Da li je moguće instalirati aplikaciju i koristiti je preko neta drugog provajdera? Naravno, koristeći ime i lozinku osobe koja ima Exe net.U Smart Duo 1 paketu imaš pravo na Smart IPTV aplikaciju bez dodatne naplate. Logovanje u aplikaciju je moguće na maksimalno jednom uređaju. Logovanje na neki drugi uređaj je moguć nakon odjave sa prethodnog.
Nova S je Sbb-ov brendRazmišljam da pređem na Exe.
Jel ima Exe kanal TV Nova S i da li moze taj kanal da se vraca 7 dana unazad ? Videh da će na tom kanalu da budu Senke nada Balkanom 2.
I jel može neko da mi pojasni to vraćanje unazad, smart duo 2 ima vraćanje preko neke aplikacije, a smart duo 3 pise da ima 7 dana unazad ali na neki drugi način ? Ako je bolje rešeno vraćanje unazad da uzmem duo 3 ?
U Leskovcu uredno rade svi deciji kanali bez seckanja i tome slicno. Proveri jacinu signala. Mozda je signal prejak. Jer to slucaj samo sa 690Mhz?Mrzi me da motam unazad za moguci odgovor, oprostite na smetnji. Pitanje jedno: da li ste (i kako) uspeli da prevazidjete konstantan lag i seckanja na nekim decjim kanalima (baby tv i duck tv konkretno)? I da li vam uopste laguju isti kanali?
Ja vec mesec dana nemam tv kako treba, prvo sam slao snimke da ne radi tv kako treba oni kazu sve je u redu kod nas.... Sad kad skroz negledljivo ja kuoim sve nove kablove iako znam da nije do toga jer ceo zivot sam u satelitskim vodama, i sve novo i opet isto... I sad ko da ima nekih smetnji poslacrmo ekipu... Znao sam cim ih je kupio lelekom da tu nema vise nista od kvaliteta.....
Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока
imam od njihove opreme samo huawei ruter iz kog ide i net i tv.... nema nikakvog stelovanja, gledam na 3 tv-a, na jednom je njihov dbvc risiver (daju samo jedan) na drugom imam dvbc tjuner a na trecem ide preko amiko combo risivera, svuda isti simptomi.... pasi proverio sam sve spojeve kupio nove kablove komplet, konektore proverio, onaj glqvni is rutera su oni zakrimpovali, promenio spliter signala, imam nekoliko, probao direktno bez njega samo u jedan tv..... a problem sto oko mene nema niko exe net jer su za mene vukli kabl preko 100m.... i sad mi operater u medjuvremenu odgovorio da vide i oni da ima problem sa signalima..... ali to vec mesec dana traje ja nisam imao vremena da sve to proverim detaljno do pre dana......Napisi sta koristish resiver ili direktno tv? Napisi odakle si, pa ce neko da ti odgovori da li ima iste takve smetnje. Pitaj nekog komsiju koji isto koristi exe net da li i on ima iste probleme.
Proveri jacinu signala, ili je signal preslab ili prejak. Na optickom konvertoru imas sraf za stelovanje jacine signala. Prikaci samo jedan tv direktno za konvertor i steluj signal. Signal drzi max do 95-97 posto, sve preko signal moze da ometa sam sebe.
Javi sta si napravio.
imam od njihove opreme samo huawei ruter iz kog ide i net i tv.... nema nikakvog stelovanja, gledam na 3 tv-a, na jednom je njihov dbvc risiver (daju samo jedan) na drugom imam dvbc tjuner a na trecem ide preko amiko combo risivera, svuda isti simptomi.... pasi proverio sam sve spojeve kupio nove kablove komplet, konektore proverio, onaj glqvni is rutera su oni zakrimpovali, promenio spliter signala, imam nekoliko, probao direktno bez njega samo u jedan tv..... a problem sto oko mene nema niko exe net jer su za mene vukli kabl preko 100m.... i sad mi operater u medjuvremenu odgovorio da vide i oni da ima problem sa signalima..... ali to vec mesec dana traje ja nisam imao vremena da sve to proverim detaljno do pre dana......
javljam rasplet situacije kad dodje ekipa......
Послато са Redmi 5A уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari