Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Probao sam mobilnu aplikaciju na njihovom boxu i ne radi. Drugi box za probu nemam.

Znaci to je to, ovo gore vracanje u svim paketima se odnosi na mobilnu app koja radi samo na android telefonima za ios nema. Za vracanje na tv-u ili veci paket ili 300 kinte.

Hvala puno. :D

I na kraju, da vas pitam kao korisnike, jel ste zadovoljni uslugom? I da li biste mi preporučili da sa SBBa pređem na Exe? :D

Ja imam dva svoja android boxa (Tanix TX3 Mini i X96 Max) i na oba mi radi njihova smart android aplikacija. Ovako to izgleda:

20191020_135959.jpg 20191020_140821.jpg 20191020_141327.jpg 20191020_141034.jpg

Što se mene tiče, prelazi i ne razmišljaj mnogo.

Još da dodam da ne postoji aplikacija za Windows ili browser. Postoji starija za Android box i novija za mobilne telefone. U aplikacijama ne postoje svi programi koji se vide preko kablovske. Od onih koji se vide, ne mogu svi da se vraćaju unazad.

Јел ради још увек та старија аплилација за андроид бокс? И може ли паралелно да се користи за апликациком за мобилни на смарт трио 1 пакету?

Radi još uvek. Uglavnom nju i koristim. Imam dva Android boksa. Rade paralelno oba boksa i mobilna aplikacija. Imam Duo 3 paket.

Јел можеш да ми пошаљеш линк од те старије апп за бокс?

Ja sam presao sa sbb na exe proslog meseca, mogu samo da kazem net radi extra, brzina u *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* preko LAN kabla, dok im preko wifi ne prelazi preko 50Mbps, ali to više zavisi od okolnosti interference isl.
Što se tiče TV kanala, ima ih sve osim njihovih sbb eksluzive n1, nova, grand isl. čak i mislim da ima više HD kanala nego na sbb.
Jedino gubiš wifi unifi mrežu, i eon aplikaciju preko web browsera. Ne naplaćuju kao kod sbb cam modul kartice, svi kanali su ti otključani, digitalni na svim televizorima. Prebacijanja kanala za nijansu mi je brze nego na sbb.
Ja sam prezadovoljan, preporučujem.

Ja sam presao sa sbb na exe proslog meseca, mogu samo da kazem net radi extra, brzina u *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* preko LAN kabla, dok im preko wifi ne prelazi preko 50Mbps, ali to više zavisi od okolnosti interference isl.
Što se tiče TV kanala, ima ih sve osim njihovih sbb eksluzive n1, nova, grand isl. čak i mislim da ima više HD kanala nego na sbb.
Jedino gubiš wifi unifi mrežu, i eon aplikaciju preko web browsera. Ne naplaćuju kao kod sbb cam modul kartice, svi kanali su ti otključani, digitalni na svim televizorima. Prebacijanja kanala za nijansu mi je brze nego na sbb.
Ja sam prezadovoljan, preporučujem.

Uz neki posteni ruter mozes sigurno da izvuces maksimum. Cak i ako je guzva na 2.4, na 5GHz si miran jos uvek :) .

Ja sreca pa imam od ranije neki Belkin ruter placen 10-ak crvenih koji pokriva kucu inace bukvalno u sobi pored brzina neta mi opada na 50% a za sprat da ne govorim.....

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Ja upravo potpisao novi ugovor, prešao sa Smart Duo 1 na Smart Trio 1 i dobio promociju prvih 6 meseci po 1 dinar. [emoji4]

Ок ,ако неко може да екстрактује .апк од старе апликације и закачи овде био бих му захвалан.

Ograničena je po MAC adresi tako da ti ništa ne vredi. Ne mogu da razumem kako ljudi koriste njihovu mobilnu aplikaciju kad je optimizovana za touchscreen, da li radi daljinski sa brojkama ili za sve mora da se koristi miš?

Ograničena je po MAC adresi tako da ti ništa ne vredi. Ne mogu da razumem kako ljudi koriste njihovu mobilnu aplikaciju kad je optimizovana za touchscreen, da li radi daljinski sa brojkama ili za sve mora da se koristi miš?

Користи се тренутно само нова апликација на мобилном, требало би да ова стара може да се пусти на андроид боксу пошто није никад коришћена?

+1 @Lanikor
Preko mobilnog aplikacija za upravljanje smart TV-om, radi ko bog.
4385c6e454b7676f34da74e7fa0c9bf9.jpg
8e5320287990ac196dc6902fa70d51ce.jpg

Upravo stiglo...

Poštovani/a Daniel,

u našu ponudu kablovskih kanala uvršteni su sledeći kanali:

003 Star
004 HD Superstar
022 HD Agro TV
023 Prva World
024 Prva Max
025 Prva Files
026 Prva Life
027 Prva Kick
028 Prva Plus
057 Film Klub
058 Film Klub Extra
112 HD Kitchen TV
127 TV DOX
406 HD NBA

18+ novi kanali:

726 Adult Channel 1
727 Adult Channel 2
728 Adult Channel 3
729 Adult Channel 4
730 Adult Channel 5
731 Adult Channel 6
732 Adult Channel 7
733 Babes TV
734 Bang U

Dodatni Zadruga paket po ceni 990din - Besplatno do 4.11.2019.

543 Zadruga Live 1
544 Zadruga Live 2
545 Zadruga Live 3
546 Zadruga Live 4

Ukoliko ne vidite pozicije ovih kanala neophodno je da izvršite pretragu kanala.

Uskoro:

Novi Lokalni kanali
HBO Paket + Cinemax
FOX kanali u HD-u

Sad mi stigao mail od Exenet-a:
"

Poštovani/a,

u našu ponudu kablovskih kanala uvršteni su sledeći kanali:

003 Star
004 HD Superstar
022 HD Agro TV
023 Prva World
024 Prva Max
025 Prva Files
026 Prva Life
027 Prva Kick
028 Prva Plus
057 Film Klub
058 Film Klub Extra
112 HD Kitchen TV
127 TV DOX
406 HD NBA

18+ novi kanali:

726 Adult Channel 1
727 Adult Channel 2
728 Adult Channel 3
729 Adult Channel 4
730 Adult Channel 5
731 Adult Channel 6
732 Adult Channel 7
733 Babes TV
734 Bang U

Dodatni Zadruga paket po ceni 990din - Besplatno do 4.11.2019.

543 Zadruga Live 1
544 Zadruga Live 2
545 Zadruga Live 3
546 Zadruga Live 4

Ukoliko ne vidite pozicije ovih kanala neophodno je da izvršite pretragu kanala.

Uskoro:

Novi Lokalni kanali
HBO Paket + Cinemax
FOX kanali u HD-u "

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Zavisi od televizora. Za Samsung sam koristio Samsung smart view. Ali na njemu nisam imao Exe net aplikaciju jer Samsung ima Tizen softver. Sad sam kupio Fox televizor sa Android OS i on ima svoju aplikaciju koja se zove eShare. Preuzima se sa linka koji dobiješ preko QR koda prilikom prve instalacije TV-a. Aplikacija je stvarno dobro odrađena, po meni čak bolja i od Samsungove, veruj mi da je sa njom upravljanje televizorom pesma, rad sa aplikacijama je prilično user friendly, uključujući i Exe app

Edit : 990 dinara zadruga tv? Jel ovo neka sprdnja?

Poslednja izmena:
Zavisi od televizora. Za Samsung sam koristio Samsung smart view. Ali na njemu nisam imao Exe net aplikaciju jer Samsung ima Tizen softver. Sad sam kupio Fox televizor sa Android OS i on ima svoju aplikaciju koja se zove eShare. Preuzima se sa linka koji dobiješ preko QR koda prilikom prve instalacije TV-a. Aplikacija je stvarno dobro odrađena, po meni čak bolja i od Samsungove, veruj mi da je sa njom upravljanje televizorom pesma, rad sa aplikacijama je prilično user friendly, uključujući i Exe app

Velika sprdnja ispadose skuplji od HBO

Ne bih nekog da uvredim, ali mislim da bi trebalo biti umobolan da se neko odluči za aktivaciju i plaćanje "ovoga".

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Umobolni ili ne, oni ispadoše u većini kad to još postoji i takvi nažalost imaju pravo glasa....

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Je 'l ce da se naplacuju i HBO i Cinemax kanali, i FOX kanali u HDu?

HBO i Cinemax će se naplaćivati, ko hoće doplatne kanale dobiće kartice i ci module. Fox kanali u HD-u neće se naplaćivati. Trebalo bi i National Geografic da bude u HD-u.

Nazad
Vrh Dno