To zastajkivanje na milisec je mozda autosave, koji u demou nije podrzhan tj. ne ispisuje na ekranu.U Svim FEAR-ovima se deshavalo to "seckanje" kad uradi autosave.
I kod mene je to prisutno, shto se da videti iz videa:
[YOUTUBE]uZ6SqkBL6J4&feature=channel_page[/YOUTUBE]
P.S. Demo mozhe da se predje za celih 6 mniuta.![]()
Uklizavanje, sut u glavu i slicne fore su jos iz prvog FEAR-a...cak su mogli i kombo udarci da se izvode.Ma sve isto kao u mirror's edge lol...sta li je sledece -A-HA- trcanje!Isto ko u mirror's edge:d
Ne znam...presao sam keca vise puta, meni botovi ovde deluju "aktivnije"...bar ovako na prvi pogled.Mislim da je vise stvar licnog ukusa u pitanju, nekome se svidja jedno, nekome drugo...
Sto se shtreca tice, FEAR je FEAR, standardne fore "na prepad"...vise mi nije to toliko upecatljivo kao pre.No dobro, ovo je tek mali deo igre.Ne ocekujem nesto epohalno, ali mi eto, u principu razlike u odnosu na kec ne smetaju i uostalom nisu mi toliko velike.
Procitaj gore.koje mikro seckanje? ja sam napisao da sam imao tzv pauzu kad se menja deonica, ali samo to - sledeci nivo, ali bukvalno. u toku igranja jednog nivoa, recimo skola, nije bilo seckanja...Ostalima kojima secka na drugim mestima - sorry, ne znam sta je, meni nije nista seckalo.
edit: kad malo bolje razmislim - mozda je vezano za praznjenje i punjenje vram buffera kod atija, ne znam sta bi drugo bilo...
Give-a-fuck-o-meterVrh, maznucu ti gif
![]()
Probao demo na PS3, ugasio svetlo, odvrno zvucnike i nije mi dobro bilo, definitivno mi ne prijaju horor igre vise, ne uzivam uopste![]()
Procitaj gore.
Ja nemam ATI
Ja nemam mikro seckanje
@Starac:
evo moguNHF bre, sta si se uzvrpoljio 'oma
![]()
Ne dopada mi se ovaj demo uopste... Atmosfera je nekako previse sinteticka, teksture pomalo blurovane, dok sami objekti, poput stolica, stolova, ormarica i posebno razrushenih objekata i sl. nekako ne deluju ubedljivo, dakle grafika reklo bi se vise nego uobicajena. Nisam bas do kraja uspeo da objasnim sebi o cemu je rec, ali iz nekog razloga vizuelno mi je ova igra totalno neubedljiva i neodredjena, u smislu da kao da se nije islo na fotorealizam kao sto je to bio slucaj sa recimo Crysis-om, a nema se takodje jasan osecaj ni namenski modifikovanih likovnih i uopste odredjenih estetkih elemenata koji bi trebalo da budu u funkciji atmosfere u igri kao napr. sto to ima jedan Gears of War. Ne dopada mi se ni dizajn ovih protivnickih vojnika (ko da su iskocili iz onog futuristickog Battlefield 2142), a kretanje kamere je srozano do daske. Ako je ista zaista bilo efektno reseno u prvoj igri onda su to bili pre svega vrhunski zvuci koraka, i cvsto i veoma ubedljivo kretanje i okretanje kamere sto je zaista cinlio da trcanje i posebno ono trzanje automatske puske navise ima odredjeni shmek. Ovo kako je sad napravljeno je dobar primer kako se mogu lako srozati odredjeni elementi u igrama i za tili cas. Mislim da je to nameski promenjeno zbog konzola, ali ko bi ga znao sta je tu presudilo... Efekti poput rasprskavanja krvi takodje izgledaju neuverljivo i to iz prostog razloga sto granulacija kapljica nije uvek u skladu sa perspektivom i velicinom modela... Sve u svemu rekao bih da je ovo cist promasaj... Voleo bih da gresim, te se iskreno nadam da ce me ova igra kada se konacno bude pojavila, iznenanditi u nekim kasnijim etapama, ili mozda nekakvom zanimljivom radnjom, ali nesto me ne greje sunce da ce to zaista i biti tako... Videcemo vec...
S druge strane, ono sto je odradjeno vrhunski i za svaku pohvalu su cut scene, posebno one sa Almom...
Stvarno ne znam sta je pojednostavljeno...cak bih rekao da botovi trpe vise demidza nego oni iz keca na hard (a tek je desetinka prvog nivoa u pitanju).
Ono sa dugmencetom na HUDu vuce na konzole, ali mi ostalo deluje OK...pa ni prvi FEAR nije bio nesto sto bih mogao da nazovem PC-only iskustvom sto se tice gameplaya.Red linearnog napucavanja, pa onda BOSS fight sa nekim robotom ili bajom u oklopu.Nije bilo neke taktike ili sta ti ja znam, samo uletis sa shotgunom, slow-mo i rokanje...
Oko tezine odnosno lakocje demoa se moram sloziti,presao sam demo na hard i stvarno je jako lak ,ne znam da li je bas kao fear 1 na easy ali skoro da ti u opste ne treba slow motion da bi prelazio igru,presao sam fear 1 na svim tezinama i znam da na hard i extreme uzasno tesko(skoro nemogucje) precji bez koriscjenja slow motiona jer se toliko brzo igra odvija da te izrokaju za sekund.Gomila ljudi po netu je to primjetila. Odi na FEAR forum - http://www.projectorigincommunity.com/forum/showthread.php?t=4121&page=2
Nije mi jasno kako ti ne vidis neke stvari ovdje? Prvo kreni od grafike, koja je duplo losija u odnosu na neke danasnje PC ekskluzivne naslove. A razlog je taj sto konzole ne mogu podnijeti takvu grafiku. Ista stvar i sa fizikom.
Dalje, demo je na hard tezini prelagan. Slow motion uopce ne treba koristiti. Imas onaj tipicni konzolaski gameplay gdje se svakih nekoliko koraka spawnuju samo 2-3 neprijatelja. Treba prilagoditi gameplay deckima s gamepadom.
Nigdje nisu najavili da ce PC verzija biti poboljasana, pa samim tim i ne vjerujem da ce ostatak biti bolji od ovog demoa. Ali se ipak nadam.
I probaj opet FEAR na extreme tezini. Uleti u prostoriju sa vise neprijatelja.
Konzole ne mogu podneti takvu grafiku... Ti bas voliš da ti se svet smeje. Skini te amove i progledaj malo.
Prvi deo je tada imao najbolju grafiku koja je u to vreme bila dostupna,to je period kada su se pojavile 7800GTX i TOP,tada najbzi graficki akceleratori.Kakva grafika? Pa prvi deo je izgledao super u svoje vreme ali i tada je najveca zamerka bila to da je sve kockasto.....od zidova,kutija,prostorija, nigde neki ovalni objekat, neki stub, neki polukruzhni zid. Tako da FEAR nikad ni nije bio neka benchmark igra. Sto sada od svake ocekujete Crysis?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari