Ne dopada mi se ovaj demo uopste... Atmosfera je nekako previse sinteticka, teksture pomalo blurovane, dok sami objekti, poput stolica, stolova, ormarica i posebno razrushenih objekata i sl. nekako ne deluju ubedljivo, dakle grafika reklo bi se vise nego uobicajena. Nisam bas do kraja uspeo da objasnim sebi o cemu je rec, ali iz nekog razloga vizuelno mi je ova igra totalno neubedljiva i neodredjena, u smislu da kao da se nije islo na fotorealizam kao sto je to bio slucaj sa recimo Crysis-om, a nema se takodje jasan osecaj ni namenski modifikovanih likovnih i uopste odredjenih estetkih elemenata koji bi trebalo da budu u funkciji atmosfere u igri kao napr. sto to ima jedan Gears of War. Ne dopada mi se ni dizajn ovih protivnickih vojnika (ko da su iskocili iz onog futuristickog Battlefield 2142), a kretanje kamere je srozano do daske. Ako je ista zaista bilo efektno reseno u prvoj igri onda su to bili pre svega vrhunski zvuci koraka, i cvsto i veoma ubedljivo kretanje i okretanje kamere sto je zaista cinlio da trcanje i posebno ono trzanje automatske puske navise ima odredjeni shmek. Ovo kako je sad napravljeno je dobar primer kako se mogu lako srozati odredjeni elementi u igrama i za tili cas. Mislim da je to nameski promenjeno zbog konzola, ali ko bi ga znao sta je tu presudilo... Efekti poput rasprskavanja krvi takodje izgledaju neuverljivo i to iz prostog razloga sto granulacija kapljica nije uvek u skladu sa perspektivom i velicinom modela... Sve u svemu rekao bih da je ovo cist promasaj... Voleo bih da gresim, te se iskreno nadam da ce me ova igra kada se konacno bude pojavila, iznenanditi u nekim kasnijim etapama, ili mozda nekakvom zanimljivom radnjom, ali nesto me ne greje sunce da ce to zaista i biti tako... Videcemo vec...
S druge strane, ono sto je odradjeno vrhunski i za svaku pohvalu su cut scene, posebno one sa Almom...