Nemam nikakvih problema. Pozovi tehničku podršku, verovatno je kod tebe nešto. Možda si polomio kabal pa imaš slabljenje.
ma kakvo lomljenje kabla, nisam pipao nista od kad su postavili, evo sad rade normalno...videcemo kako ce dalje da se odvija
Fino. Nisam znao za to. Mogli bi da pošalju mejl nekad da obaveste korisnike a ne slučajno da saznam na forumu. Možda stigne nešto uz novi račun.Kako nema?
Potpišeš lepo novi ugovor ko većina nas pa imaš. Dobiješ odmah veću brzinu po novom i po istoj ceni.
Nesto sam citao da ce uskoro biti reseno to 100+ sati unazad....Medjutim, izgleda da od toga bas nema nista...
Opet je nekorektno. Ispada da nas ne cene nas kao stare korisnike, nego nas uslovljavaju da potpisemo nove ugovore za jos dve god. To je glupo. Sta ako neko planira da se seli za sest meseci i pre dve god mu je bas odgovarao ugovor na dve god?
Nije to tek tako, zato što to zahteva da se korisnicima daju risiveri itd. Iskreno, radije bih da ostane nekodiran DVB-C da ga mogu ganjati na koliko god želim televizora po objektu nego da imam gledanje unazad i da za svaki TV moram platiti mesečno or whatever.
Слабо обилазим форуме па касним са писањем. Ја сам одавно написао да им је део везан за телевизију лош. Лош распоред канала, пар ситница које би могли да исправе плус недостатак гледања уназад. Мени не би значило да ограниче на један уређај јер ... и немам телевизор а повремено погледам нешто на монитору који сам повезао на СТБ.Odužih, sve u svemu, internetom sam za sada prezadovoljan, nadam se da će tako i ostati. TV bi mi mnogo značilo kada bi rešili ovo sa pozicijama kanala i ta ponovna skeniranja.
Поновна скенирања се решавају тако што однесеш СТБ код њих и они набаце неки нов софтвер. Мени се то дешава повремено, последњи пут пре пар месеци и два пута сам носио док није решено и сада више не скенира.
Имам један проблем са интернетом, повремено пуца веза па смета ... скоро обавезно када приступим рутеру. Онда му је потребно и пар минута да се опасуљи. Понекад сам од себе прекине па поново ... али није толико често. Пре пар месеци сам пријавио проблем и на крају су заменили рутер али је и са овим исто па сам одустао од тражења решења.
Не знам да ли је у питању проблем са рутером (Tenda N600 гигабитни рутер) или са неким подешавањем, делује ми да после враћања на фабричко подешавање неко време не прекида а када променим пар ситница, онда крене. Немам времена да баш пробам и једно и друго па да нађем неко правило. Ипак, не дешава се често па углавном и заборавим.
Аха, онда немам појма, мени су решили апдејтом софтвера а за телевизоре већ не знам.Nemam STBove, uređaji mi imaju u sebi digitalne tjunere. Na Kopernikusu se to sve automatski odvijalo u pozadini, nikada nisam morao da skeniram.
Мени је деловало тако па сам тражио да замене рутер, добио други али све исто. Нисам имао проблема са претходном Тендом али сам прешао на брзину преко 100 па сам тражио и гигабитни рутер. Пошто је са оба исто, онда ми делује да су нека подешавања код њих проблематична.Meni ovo zvuči kao problem sa ruterom. Ja za sada takvih problema nemam. Gubitak paketa bukvalno ne postoji. Što ne pogledaš log rutera u tom trenutku kad imaš problem?
Слабо обилазим форуме па касним са писањем. Ја сам одавно написао да им је део везан за телевизију лош. Лош распоред канала, пар ситница које би могли да исправе плус недостатак гледања уназад. Мени не би значило да ограниче на један уређај јер ... и немам телевизор а повремено погледам нешто на монитору који сам повезао на СТБ.
Поновна скенирања се решавају тако што однесеш СТБ код њих и они набаце неки нов софтвер. Мени се то дешава повремено, последњи пут пре пар месеци и два пута сам носио док није решено и сада више не скенира.
Имам један проблем са интернетом, повремено пуца веза па смета ... скоро обавезно када приступим рутеру. Онда му је потребно и пар минута да се опасуљи. Понекад сам од себе прекине па поново ... али није толико често. Пре пар месеци сам пријавио проблем и на крају су заменили рутер али је и са овим исто па сам одустао од тражења решења.
Не знам да ли је у питању проблем са рутером (Tenda N600 гигабитни рутер) или са неким подешавањем, делује ми да после враћања на фабричко подешавање неко време не прекида а када променим пар ситница, онда крене. Немам времена да баш пробам и једно и друго па да нађем неко правило. Ипак, не дешава се често па углавном и заборавим.
А сада још да објасниш како да ово подесим јер ништа од овога нисам нашао. У питању је Tenda N600 да не буде забуне.Za taj ruter uradi sledeće: Stavi na connect automatically i obavezno nemoj da ti je frekvencija rutera na auto već postavi sam frekvenciju koja najbolje radi. Posle toga sumnjam da moze da omane osim ako imas fizički problem da ti neki kabal ne valja ili drajver na računaru.
Ma idi bre ko još gleda analogne! LOL))))
Као што сам писао, ево у другој соби је телевизор који нема видео улаз и осуђен је на аналогну телевизију .... или да тражим решење из друге руке. СТБ нема RF out. Мајка је гледала шта је гледала, није јој сметало што је аналогно мада је ту био стари СББ Д3 који је имао RF out па је могао да се гледа дигитални.Ma idi bre ko još gleda analogne! LOL))))
Јок, немам то, софтвер је сасвим другачији. Wireless уопште није у причи, јесте укључен али он није нешто важан за ове прекиде.Što se rutera tiče. ovde imaš auto:
Pogledajte prilog 227794
A u wireless delu stavi neku frekvenciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari