Ne znam koji ONT se dobija, i da li ONT ima integrisan CATV port ili se posebno kači, ali za TV ti treba samo Coax za TV sa CAM karticom, a za Move box treba i Coax i Ethernet.Da li može neko da napiše šta se dobija od opreme u kombinaciji optika + tv i koji kablovi se razvlace po prostorijama?
Moj drugar isto od 12 nema signal, staro groblje u pitanju.Imate li signal (internet i TV) u Nišu, konkretno Pantelej? Tačno u 12 se "pokvario" svetli na ruteru crvena LOS dioda i to je sve.
Raskid traje trideset dana, tako da je najbolje mesec dana pred istek ugovora podneti zahtev.Imam SUPER EXE PAR 4 (ne znam tacno koje brzine su u pitanju). Feb mi istice ugovor, pa me zanima sta je najbolje resenje za dalje, ostati u SN ili preci u NetNet i da li trebam sada pre isteka ugovora nesto da podnesem od zahteva ili da cekam da ugovor istekne?
Isto i kod mene, vec neko vreme postoji pikselizacija slike na nekim kanalima, cini mi se vise na HD kanalima
Ma on radi normalno drugi ne rade...Kao recimo BabyTV? Pozicija 76.
Ja sam sa EXE-a, tj Super Nove, prešao na NEt-NEt i imam stari dobri Exe vajb, tako da i tebi preporučujem isto.Imam SUPER EXE PAR 4 (ne znam tacno koje brzine su u pitanju). Feb mi istice ugovor, pa me zanima sta je najbolje resenje za dalje, ostati u SN ili preci u NetNet i da li trebam sada pre isteka ugovora nesto da podnesem od zahteva ili da cekam da ugovor istekne?
Da, mada ne hd kanali. Kocka mi se recimo gametoon, pozicija 88. Mislio sam da je do coaxa ali nije nego je do signala. Kod kojih se tebi pojavljuje pikselizacija?Da li i kod Vas pojedini kanali "baguju " i imaju poteškoća sa reprodukcijom slike !?
Ugovorna obaveza mi ističe 12. februara. Otišao sam kod njih 8. januara i tražio da upišu negde da neću da nastavim da koristim njihove usluge. Rekli su, ako tog trenutka podnesem zahtev neproduženje ugovorne obaveze, signal mi gase posle mesec dana, odnosno 8. februara, a uslugu će da mi naplate do 12. februara. Sada čekam gašenje.Pitanje za ove koji su migrirali sa ExeNet-a, jeste li najavili 30 dana pre isteka ugovora da otkazujete njihove usluge?
Ma i Gametoon šljaka uredu ostali u toku dana imaju piskalizaciju pa noću prorade " nekim čudom " pa ponovo piskalizacija i takou krug već nekoliko dana !Da, mada ne hd kanali. Kocka mi se recimo gametoon, pozicija 88. Mislio sam da je do coaxa ali nije nego je do signala. Kod kojih se tebi pojavljuje pikselizacija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari