Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Dana 20.05.2018. u periodu od 03h do 05h, obavićemo radove na unapređivanju i pojačanju kapaciteta neprekidnih napajanja core sistema u Nišu, usled čega će povremeno dolaziti do prekida svih servisa.

Najavili su radov e bili na sajtu... šteta što nisu poslali mejlove...

Rekoh da l' me iskljucili nocu u 3. Nisam stigao da platim, u ponedeljak cu. Do kog datuma treba da se plati racun? Jel postoji mogucnost online placanje preko njihovog sajta kao kod Vipa ili ne?

Ako vam se ne menja poziv na broj, uradite trajni nalog. Doduse u Telenoru i RF moze, za druge banke mozda nisu upuceni radnici.

Poziv na broj se ne menja, kod Exe neta je to username.

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Da li moze neko od vas ko ima onaj novi netis ruter da proveri da li prihvata vise od 5 klijenata na 5GHz AC, ne znam vise sta da radim?

Ja sam imao Netis ruter sad ne znam da li moze vise od 5 (trebalo bi da moze) ali sam imao dosta problema sa njim, stalno mi je obarao brzinu na pola, tek kada ga resetujem vrati se na pravu brzinu ali posle nekog vremena opet je prepolovi. Tako da sam uzeo tp link da me ne boli glava vise :)

Nije bilo logike u rasporedu kanala ni pre, a ni sada. Zar je toliko bilo teško iskopirati smisleniji raspored kanala od nekog drugog operatera? (meni je npr. Kopernikus tu sasvim lepo odradio posao što se tiče grupisanja kanala)

Има ли неког ко има само к интернет и СББ-ов D3i . Да ли су сви канали на које сте претплаћени доступни? Нема порука типа "овај канал није доступан преко ваше мреже"?

Имам ја и СББ Д3и и Егзе нет+тв+тел. Нема никаквих проблема, све ради ок. Нисам до сад имао проблем да ми избаца ту поруку. То ваљда кад идеш преко па нису сви канали доступни.

@gagi018
Razmišljam da promenim mog trenutnog provajdera (Jotel), pa čisto da proverim da ne bi bilo problema. Na EON-u i na D3i preko mts/telekom internet veze zna da bude problema sa Sport klub kanalima.

@tannasko

Код мене на Егзе нету на СББ Д3и одлично раде сви канали. Боље да потврди још неко ко има исту комбинацију. Ако узимаш Егзе Нет узми пакет 140М/20М и тражи да ти дају гигабитни рутер са 5 гига и АЦ стандардом, ту вероватно нећеш имати било какав проблем ако користиш и СББ Д3и. Мислим да још увек дају ове рутере без надокнаде па боље види да искористиш то.

Da li izvlacite full brzinu sa netis ac1200(140/20)?
Gde je nestao paket sa sajta brzine 180/30?

@gagi018
Razmišljam da promenim mog trenutnog provajdera (Jotel), pa čisto da proverim da ne bi bilo problema. Na EON-u i na D3i preko mts/telekom internet veze zna da bude problema sa Sport klub kanalima.
Koristio sam D3i u kombinaciji sa Telekom VDSLom bez ikakvih problema. Ne verujem da bi bilo problema ni sa ExeNetom. EON je druga priča :)

Opet buckaju sa kanalima,8 testiraju, crni ekran i opet promena racuna,sa adiko presli na sberbank i tako svaki mesec.

Ja im placam u Intesu na 160-355553-29 - uvek na taj.

Bas su mnogo kanala izbacili. Naravno oni imaju politiku "ako neces, mozes raskinuti ugovor bez penala." sto je i korketno samo sto je zalosno sto ne slusaju predloge korisnika.

Radi EON, ali ne rade svi programi. To važi za običan EON, koji se dobija uz druge pakete. Kod samostalnog EONa bi trebalo da rade svi programi, ali se posebno plaća. Imaš temu za EON, pa pogledaj detaljnije.

Nema to veze s tim, svaki put kad se promeni nesto imas pravo da raskines u roku od 30 dana.

A pre nego sto se promeni duzni su da obaveste korisnike o izmenama usluga.

Moze info, koje su kanale izbacili?

N1,Cinemaniju, Action plus HD, Disney XD, Prvu Plus, Fine Living HD, mozda jos i neke.

Ja sam im predlagao da uvedu neke free to air kanale, da bi me za vikend zvao neki lik i rekao "da ne saljem vise mailove sa predlozima kanala".

Vrh Dno