Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Hvala, skeniranje je uspelo.

U Smart Duo 1 paketu imaš pravo na Smart IPTV aplikaciju bez dodatne naplate. Logovanje u aplikaciju je moguće na maksimalno jednom uređaju. Logovanje na neki drugi uređaj je moguć nakon odjave sa prethodnog.
Da li je moguće instalirati aplikaciju i koristiti je preko neta drugog provajdera? Naravno, koristeći ime i lozinku osobe koja ima Exe net.

Vezana (registrovana) je za uredjaj tako da nema veze osim ako nisam propustio nesto.

Mislio sam instalirati na moj android box, a šifra korisnika Exe neta

A net čiji koristiš?

Mobilna aplikacija može da se koristi na tuđem internetu.

Да још једном замолим неког ко има стару апликацију да ми пошаље апк у поруци или да стави линк овде, хвала унапред.

Razmišljam da pređem na Exe.

Jel ima Exe kanal TV Nova S i da li moze taj kanal da se vraca 7 dana unazad ? Videh da će na tom kanalu da budu Senke nada Balkanom 2.

I jel može neko da mi pojasni to vraćanje unazad, smart duo 2 ima vraćanje preko neke aplikacije, a smart duo 3 pise da ima 7 dana unazad ali na neki drugi način ? Ako je bolje rešeno vraćanje unazad da uzmem duo 3 ?

Razmišljam da pređem na Exe.

Jel ima Exe kanal TV Nova S i da li moze taj kanal da se vraca 7 dana unazad ? Videh da će na tom kanalu da budu Senke nada Balkanom 2.

I jel može neko da mi pojasni to vraćanje unazad, smart duo 2 ima vraćanje preko neke aplikacije, a smart duo 3 pise da ima 7 dana unazad ali na neki drugi način ? Ako je bolje rešeno vraćanje unazad da uzmem duo 3 ?
Nova S je Sbb-ov brend

Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока

Postoje 2 vrste vraćanja unazad. Uz skuplje pakete ide "stari" način vraćanja tako što ti daju android box sa instaliranom aplikacijom, vezan je za MAC adresu uređaja, ne traži korisničko ime i šifru.
Drugi način je preko mobilne aplikacije koju dobijaju svi koji imaju kablovsku. Sa tom aplikacijom može vraćanje kako kažu do 7 dana, instalira se na mobilni telefon (neki odavde kažu da su instalirali na njihovom android box-u i da radi ali je optimizovana za telefon). Aplikacija provereno radi i sa druge mreže ali vraćanje unazad može samo preko exe net mreže.
Apsolutno ništa ti ne znači da ti neko da apk "stare" aplikacije jer ništa nećeš time da dobiješ.

Svi korisnici Smart Duo i Trio paketa imaju android aplikaciju koja ima mogućnost vraćanja programa do 7 dana unazad. S tim da korisnici Duo i Trio 1 imaju pravo na korišćenje aplikacije na maksimalno jednom uređaju, korisnici Duo i Trio 2 paketa imaju pravo na korišćenje aplikacije na maksimalno dva uređaja istovremeno, itd. Na primer, ja kao korisnik Smart Trio 1 paketa aplikaciju koristim na android boxu. Ako želim da je koristim na nekom drugom uređaju, moram prvo da se odjavim sa android boxa.

Kako onda gledati Senke nada Balkanom 2 ? Gledam i Vrele Gume na Nova S. :)

Niko ti ne brani da uzmeš net + fixni u ExeNet a TV uslugu kod SBB-a i da imaš i jare i pare (tj ok da nemaš pare, tj da imaš manje para ali imaš best of the best).

Ja koristim Telekom VDSL + SBB-ov D3i (koji ukidaju pa ćemo morati na "Eon van mreže" do kraja 2019.) kombinaciju koja zbog stare promo cene za D3i čak nije ni skuplja od Box3 ekvivalenta. Planiram u maju da ukombinujem Orion FTTH + Eon van mreže.

Isto tako može da se karakteriše kao diskriminacija to što ExeNet ne posluje severnije :p

Na sajtu exe neta stoji da u ponudi imaju arena sport 6. Znam da hrvati imaju 6 arena jer ih pratim na satelitu preko CS-a. Da li neko već ima arenu sport 6?

Arena Sport 6 je greška na njihovom sajtu. Arena Sport 6 je kanal koji se emituje samo za prostor Hrvatske.

Mrzi me da motam unazad za moguci odgovor, oprostite na smetnji. Pitanje jedno: da li ste (i kako) uspeli da prevazidjete konstantan lag i seckanja na nekim decjim kanalima (baby tv i duck tv konkretno)? I da li vam uopste laguju isti kanali?

Mrzi me da motam unazad za moguci odgovor, oprostite na smetnji. Pitanje jedno: da li ste (i kako) uspeli da prevazidjete konstantan lag i seckanja na nekim decjim kanalima (baby tv i duck tv konkretno)? I da li vam uopste laguju isti kanali?
U Leskovcu uredno rade svi deciji kanali bez seckanja i tome slicno. Proveri jacinu signala. Mozda je signal prejak. Jer to slucaj samo sa 690Mhz?

Da li neko ima dojavu u vezi produzenja akcije za nove korisnike koji prelaze iz druge mreze u exenet?
Prijavio sam se kod agenata da predjem u exenet, zvali su i dogovorili se da me prikljuce pred kraj meseca. U ponedeljak sam zvao da dodje ekipa, da potpisem ugovor ali od njih ni traga ni glasa vec dva dana. Akcija za nove korisnike vazi do kraja meseca ( sutra ) pa ne bih da ispustim priliku.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Ne brini, promocija je produžena do 30.11. Piše na sajtu.

Ja vec mesec dana nemam tv kako treba, prvo sam slao snimke da ne radi tv kako treba oni kazu sve je u redu kod nas.... Sad kad skroz negledljivo ja kuoim sve nove kablove iako znam da nije do toga jer ceo zivot sam u satelitskim vodama, i sve novo i opet isto... I sad ko da ima nekih smetnji poslacrmo ekipu... Znao sam cim ih je kupio lelekom da tu nema vise nista od kvaliteta.....

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Ja vec mesec dana nemam tv kako treba, prvo sam slao snimke da ne radi tv kako treba oni kazu sve je u redu kod nas.... Sad kad skroz negledljivo ja kuoim sve nove kablove iako znam da nije do toga jer ceo zivot sam u satelitskim vodama, i sve novo i opet isto... I sad ko da ima nekih smetnji poslacrmo ekipu... Znao sam cim ih je kupio lelekom da tu nema vise nista od kvaliteta.....

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Napisi sta koristish resiver ili direktno tv? Napisi odakle si, pa ce neko da ti odgovori da li ima iste takve smetnje. Pitaj nekog komsiju koji isto koristi exe net da li i on ima iste probleme.
Proveri jacinu signala, ili je signal preslab ili prejak. Na optickom konvertoru imas sraf za stelovanje jacine signala. Prikaci samo jedan tv direktno za konvertor i steluj signal. Signal drzi max do 95-97 posto, sve preko signal moze da ometa sam sebe.
Javi sta si napravio.

Vlasotinčanin, kao i ja, e sad, ja ne znam da li smo komšije, ali kod mene tih problema nema.

Definitivno odlucih da predjem na EXE i to na DUO 3 paket. Jel daju neki kasvetni ruter koji ima 5GHz mrezu, da moze da isporuci tih 250 Mbps ?

Napisi sta koristish resiver ili direktno tv? Napisi odakle si, pa ce neko da ti odgovori da li ima iste takve smetnje. Pitaj nekog komsiju koji isto koristi exe net da li i on ima iste probleme.
Proveri jacinu signala, ili je signal preslab ili prejak. Na optickom konvertoru imas sraf za stelovanje jacine signala. Prikaci samo jedan tv direktno za konvertor i steluj signal. Signal drzi max do 95-97 posto, sve preko signal moze da ometa sam sebe.
Javi sta si napravio.
imam od njihove opreme samo huawei ruter iz kog ide i net i tv.... nema nikakvog stelovanja, gledam na 3 tv-a, na jednom je njihov dbvc risiver (daju samo jedan) na drugom imam dvbc tjuner a na trecem ide preko amiko combo risivera, svuda isti simptomi.... pasi proverio sam sve spojeve kupio nove kablove komplet, konektore proverio, onaj glqvni is rutera su oni zakrimpovali, promenio spliter signala, imam nekoliko, probao direktno bez njega samo u jedan tv..... a problem sto oko mene nema niko exe net jer su za mene vukli kabl preko 100m.... i sad mi operater u medjuvremenu odgovorio da vide i oni da ima problem sa signalima..... ali to vec mesec dana traje ja nisam imao vremena da sve to proverim detaljno do pre dana......
javljam rasplet situacije kad dodje ekipa......

Послато са Redmi 5A уз помоћ Тапатока

imam od njihove opreme samo huawei ruter iz kog ide i net i tv.... nema nikakvog stelovanja, gledam na 3 tv-a, na jednom je njihov dbvc risiver (daju samo jedan) na drugom imam dvbc tjuner a na trecem ide preko amiko combo risivera, svuda isti simptomi.... pasi proverio sam sve spojeve kupio nove kablove komplet, konektore proverio, onaj glqvni is rutera su oni zakrimpovali, promenio spliter signala, imam nekoliko, probao direktno bez njega samo u jedan tv..... a problem sto oko mene nema niko exe net jer su za mene vukli kabl preko 100m.... i sad mi operater u medjuvremenu odgovorio da vide i oni da ima problem sa signalima..... ali to vec mesec dana traje ja nisam imao vremena da sve to proverim detaljno do pre dana......
javljam rasplet situacije kad dodje ekipa......

Послато са Redmi 5A уз помоћ Тапатока

Ili je cvoriste ili otiso huawei.
Ako internet radi normalno onda je kabal chitav. Znam da pustaju dva opticka vlakna do korisnika, predpostavljam da je jedno dolazna linija a drugo odlazna linija. Da nisi negde nagnjavio ili presavio kabli kako netreba? Odi do cvorista, kutije na banderi od koje su vukli kabli do tebe pa pogledaj ko je jos prikljucen na to cvoriste i priupitaj ih kakva je situacija kod njih. Koje koksijalne kablove si postavio? Ja uglavnom koristim panasiu ili teletronik rg6, imaju pun shirm i odlicni su i za satelitsku i za kablovsku. PanAsia ima vise bakra i po metru je kostala 36din, ali vise nemogu da je nabavim nigde. Od kvalitetnih Teletronik jedino moze da se nabavi kod nas i krece se oko 23-25din po metru. Izbegavajte mikron kablove.

Poslednja izmena:
Zašto mi u aplikaciji piše "Video se ne može reprodukovati". Koji je problem?

Da li je neko primetio da mu se od preuzimanja Exe-a menjaju rute ka nekim adresama? Primetio sam da ka određenim destinacijama odjednom imam po 10 do 15ms više. Kad pogledam rute, vidim da idu preko Telekomovih čudesa. Naročito rute koje su ranije išle na sox.rs a sada u varijanti sa Telekomom ne preko njega.

Nazad
Vrh Dno