SomiSomi95
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 20.02.2018
- Poena
- 69
Jel nestao nekom mozda internet pre 5 minuta?
Jel nestao nekom mozda internet pre 5 minuta?
Dana 20.05.2018. u periodu od 03h do 05h, obavićemo radove na unapređivanju i pojačanju kapaciteta neprekidnih napajanja core sistema u Nišu, usled čega će povremeno dolaziti do prekida svih servisa.
Koristio sam D3i u kombinaciji sa Telekom VDSLom bez ikakvih problema. Ne verujem da bi bilo problema ni sa ExeNetom. EON je druga priča@gagi018
Razmišljam da promenim mog trenutnog provajdera (Jotel), pa čisto da proverim da ne bi bilo problema. Na EON-u i na D3i preko mts/telekom internet veze zna da bude problema sa Sport klub kanalima.
Bas su mnogo kanala izbacili. Naravno oni imaju politiku "ako neces, mozes raskinuti ugovor bez penala." sto je i korketno samo sto je zalosno sto ne slusaju predloge korisnika.
Ja im placam u Intesu na 160-355553-29 - uvek na taj.
Koristio sam D3i u kombinaciji sa Telekom VDSLom bez ikakvih problema. Ne verujem da bi bilo problema ni sa ExeNetom. EON je druga priča![]()
Bas su mnogo kanala izbacili. Naravno oni imaju politiku "ako neces, mozes raskinuti ugovor bez penala." sto je i korketno samo sto je zalosno sto ne slusaju predloge korisnika.
Ta politika da mozes raskinuti ugovor bez penala ni malo ne lici na njih.
Moraju po zakonu.
btw. uvek mozete Exe optiku (samo net) + D3i ili nesto slicno tome.
Ja TV retko gledam pa...
Moze info, koje su kanale izbacili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari