V.i.P.e.R
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.11.2007
- Poena
- 365
Zaobilazite ih u širokom luku
neprofesionalnost, neljubaznost ,neznanje su njihve karakteristike
Internet protok im stalno varira, nikad ne isporučuju onaj minimum na koji se obavežu ugovorom,ne daj bože da imate televiziju koja zavisi od interneta ili da im prijavite neku smetnju ....skloni su da na svoju ruku menjaju ugovor i da lažu kako ste vi sami tražili tu promenu , a to kakvi su im operateri i ovi iz tehničke ne smem ni da pominjem....retki su oni koji imaju dobro iskustvo sa njima, namame te niskom cenom da te navuku a onda kreće ludilo...
I čik probaj da raskineš ugovor ili da ne želiš da produžiš njihovu uslugu...🙂
Ma sta rece? Mora da si iz Jotela ili neke slicne kvazi firme. Godinama koristim njihove usluge , wifi, pa optiku, u firmi, kuci. Desi se kao i svima ponekad neki prekid tj desavao se na wifi-ju (ja sam bio dosta daleko od bazne stanice i nekad se zagusi kanal), a od kako sam na optici mozda 1-2 puta za 2-3 godine i to na veoma kratko. Internet mi nikad varirao nije i uvek je brzina ona koju placam i u firmi i kod kuce. Realan sam i nemam sta nekog da branim niti me to zanima, ali te fore su stvarno ruzne. Koristio sam i Jotel i ostale operatere, radio servis racunara pre vise godina i dobro sam upucen kako koji internet provajder radi i sta isporucuje tako da pusti te smesne price.
Sto se tice televizije ima tu prostora za napredak, ali opet se trude i verujem da ce uskoro i to biti reseno.
Tehicka podrska radi 24h (ne verujem da jos neko radi 24h u srbiji sem njih), usluzni su, ako nesto ne mogu odmah pozovu u narednih sat vremena da kazu sta i kako, tako da i to nije tacno. Desi se naravno da se nekad ne ispostuje neki rok i slicno, ali nadji jedni firmu koja ispostuje bas sve u minut...
evo kako radi 160/40