Još da dodam da ne postoji aplikacija za Windows ili browser. Postoji starija za Android box i novija za mobilne telefone. U aplikacijama ne postoje svi programi koji se vide preko kablovske. Od onih koji se vide, ne mogu svi da se vraćaju unazad.
Bila je instalirana kada sam dobio box. Ne znam gde može da se nađe.Јел можеш да ми пошаљеш линк од те старије апп за бокс?
Bila je instalirana kada sam dobio box. Ne znam gde može da se nađe.
Ja sam presao sa sbb na exe proslog meseca, mogu samo da kazem net radi extra, brzina u *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* preko LAN kabla, dok im preko wifi ne prelazi preko 50Mbps, ali to više zavisi od okolnosti interference isl.
Što se tiče TV kanala, ima ih sve osim njihovih sbb eksluzive n1, nova, grand isl. čak i mislim da ima više HD kanala nego na sbb.
Jedino gubiš wifi unifi mrežu, i eon aplikaciju preko web browsera. Ne naplaćuju kao kod sbb cam modul kartice, svi kanali su ti otključani, digitalni na svim televizorima. Prebacijanja kanala za nijansu mi je brze nego na sbb.
Ja sam prezadovoljan, preporučujem.
Ок ,ако неко може да екстрактује .апк од старе апликације и закачи овде био бих му захвалан.
Ograničena je po MAC adresi tako da ti ništa ne vredi. Ne mogu da razumem kako ljudi koriste njihovu mobilnu aplikaciju kad je optimizovana za touchscreen, da li radi daljinski sa brojkama ili za sve mora da se koristi miš?
Zavisi od televizora. Za Samsung sam koristio Samsung smart view. Ali na njemu nisam imao Exe net aplikaciju jer Samsung ima Tizen softver. Sad sam kupio Fox televizor sa Android OS i on ima svoju aplikaciju koja se zove eShare. Preuzima se sa linka koji dobiješ preko QR koda prilikom prve instalacije TV-a. Aplikacija je stvarno dobro odrađena, po meni čak bolja i od Samsungove, veruj mi da je sa njom upravljanje televizorom pesma, rad sa aplikacijama je prilično user friendly, uključujući i Exe app
Edit : 990 dinara zadruga tv? Jel ovo neka sprdnja?
Koja ti je to app+1 @Lanikor
Preko mobilnog aplikacija za upravljanje smart TV-om, radi ko bog.![]()
![]()
Pa biće poseban paketJe 'l ce da se naplacuju i HBO i Cinemax kanali, i FOX kanali u HDu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari