Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Da li znas da postoji EDIT opcija na sajtu, da mozes dodati na postojeci post, i da vecinu (ne i mene iskreno :D) nervira kada u roku od 10 minuta napises 10 poruka, umesto da ih spojis u jednu?

Ko toliko gleda TV danas? Uzeo sam u dve zgrade (tj. moja zgrada i ulaz pored, posto smo 3 ulaza zajedno ista zgrada...) da pitam oko uvodjenja i RVa kao alternative SBBu (zbog konkurencije, a i uzjedno kao mogucnost ako mi zatreba jer kod njih mogu OSI popust da ostvarim, kod SBBa ne)... 10 stanova samo ljudi od >60 godina, NIKOG ne zanima TV :)
Imaju nase freeview kanale, i to ne pogledaju.... centar BG doduse.

Glupo je porediti bilo šta sa sbb i mts čija se pristupačnost do krajneg korisnika meri statističkom greškom.

Bas su postali slabi sa ponudom: SBB je dramaticno oborio cene... Za 2.299 din nude 150 mb internet, fixni, Cinestar Premiere HD kanale svih 24 meseca, HBO prvih 12 meseci...
https://sbb.rs/paketi/paketi
Па ко ти брани да се вратиш, ако извлачиш неке детаље који су делимично тачни да би нешто доказао, теби ехе не одговара па лепо иди у СББ а не да овде извлачиш неке детаље који већину не занимају. Ја сам на СББ једном погледао те филмске пакете, видео да ме то не занима и крај.

Да не мешам приче, ваљда алфију неће да смета што пишем другу поруку ... данас су ме звали телефоном па нисам чуо и онда ми послали поруку да могу да дођем до њих и заменим тренутни рутер TP-Link WR1043ND за Netis WF-2780. Да ли неко има искуства са овим другим? Пре садашњег сам користио Тенда гигабитни рутер који је брљао са торентима, овај сада нема 5GHz док Netis делује занимљиво. Има 5Ghz, нема USB а антене су му фиксне. Мени у принципу не смета што антене не могу да се скидају или мењају, ни USB нисам до сада користио а 5GHz може да значи ако мало побољша wireless према лаптопу или мобилним. Мада ни то није битно.

Можда планирају да њега дају за 100+ пакете па су кренули од мене. Да ли су још некоме понудили?

Успут, нешто сам начуо да ће да укидају оно аутоматско продужавање УО па тражите неке друге фалинке да можете да пишете против. ;)

Meni su nudili taj ruter, trenutno nemam nikakav ruter od njih. Samo ONT.

Nisam koristio, al mozda uzmem na probu posle 1. maja. Zanimljivo je sto ima 5GHz AC wifi.

Bas su postali slabi sa ponudom: SBB je dramaticno oborio cene... Za 2.299 din nude 150 mb internet, fixni, Cinestar Premiere HD kanale svih 24 meseca, HBO prvih 12 meseci...
https://sbb.rs/paketi/paketi

To ti SBB nudi samo prvih 12 meseci. Prosečna cena je 3344 dinara. Za 3330 dinara kod exe-a imaš 140/20Mbps, fiksli i televiziju. Imaš 10Mbps sporiji download, ali zato više nego duplo brži upload i još FTTH a ne Coax.

Сад сам проверио, она Тенда је била N па ћу свакако да пробам. Мада ћу да проверим да задрже мало овај рутер ако случајно нешто треће брља.

U sustini najbolje je imati preko exe neta internet a preko sbb tv. Jer sbb ukinuo D3 kucu...

Meni su ponudili pre povecanja brzine tp link i tendu ac9 uz doplatu.mene nisu jos zvali za zamenu,prvo su poceli od calexx-a.
Ovaj ruter sto je preporucio poglavica i sto sada daju po karakteristikama je dobar.

Ja sam zvao telefonom posle vasih postova, rekli mi da su me vec zvali i da dodjem po gigabitni ruter jer imam preko 100M. Uzecu i ja posto mi sleduje.

Anders mozda su te zvali, pogledaj propustene pozive ili ih zovi ili posalji mail.

Јел узео неко? Данас нисам стигао да свратим па ћу после празника.

Mene su obavestili da mogu da zamenim ruter od srede,netis.

Раде сутра? Они баш скратили празнике. ;)

Da,od 10-18 h tehnicka sluzba za korisnike.

Pozdrav. imam pitanje u vezi Exe-a. Nov sam korisnik, doso sa PTT-ovog 10mb/s, sada sam uzeo exe-ov 80mb/s paket. Speed testovi i torenti idu samo do 50-60mb/s. Dali su mi tendin N301 ruter. Da ih zovnem da vidim u cemu je problem ili moram sam da uzimam kasvetni ruter koji ce mi dati punu brzinu?

Каква је ситуација код Ехе са документарним хд као и фокс хд каналима?

Mene su zvali proslog cetvrtka ili petka ne secam se kako bese. Nisam imao vremena da idem, pa sam tek danas otisao i zamenio tendu.
Sta znam, bolje je od one n60, wifi (5ghz) isporucuje punu brzinu (180 mbps) dok kod N60 je ono, tu oko 150 mbps bila i to kad sam blizu rutera, signal je cinimi se bolji (pogotovu 5g), ping najzad kako treba da bude, torente sam probao i radi besprekorno, bez pucanja, brzima u lan-u je kako treba da bude. Ono sto mogu da kazem da je malo siromasna opcijama, fale tu neke stvari koje su bukvalno standard, i hmmm ono sto bih svima toplo preporucio, stavite obavezno tj. promenite default ako ste tako dobili, sifru za pristup ruteru, jer kod mene postoji bag. Remote managment i ako je iskljucen jedostavno dozvoljava da pristup ruteru preko interneta. Probao da menjam i portove (default je 8080), ukljucivao iskljucivao, ali bez uspeha. jedostavno ne moze da se iskljuci remote managment i na portu 80 je... Mozda se meni pao takav primerak, mozda svi imaju taj bag ko ona tenda n60, firmware je poslednji koji ima 2.2. U svakom slucaju ono ok ruter, to sto treba da radi - radi.

A sto se tice pitanja u vezi dokumentaraca, ima dosta toga u hd, tj otrilike 19 u HD i nekih 17 u SD, a sva cetri Fox kanala nazalost samo u SD.

Poslednja izmena:
Biće promene u ugovoru (što se tiče automatskog obnavljanja). Biće ponuda bez UO. Ostaje da vidimo kakva tačno.

Upload boosteri će sada biti +10, +20 i +30Mbps umesto sadašnjih +5, +10, +15Mbps po cenama sadašnjih.

Imas li neku informaciju kakvo je stanje vezano za optiku kod nas?

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Kakvo stanje, kakvu optiku i kojih "nas"? :D

Da, u pitanju je Pirot. Ovde jos nisu razvlacili optiku kada sam pitao poslednji put.

Poslednja izmena:
Biće garantovano ove godine, vrlo verovatno za par meseci. Još neku papirologiju da srede.

A da li ima nekih informacija vezanih za HBO kanale? Kada će da izađu iz test faze i u koje pakete će da ih uključe?

Narode, prvo dobro jutro !
imam par pitanja, pošto vidim da ima ovde i dobro obaveštenih ljudi !!:)
jel ima neko informaciju za Kruševac ?
kad će Exe doći i krenuti sa ponudom optičkog interneta ?

Hvala !

Mislim da već imaju optiku u Kruševcu. Monteri sto su meni nameštali rekoše da i tamo imaju optiku.
Pozovi i pitaj

Sent from my HTC U Ultra using Tapatalk

Imaju u Kruševcu već, imaju i u Leskovcu od pre nekoliko nedelja, biće i Pirot sigurno, i još jedan grad.

hvala @v_electro, @poglavicas !!!
to su odlične vesti !!!!

Zato u mom gradu najveci gradski kablovski operater ima neverovatne ponude za TV sa 60 i nesto kanala i neverovatno brzim internetom od 10Mb/512Kb za samo 1998din :)
Ukoliko vam treba brzi internet i to moze. Za 20Mb/512Kb je potrebno samo 2398din. Inace ovi neverovatni internet paketi su posledica skorasnjeg ubrzanja interneta :D
Nekoliko puta sam pisao EXE Net-u mail-ove. Ali je uvek, evo samo da stignu u Kraljevo, to je odmah pored pa ce lako i kod mene :)
Jedno 8 godina stizu u KV

Da li ima nekih informacija vezano za HBO kanale? Kad bi trebalo da izađu iz test faze i u koje pakete će da budu uključeni?

Nazad
Vrh Dno