Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Добила 12 месеци по динар? Моја сестричина је узела трио4 и плаћа 2.120 месечно. Пребег са СББ-а. ;)

Da, 12 meseci. Napisao na prosloj strani valjda. Ovako je 6 meseci, ali ako prebegnes od drugog provajdera onda daju 12. Koristila vip, ali ugovorna obaveza istekla.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Na super novi ga ima

Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока

Da, 12 meseci. Napisao na prosloj strani valjda. Ovako je 6 meseci, ali ako prebegnes od drugog provajdera onda daju 12. Koristila vip, ali ugovorna obaveza istekla.

E da, ovo su im sada Supernova fore. Idu po zgradama i pitaju koliko je ostalo još do kraga uo kod drugog i ako pređeš kod njoj dobiješ toliko i toliko meseci gratis. Pa znam neke koji su izboksovali po 14 meseci gratis. Pijaca. SBB na aparatima.
Donekle, moram da priznam, jedina prava konkurencija i ponuda svih internet provajdera je bila i ostala u Nišu, i uvek su specijalne akcije samo za Niš, gratis meseci za Niš, niže cene za Niš. Ko da smo 2 zemlje.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Pošto su neki tražili, evo ovde - aplikacija preko koje se skida i ažurira ExeNet TV mobilna aplikacija: http://tiny. cc/exetv

Ukloniti samo razmak iz linka.

Imam pravo na Smart IPTV app u Smart Duo 1 paketu? Ne placa se nista dodatno?

U Smart Duo 1 paketu imaš pravo na Smart IPTV aplikaciju bez dodatne naplate. Logovanje u aplikaciju je moguće na maksimalno jednom uređaju. Logovanje na neki drugi uređaj je moguć nakon odjave sa prethodnog.

Hvala puno.

HD NBA na 406,frekvencija 706, i zadruga live 1234 je na 543-546 a frekvencija 578.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Niš, uzmi probaj da ih preskeniraš.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Јел може да се користи апликација на два уређаја уз смарт трио 1? Излази ми ова грешка:20191017_100930.jpg

Ne može. U smart Duo ili Trio 1 paketima maksimalan broj uređaja je 1, u Duo ili Trio 2 dva, u Duo ili Trio 3 maksimalan broj uređaja je 3, itd...

Nisam citao temu, tako da mozda je i bilo spominjano... Jel cuo neko da je EXE net prodat?

Pozdrav, inetersuju me novija iskustva u vezi ExeNeta. Iz Niša sam i planiram da pređem sa SBBa na ExeNet (neki trio mix paket). Imao bi nekoliko pitanja:
1. Da li imaju u ponudi Star, Superstar, N1?
2. Da li nude vraćanje unazad 72h i android boxove?
3. Da li imaju neku aplikaciju za Windows/Android na foru SBBovog Eona?
4. Kakva je internet konekcija tj da li imate česte smetnje sa netom iili naglo smanjenje brzine neta?

Mogu da prokomentarisem net, radi kako treba. Brzina puna ping nizak. Jedino je bio prekid kad su par puta eps *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*i isekli kabl.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Pozdrav, inetersuju me novija iskustva u vezi ExeNeta. Iz Niša sam i planiram da pređem sa SBBa na ExeNet (neki trio mix paket). Imao bi nekoliko pitanja:
1. Da li imaju u ponudi Star, Superstar, N1?
2. Da li nude vraćanje unazad 72h i android boxove?
3. Da li imaju neku aplikaciju za Windows/Android na foru SBBovog Eona?
4. Kakva je internet konekcija tj da li imate česte smetnje sa netom iili naglo smanjenje brzine neta?

1. Star i Superstar ima mislim da je star sd a superstar hd ali cesto pusta sadrzaje u sd. N1 nema.

2. Vracanje ima uz neke malo jace pakete ili 300rsd bas preko android boxa al to ce posle sbb-a da ti bude bas lose iskustvo.

3. Mislim da nema

4. Nemam dugo exe al za sad net radi dobro na kablu. Ruter koji sam dobio je bas los pa wifi cesto bas lose radi...drugar uzeo isto kad i ja i dobio bolji ruter(dual band) moracu da idem da ih napinjem i ja za neki dual.

Dodao bih da vraćanje unazad (do 7 dana) nude uz sve Smart Duo i Trio pakete bez dodatne naplate.

Još da dodam da ne postoji aplikacija za Windows ili browser. Postoji starija za Android box i novija za mobilne telefone. U aplikacijama ne postoje svi programi koji se vide preko kablovske. Od onih koji se vide, ne mogu svi da se vraćaju unazad.

Dodao bih da vraćanje unazad (do 7 dana) nude uz sve Smart Duo i Trio pakete bez dodatne naplate.

To mislis na aplikaciju koja postoji samo za android. Koliko sam ja njih skapirao ta app moze da radi na nekom android boxu a i ne mora kao pravljena je za telefon. Ako hoces na tv regularno a nije ti ukljuceno u paket za 300rsd dobijes od njih android box i pretpostavljam istu tu app? Ako neko zna ovo tacno neka napise i mene bas zanima.

Edit: procitah sad i post iznad, ipak izgleda nije ista app...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno