sve.
Meni bolja igra ne treba.
Osim Bioshocka 2, Sims 3 (za decu) i par naslova iz mog interesovanja, bice ovo gladna godina.
Negde sam procitao da bi Ferrari project, mogao da izadje ove godine?

Inace igra je toliko dobro optimizovana da na mojoj masini mogu slobodno da je drzim otvorenu sve vreme kao npr. digitron :)

Hocu reci ovo: potreban je delic sek. da se taskujem izmedju nje i desktopa a usput imam otvorenu Operu sa jedno 60 tabova, Word, Excel, gledam film, defragmentujem disk ... ma jednostavno ne smeta joj nista - rekoh: zahtevna kolko i digitron (ovaj iz Windows-a).

E sad, mozda je to do kombinacije: 8GB RAM-a / Windows 7 / bez swap fajla. Moram da probam to sa Krizom ili nekom drugom sl. zahtevnom igrom.

Meni se zavrsava DL PC verzije, Xbox verziju sam obrnuo prva tri Intervala... Za sada nije loše, ali ono što jeste je grafika na Xbox verziji - nije bolja od napucanog prvog dela na PC-ju (prvi deo za Xbox je bio port, pa je bio krš). Upravljanje mi smeta, nije kao u drugim igrama, prelako je i na hard (ne ubijaju me uopšte, a ja FEAR volim da igram na ultra teškom nivou, pa lagano :)). Eksplozije su kao iz neke igre iz 2002, na Xboxu. ***a, mora i ovaj PC nekad da se upali :)

tezak crap lol
na hardu nije ni kao stari fear na easy :smash: iznenadjenja prakticno ne postoje :) cim ti secne malo (autosave) znas da ce grupa neprijatelja/paranormal biti iza prvog ugla, repetativno do zla boga i za danasnje pojmove graficki "smesno" :)
sve u svemu jos jedan "run, gun, uninstall" pre-hype-ovani naslov :smash:
bar da su istu skriptu za AI iz prvog dela "ubudzili" :smash:

Ljudi, aj da se ne lazemo. Igrate toliko dugo igre, i ne treba vam bas puno da prokljuvite neke stvari. Poslednja dobra igra koja se pojavila je bila Bioshock. Iza toga je sve djubre. Ili timovi znaju da prave igre ili ne. Nema trece.

Aj da se ne lazemo...:DBioshock je daleeko od dobre igre...razvodnjeni FPS, razvodnjeni RPG, i naravno -losa verzija SystemShock-a.Presao igru, obrisao, odigrao i bolje FPS-ove i bolje RPG-ove posle njega i za nastavak mi nije toliko stalo.

Nazad
Vrh Dno