Nisam primetio pikselizaciju. Ali ovo degradiranje ima smisla kako bi lakše pebacili korisnike. Ono što znam za sigurno je da se prebacuje uskoro na Supernovinu DTV ponudu ali otključanu i to će tako da traje neko duže vreme dok se većini ne podele CAM/STB. E šta tu dobijamo, mogućnost potpisivanje ugovora i korišćenje MOVE usluge, kanali koji su degradirani sada na SD u Supernovu DTV su HD (FOX npr.)...Nadam se odgovoru pa ću pitanje postaviti svim bivšim korisnicima EXE NET-a koji sada koriste uslugu Supernova da li Vam kanali imaju piskalizaciju odnosi se na kanale 537,723 ...i ostali !?
Da li ste primetili da u zadnjih mesec dana je većina kanala sa HD rezolucije prebačena u SD !?
Hvala svima na odgovoru
Taj datum li' beše !?Od avgusta 2019.
Zavisi od uređaja koje koristite , ako koristite Sky master uređaj onda bi trebalo da izvršite pretraživanje kako Vam se ne bi ponavljali kanali a što se usluge EPG tiče ako Vam prikazuje samo za trenutnu ili još jedno " vreme " ili emisiju a da nemate kroz opadajući meni za nekoliko sati i dana po meni bi ste trebali da ih obavezno kontaktirate .Ja sam od danas član Exe SN mogu reći da sam zadovoljan, dok ne krene migracijaili zaključavanje kanala
Mada mi malo nije jasna ova njihova lista kanala sa duplim brojevima i je 'l samo ja imam EPG za trenutnu emisiju i narednu? Glupo je što nema barem za 3 dana unapred...
Sve radi, imas EPG kako treba, samo moras da se poigras sa uredjajem.Ja sam od danas član Exe SN mogu reći da sam zadovoljan, dok ne krene migracija
Mada mi malo nije jasna ova njihova lista kanala sa duplim brojevima i je 'l samo ja imam EPG za trenutnu emisiju i narednu? Glupo je što nema barem za 3 dana unapred...
Pa tv je u pitanju nije stb. Ne znam jedino da promenim vremensku zonu na Beograd ili nešto drugo, nekad se čak desi i da se pomeša EPG na sekund da bude od drugog kanala...Sve radi, imas EPG kako treba, samo moras da se poigras sa uredjajem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari