Šta je novo?

F. E. A. R. 2: Project Origin

To je licni utisak, meni se Bioshock zaista svideo. Mnooogo vise od oba Feara.

Naravno da je licni utisak, to sam i mislio da pokazem svojim postom gore.Ako je njemu sve posle BS-a djubre, ne mora da znaci da je tako svima.Meni je recimo BS u odnosu na neke novije igre -krsh:D ...Jos samo fali onaj user koji je postovao u nekoj levoj temi "da se zna, CoD4 je najbolji" :D

Za one koji pikaju FEAR; Da li su skroz izbacili melee komboe?Ono noge, okret, uklizavanje?

Poslednja izmena:
i sada ce u narednih 20 postova da se porede Bioshock i FEAR 2, Warhead i Clear sky, Grid i Burnout and so on, and so on...

...I FarCry 2, koji je jelte, najbolji:D I koji sam sa uzivanjem presao, jerbo je -najbolji:D

***, svi smo ispushili cekajuci ispred Pekabete, taman krene red, pa roba nestane sa rafova, pokupe je zandari, pa ondak sve ispocetka...ljudi su malo nervozni:D

Eksplozije i dimne bombe su u demou bile lošije od mnogih igara koje su stare više od 5 godina.

Dobra igra. Konachno posle duzheg vremena neki dobar fps na PC-u. I nema onog zastajkivanja kao sto je bilo u demou. Preci cu ja ovo sa zadovoljstvom. :)

70556544do3.jpg
:vomit: :D

Probao sam bio demo, i dopao mi se u sustini, narocito ona strecanja a i sto moze da se napravi zaklon, ali onaj bullet time me je skroz razacarao zbog sljastecih boja koje nisu bile u fear 1. Takodje nekako je tromo odnosno sporo kretanje. Jel je tako ostalo i u ovoj zavrsnoj verziji ili su nesto promenili?

Ostalo je isto kao i u demou, ali meni ne smeta, ne zurim nigde :D

Auuuuuuuuuu
Dobra igra skinuli su one glupe tackice sad je cistooooooooooooo grafika je superrrrr

Ma igra je super tako lepo radi ne znam sta da kazem i izgleda svaka cast autorima znaju poso:banana:

Dobra igra. Konachno posle duzheg vremena neki dobar fps na PC-u. I nema onog zastajkivanja kao sto je bilo u demou. Preci cu ja ovo sa zadovoljstvom. :)

70556544do3.jpg
:vomit: :D
Mene, kome grafika nije bitna, teksture ovog izrostiljanog cuda :D uopste ne impresioniraju, nekako deluju nezgrapno, mozda cak zastarelo.

@Adam K
Pa vidis da je u macro modu slikano :D

Poslednja izmena:
Ja nikako ne mogu da pokrenem igru, izbacuje mi:

This application has failed to start because X3DAudio1_5.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem"

Probao sam da reinstaliram nekoliko puta i uvek isto.
Zna li neko u čemu je problem?

Poslednja izmena:
Ja nikako ne mogu da pokrenem igru, izbacuje mi:

This application has failed to start because X3DAudio1_5.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem"

Probao sam da reinstaliram nekoliko puta i uvek isto.
Zna li neko u čemu je problem?

Skapirao sam u čemu je problem ... ne moraš da mi odgovoriš na P.M. ... evo:
- to je fajl koji se nalazi u (novom) paketu DirectX instalacije ... znači samo skini sa M$ sajta zadnji 9.25.1476 novembarski paket (86.2 MB) i instaliraj ga ... evo ti link:
http://download.microsoft.com/downl...-ab27-61f11024e97f/directx_nov2008_redist.exe

P.S.
Vidim već si ga rešio :)

Poslednja izmena:
Dok meni "stigne" igra, vi cete je vec preci :D.
Nikad vecu igru nisam kupovao.

Ako se razocaram... :-devil-:.

Znaci nije mnogo zahtevna, tek sam kupio 8800GT, bedak je da mi na ovoj grafickoj odmah secka na prvoj zahtevnoj igri :D.

Tja...ja sam relativno razočaran. Ajde što je igra laka, nego mi je loše ponašanje oružja, ali ono najgore je prosta stvar - nakon Crysisa i Killzonea ne vidim poentu igranja ovakve igre.

U Crysisu sam uzivao samo u grafici, koju cu pokusati da zaboravim :D, KZ2 sam gledao slike :d, ne igrah ga, tako da...

Poslednja izmena:
Mene je igra zarazila, ne mogu da prestanem da je igram :)

Tja...ja sam relativno razočaran. Ajde što je igra laka, nego mi je loše ponašanje oružja, ali ono najgore je prosta stvar - nakon Crysisa i Killzonea ne vidim poentu igranja ovakve igre.

zao mi je sto cujem da je igra laka, da nema dobrih okrsaja, ali traziti poentu u igranju igrica nema smisla...:)

U Crysisu sam uzivao samo u grafici, koju cu pokusati da zaboravim :D, KZ2 sam gledao slike :d, ne igrah ga, tako da...
A kako si to uzivao u grafici kada za max u Crysis-u treba neshto bolje od 8800GT(ili neki superclock)? Mislim ne mogu da verujem da zelish da mi kazesh da ti sva voznja po ogromnim nivoima nije bila zanimljiva, kao i poneko shunjanje ili kada udjesh u Max Strenght i krenesh da ubijash sve shto se mrda(dobro to se meni redje deshavalo jer su stizali tada mnogo brze da me ubiju).

Nego dosta off-a
Ja planiram da kupim igru zbog MP, ali tek ako bude neki popust na Steam-u.

Ovaj zdravko me odusevljava sa ovim novim nalozima :D

Upravo tako, Crysis Warhead moram da završim konačno :D. Mrzim ono kad igraš igru na najtežem nivou da ti bude do jaja, i onda naletiš na boss-a koji se teško prelazi i na medium. Moram da spustim rezoluciju da imam u padovima 120 fps i da me usere da bi ga ubio... Jebli ih bosovi. Koliko sam mrzeo Gears 1 zbog bossa na kraju, toliko me je Gears 2 odusevio jer nema nenormalnog bossa na kraju..

Sutra mi stiže PS3 i KZ2, pa će i to da se odigra. Videću koliko FEAR 2 onda ima smisla igrati...

brate minli bosovi u igrama su so 80's

Klinka opasno smara! Em znas kada ce se pojaviti, em znas da ti nista nece uciniti, bukvalno se naviknes na nju. Ostatak je na mestu, napucavanje odlicno, particles na sve strane, krvi do kolena :d Meni je sasvim ok.
Inace kada sam prvi put pokrenuo igru na prvom filmicu su se nas trenutak pojavili zeleni kvadrati, pa ponovo prilikom promene rezolucije, da bi se na kraju ceo komp prilikom namestanja kontrola zamrzao, samo je hard reset pomogao? Posle je sve bilo ok, u cugu sam stigao do cetvrtog intervala.

Pih, za 2 popodneva gotovo. :( Na hard tezhini sam se proshetao kroz igru. Nego, jel se ovo samo shift-deletuje, nema uninstall?

Nazad
Vrh Dno