Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Neće dirati stare niti su ikad dirali.

Ali će te zvati da potpises novi ugovor i nuditi tipa 6 meseci po dinar i slično, i buduće ti nešto od paketa koje nudi supernova.
Ako ti imaš 320mbit supernova će ti nuditi recimo paket od 350mbita koji imaju u ponudi ili paket slične cene koju sada placas.

Ako nećete da potpišete niko vas neće dirati ali vremenom ćete videti da vam se ne isplate stari paketi.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Poslednja izmena:

Ali će te zvati da potpises novi ugovor i nuditi tipa 6 meseci po dinar i slično, i buduće ti nešto od paketa koje nudi supernova.
Ako ti imaš 320mbit supernova će ti nuditi recimo paket od 350mbita koji imaju u ponudi ili paket slične cene koju sada placas.

Ako nećete da potpišete niko vas neće dirati ali vremenom ćete videti da vam se ne isplate stari paketi.

A koji bi ponudili paket koji je ekvivalent 320/100Mbit optike ?

Supernova.jpg

350Mbit je paket koji ide preko koaksijalnog kabla, tj. razlika nebo i zemlja.

Supernova ima optiku tako da treba gledati paket ili po brzini i po ceni koju ste plaćali do sada, ali ne treba očekivati identičan paket jer to nećete dobiti.

Supernova ima optiku tako da treba gledati paket ili po brzini i po ceni koju ste plaćali do sada, ali ne treba očekivati identičan paket jer to nećete dobiti.

Pa pošto nećemo dobiti ono što smo do sada koristili, a njihovi paketi imaju degradaciju što se tiče upload-a, a i jednim delom download-a, onda ćemo morati da pređemo kod nekog drugog operatera, tipa Net Net, jer oni nude internet kakav sada nudi Exe Net.

Kao dobrodošlicu dobićemo natovanu IP adresu i to gratis.

Ako nastaviš da koristiš uslugu, a ne najaviš raskid ugovora, ugovor se obnavlja za 12 ili 24 meseca. Zavisi od vremena kada si potpisao ugovor, pa proveri u svom ugovoru.

Videćemo, ne trčim pred rudu, čekam da vidim šta će da se dešava do aprila. Ja sam trenutno jako zadovoljan ExeNet-om. Ali ako se promene uslovi, u maju prelazim kod drugog provajdera.

Da li se zna koliko ranije mora da se najavi taj raskid ugovora? Meni sad istice 12 meseci fraj pa ako unazade uslugu ili ako mi telekom da 12 meseci fraj raskinuo.

@kursula
Ne manje od mesec dana pre isteka ugovora pismenim putem... Pise ti u ugovoru kako u slucaju raskida.

@Mr_Cojko
SBB koristi CGNAT koliko sam ja upucen, supernova kopernikus i exe-net koliko sam koristio i koliko sada vidim, ne. Ispravite me ako gresim.

Sto se tice straha oko degradacije i slicno toga nece biti. Ugovori ce trajati tako kako su potpisani, e sada onima kojima istice za nekoliko meseci pitanje je kako ce se postaviti.

Meni pre lici da ce biti korigovanja sa SUPERNOVA strane da se dobiju vece brzine uploada narocito u slucaju optike. Pa nisu dirali nista od prosle godine od prodaje Kopernikusa. Jos je Koperinikus digao brzine u 2019 i to je tako ostalo.

Drugim recima, inertni su, dok je tako stvari ostaju kako jeste. A onda, za potpisivanje novih ugovora pitanje je do iduce godine sta i kako ce se nuditi, nema smisla strahovati ove godine. Pa niko nije lud sada zimi da degradacije pravi kada je korona, pre ce da daju i dalje 6 meseci za nove korisnike, kao i 12 meseci za one koji dolaze sa konkurentskih ISP-ova + navlaka 6 meseci HBO i te fore.

U principu ko sto rekoh aktivno. korisnici ce sada postovati nekoliko meseci i spekulisati, ali vrlo malo ce se promeniti ove godine.

Ali jednu drugu stvar sam primetio da se prestaje sa podelama rejona, tako da ce u vecini slucajeva sada biti pokrivena domacinstva sa vise ISP-ova, sto je dobro za nas i to je zdrava konkurencija.

E sada ne verujem da ce dozvoliti da se ostane samo telekom i sbb, morace da bude i treci i cetvrti igrac mozda u buducnosti kao u mob telefoniji.
Realno pisem ovo ni sam ne verujem da ih mnogo briga za korisnike, sto vise budem pisao otici cu u offtopic pa necu da spekulisem.

Znaci, proverene informacije napisite ovde na forumu, a strahovanja i spekulisanja nam ne treba.
Pre bih voleo da procitam nesto u vezi predloga sta bi mogli da unaprede ovim spajanjima nego da citam kako pojedini paniche.

Poslednja izmena:
Pa pošto exenet ima klauzula ako ne raskineš UO oni sami produže UO,znači stari paket ne možeš da nastaviš da koristiš tako da kome ističe UO a ne opredeli se sam oni će ga sami prebaciti na odgovarajuću tarifu kod supernove kad vas u novemru načisto presjedine.Ja da sam na vašem mestu i ako bi imo još 12 meseci UO već sad otišo da pokušam po sadašnjim uslovima da uzmem novu UO na 24 meseca,pa da 2 godine ne mislite u opšte kako je šta.E sad jedino mana toga može biti ako počnu da sabotiraju uslugu npr da vas sve stave iza CGNAT ko što je sbb sve ikom korisnike stavijo pošto nije mogo da ih natera da pređu na neki od sbb paketa,mada vas ovde ova klauzula j3be pa ne može da koristite stari paket unedogled po isteku UO.

350/20? Уплоад са 100 на 20? Не, хвала... не могу они променити услове и ништа ником. По цени на две године макс пакет са 1000/100 је 4600дин. Мени је ти исти уп. Опет другару треба и већи уп који сада користи.
Ту остаје и питање конкуренције и понуде. Ако они мисле да потпишемо нове уговоре без неких погодности, опет боље прећи код другог.

Mogu oni promeniti uslove, ali u tom slučaju možeš raskinuti ugovor bez plaćanja penala. Ja sam tako prešao prošle godine iz Kopernikusa (kad ih je preuzela Supernova) u Exe Net.
Možda će i sada biti moguće da korisnik koji nije zadovoljan može prevremeno raskinuti ugovor bez ikakvog troška, do 16. novembra.

Мора бити неког обавештења шта ће бити.

Убачене две нове хд Арене, Fight и 1x2.

Из кеца у двојку? Не пратим их много...

Из кеца у двојку? Не пратим их много...
Nisam ništa našao o toj Areni 1x2. Znam samo za 5 Arena, šesta je Esport i sad sedma Arena Fight.

I da, ima i neka Arena, Arena Sport WEB se zove mislim, video sam je u onoj njihovoj Arena Cloud aplikaciji, par puta jedva otvorio od silnih reklama, mislim da puštaju samo neke stare arhivirane utakmice, finala itd.

Ali ovo 1x2, nikakve ni vesti o njoj nisam našao.

Nezvanicna informacija ali od 1 Januara bi trebalo da ide sve telekomov program na exe net-u.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ај детаљније мало, Ехе улази у Супернову а иде Телекомов програм. Шта са пакетима, понудом, брзинама, избором канала?

Jel telekomov program bolji ili losiji?

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Igrom slucaja jedan od sefova iz supernove mi je to rekao tim recima. Tako da glupo je da bilo sta pisem na svoju ruku i da tumacim i idem u detalju jer mi nista detaljno nije receno. Ali iskreno mislim da ce biti ponuda kao telekom a cene iz supernove ili obrnuto.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Poslednja izmena:
Da li imate problema sa download brzinom i pingom u večernjim časovima? Problem već nekoliko večeri obično nastaje posle 21:00h.

Takođe u tom periodu slika dosta secka , praktično je nemoguće gledati televiziju uveče.

Preko dana sve radi kako treba.

Paket 100/40

U pitanju je Knjaževac

image_2020-10-08_221627.png

Poslednja izmena:
Knjazevac ovde, test sa telefona, sve kako treba
41f7b8dc18b324c1db895f98b8d6f3db.jpg

Hvala, hteo sam da proverim da li je problem sam kod mene ili na globalnom nivou

U koje vreme si radio test ? Kod mene se problem dešava od 21:00 - 23:00h svako veče od ponedeljka

Pisao sam tehničkoj podršci ali su me oni uputili da ih zovem telefonom i da oni urade testove dok smo na vezi. Moraću da ih pozovem večeras ako se problem ponovi.

Ok, hvala. Tada je i kod mene radilo kako treba.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Cimni me bas kad bude lose kod tebe.

Neće da kupe Net Net, jer Exe Net koristi optiku Telekom Srbije, dok Net Net SBB-ovu optiku.

Разговарао са представницима НетНет-а, кажу да имају своју инфраструктуру а не користе туђу. Једино што немају никакве промоције типа више месеци по 1дин и сл.

Ma da infrastruktura, ali nadprovajder im je sigurno SBB (ili Telekom/Telenor, nisam ispratio).

Кажу нека новосадска фирма, независни... дал је то тачно, не знам...

Nesto trenutno je u pitanju, nije izbačen sa liste. Prijavi podršci na tiket pa će rešiti. Dok to ne reše ti gledaj "GAMETOON" :D

Budite sigurni da ovo nije istina. Aj ne palite vatru i ne pričajte svašta kad nemate tačne info. Samo unosite nemir kod korisnika koji na prvu poveruju. Nit je kupljen nit će biti kupljen.

Malo čitam komentare od pre nekih godinu ipo dana...

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh Dno