E da, ovo su im sada Supernova fore. Idu po zgradama i pitaju koliko je ostalo još do kraga uo kod drugog i ako pređeš kod njoj dobiješ toliko i toliko meseci gratis. Pa znam neke koji su izboksovali po 14 meseci gratis. Pijaca. SBB na aparatima.Da, 12 meseci. Napisao na prosloj strani valjda. Ovako je 6 meseci, ali ako prebegnes od drugog provajdera onda daju 12. Koristila vip, ali ugovorna obaveza istekla.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Odakle si ti u leskovcu nema tih novostiHD NBA na 406,frekvencija 706, i zadruga live 1234 je na 543-546 a frekvencija 578.
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Meni radi EPG na HD arenama, sad proverio.Jel imate EPG na HD Arene, na dvbc.
Jesmo samo ne znam da li je to taj.Dobiste li NBA kanal? Kazu da ga ima na IPTV i Supernovi?
Jesmo samo ne znam da li je to taj.
Od danas novi kanali su dostupni i u Leskovcu, NBA kanal je u HD-u, perfektna slika.Odakle si ti u leskovcu nema tih novosti
Da, Telekomu.Nisam citao temu, tako da mozda je i bilo spominjano... Jel cuo neko da je EXE net prodat?
Pozdrav, inetersuju me novija iskustva u vezi ExeNeta. Iz Niša sam i planiram da pređem sa SBBa na ExeNet (neki trio mix paket). Imao bi nekoliko pitanja:
1. Da li imaju u ponudi Star, Superstar, N1?
2. Da li nude vraćanje unazad 72h i android boxove?
3. Da li imaju neku aplikaciju za Windows/Android na foru SBBovog Eona?
4. Kakva je internet konekcija tj da li imate česte smetnje sa netom iili naglo smanjenje brzine neta?
Dodao bih da vraćanje unazad (do 7 dana) nude uz sve Smart Duo i Trio pakete bez dodatne naplate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari