Mozda te uopste nemaju u evidenciji. Pogotovu kao mog drugara sto ga zvali nekoliko puta i on se nije javljao, nije znao ko ga zove, i posle ga vise nisu ni zvali dok ih ponovo nije pozvao da reaktivira prijavu za uvodjenje. Ja bih savetovao da posaljes email da proveris status tvoje prijave i da budes malo dosadan.
Само да проверим, ти имаш оптику и хоћеш и дигиталну телевизију па то чекаш? Мислим да је негде запело, то је посао од пар минута.
Moj brat ima njihov Wireless, ping se kreće od 1-5 ms. Uglavnom je uvek ispod 10
NEM-L21
Rasadnik
Nisam imao optiku, počeo sam da koristim njihove usluge još davne 2009 kad niko nije ni čuo za njih, još dok su bili u onom žutom soliteru na 19om spratu., gde je bila i tv5. Sa optikom su oni krenuli tek tamo negde ako se ne varam u drugoj polovini 2014.
NEM-L21
Ово ти пинг на мобилном? Нисам нешто мерио, на компу ми је увек 1 па ми ово твоје делује превелико.I ping koji kod prethodnog provajdera nisam mogao ni da sanjam.
Znaš kad će da SBB ponudi te brzine na optici? Nikad.
Ајде да сада корисници Телекома или СББ-а који су из Београда измере пинг према свом серверу па да видимо.![]()
Jok, pogledaj post iznad tvog, adsl, bakar![]()
E da, sad sam se setio. Ne znam kakvo je sada stanje, ali pre kada sam uvodio net onda su mi momci koji su doneli modem pokazali kako na tri različita browser-a dobijam tri različita ping-a na speed test-u. Ako se dobro sećam, Firefox 16ms, Chrome 12ms,Internet Explorer 2msmoram ponovo ovo probati.
Sent from "Alcatel OT Easy db"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari