shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
To je licni utisak, meni se Bioshock zaista svideo. Mnooogo vise od oba Feara.
i sada ce u narednih 20 postova da se porede Bioshock i FEAR 2, Warhead i Clear sky, Grid i Burnout and so on, and so on...
Mene, kome grafika nije bitna, teksture ovog izrostiljanog cudaDobra igra. Konachno posle duzheg vremena neki dobar fps na PC-u. I nema onog zastajkivanja kao sto je bilo u demou. Preci cu ja ovo sa zadovoljstvom.
:vomit:![]()
![]()
Mene, kome grafika nije bitna, teksture ovog izrostiljanog cudauopste ne impresioniraju, nekako deluju nezgrapno, mozda cak zastarelo.
Probaj sa novim DirectX -om... ne znam sta bi moglo da bude.
http://www.filehippo.com/download_directx/download/dc79b571503b126c180f22aca64b8e67/
Ja nikako ne mogu da pokrenem igru, izbacuje mi:
This application has failed to start because X3DAudio1_5.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem"
Probao sam da reinstaliram nekoliko puta i uvek isto.
Zna li neko u čemu je problem?
Tja...ja sam relativno razočaran. Ajde što je igra laka, nego mi je loše ponašanje oružja, ali ono najgore je prosta stvar - nakon Crysisa i Killzonea ne vidim poentu igranja ovakve igre.
A kako si to uzivao u grafici kada za max u Crysis-u treba neshto bolje od 8800GT(ili neki superclock)? Mislim ne mogu da verujem da zelish da mi kazesh da ti sva voznja po ogromnim nivoima nije bila zanimljiva, kao i poneko shunjanje ili kada udjesh u Max Strenght i krenesh da ubijash sve shto se mrda(dobro to se meni redje deshavalo jer su stizali tada mnogo brze da me ubiju).U Crysisu sam uzivao samo u grafici, koju cu pokusati da zaboravim, KZ2 sam gledao slike :d, ne igrah ga, tako da...
Tja...ja sam relativno razočaran. Ajde što je igra laka, nego mi je loše ponašanje oružja, ali ono najgore je prosta stvar - nakon Crysisa i Killzonea ne vidim poentu igranja ovakve igre.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari