Šta je novo?

Exe Net - iskustva

I kada ce da uvedu? Posto to uskoro vec godinu i po dana najavljuju.

Pušteni HD FOX-ovi i HBO i Cinemax, nalaze se od 920 do 935

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Kod nas u Leskovcu i Vlasotincu još nisu, čekamo...

Pusteni su hd fox kanali a hbo i cinemax nisu.

Pa HBO dodatni paket

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

HBO ne bi trebao da bude "dodatni paket" nego lepo po meni od smart 3 da bude dostupan kao standardna ponuda. Tako je svuda - u jeftinijim nije - u skupljim jeste (i na supernovoj i kod ostalih provajdera). Treba da ostanu svi kanali otkljucani, sem eto HBO paketa koji bi relano trebao da udje kao osnovni deo smart 3, a one zadruge bih ja naplacivao ne 1000 nego 1 000 000 dinara mesecno... Inace HBO bi trebalo da bude otkljucan jedno par meseci (6-7 meseci), kao neki promo period da ljudi vide sta kako i onda lepo posle toga postane sastavni deo smart 3 pa ko hoce preci ce i uzeti cam ko nece ostace na smart 1 ili 2 i kraj price.

Inace pohvale za par kanala koja su bila u sd a od skoro su u HD (Fine Living i Food network).

Valjda citaju pa da kazem ovde mozda rese brze, EPG ne radi na HD FOX paketu kao ni na HBO, Nacionalna u HD je isto FOX platforma ubacite i njega, history je pod test 7 i trebalo bi da se uvrstiti u ponudu a takodje i EPG za njega. Fali Discovery Showcase HD i msm da ID X ide u HD, jos Cintestar Premiere 1 2, Comedy (sve sto od tih moze i ima u HD a ne ove SD varijante) i bukvalno sve sem SBB ekskluzive ima (mislim na N1, SK i NOVA S jer to nikad sbb nece dati). Time postajete najbolji sto se ponude tice. Internet nema potrebe pominjati zna se kakav je, jos ove kanale i kompletirano je sve.

Inace generalno bi trebalo uz smart 3 da idu 3 cama (to je praksa kod super nove svi i najmanji paket dobijaju 3 cama), uz smart 4 - 4 cama itd... nije to neka investicija, medjutim ako hocete da budete bolji od SBB-a i ostalih moje misljenje je da svima od smart 3 treba dati mogucstvo za 5 cama (i u smart 3 i smart 4, 5) i nema problema. Neko ce 1 uzeti jer ima 1 tv neko ce 2 neko 3 neko svih 5, sto u proseku opet dodje do tih 3 cama po prikljucku (mada je realno malo jer danas svako domacinstvo ima 4-5 tv-a pogotovu ako je kuca i glupo bi bilo dodatno da se placaju).

Poslednja izmena:
SBB daje Cinestar Premiere HD kanale i uz nize pakete. Trebalo bi i EXE tako. Ili HBO.

Slazem se, i uz sve to da najveci paket bude 3000 max.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Dobra stvar je što Exe Net neće postati deo Supernove, već deo MTS-a. S tim u vezi, vremenom će se i ponuda kanala, paketa izjednačavati sa ponudom istog.
Znači, plan je da se Exe Net potpuno integriše u MTS.

Probao sam juce da raskinem smart duo 1 paket i predjem na smart trio 1 (kako bih dobio 6 meseci po 1 din) kad ono nije moguce jer sam vec dobio 2 meseca po 1 din aprila kad sam potpisivao ugovor. U sustini prelazak je moguc bez popusta po punoj ceni paketa.

Poslato sa HUAWEI GRA-L09 pomoću Tapatoka

El imate superstar? Sad sam primetio da ga nema a vidim stigle o2 i prva u hd-u

Ima Superstar HD i Star.

A i Foxovih HD kanala još uvek nema.

O2 i Prva HD stigli u Vlasotince, ali nema kanala HD Superstar i Studio B. Verovatno je nešto trenutno.

Probaj da skeniras ponovo i meni se izgubio superstar kad su stigle o2 i prva u hd-u

Nazad
Vrh Dno