Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Да, ово ће изгледа да реши део проблема. Ионако сам приметио да лија понекад не покаже слике у појединим темама плус ове сигурације које су увели ... закакали су се много. Вероватно сам после логовања стартовао PPPoE конекцију чији би се прозор појавио и онда и није чудно што се рестартовала. Ипак ово није показатељ Тенде него Лије.

Сад још да видим да ли да користим Хромираног за приступ Тенди или да ипак идем на ову замену у адреси (тј у букмарку је сада постављњн main.asp, после првог логовања опет кликнем на букмарк и ваљда је то то) ... или да тражим начин да решим Лију ових глупости.

Сад ћу да подесим оно што сам подешавао па да пратим конекције.

Pa realno msm da je glupo sto se odmah ne ulazi u advanced meni nego ti otvori mini cudo gde mozes da menjas samo wifi sifru i wan konekciju, a da bi sve ostalo mogao moras da klikces. A sto se tice firefox-a nije ni do njega nego do adblock plus :D verovatno ga koristis kao i ja, samo iskljuci za ruter tj klikni na disable za tu adresu i imaces i u firefoxu to cuveno advanced dugme :D

Da dodam svoj generalni utisak posle otprilike godinu dana koriscenja exe net optike(internet+tv). Internet odlican! Nisam imao skoro nikakvih problema sa internetom. Desavalo mi se da se veza prekida na par minuta oko 12h uvece i to je sve. Inace internet mi je jako bitan jer mi posao direktno zavisi od interneta. Sve pohvale sto se toga tice. Televeizija je sasvim solidna i OK. Ima brdo nepotrebnih kanala ali mi to nije previse bitno jer ne gledam previse tv - sve sto mi treba od kanala postoji u ponudi sem Sport Kluba. Ali to je vec visa politika...

Inace prethodno sam imao problema sa njihovim set-top box uredjajem koji je zaista los. Vratio sam im taj uredjaj jer sam kupio tv i sad sve tece kao po loju :)
Moram jos da dodam da imaju da ne kazem "negativnu" politiku prema postojecim korisnicima jer izbegavaju povlastice i ustupke za postojece a nude to za nove korisnike...to je bzvz i nije fer. Morao sam da se "ubedjujem" sa njima za ustupke pri novom ugovoru koji sam napravio za Fiber Duo Home 1 paket. Ali ok, izasli su mi u susret...

Sve u svemu exe-net, svaka cast, za kvalitet usluge(signala) i cene! Ne menjajte kurs :)
Ostalo moze i bolje :) Mislim na set-top box uredjaj, politiku prema starim korisnicima...ljubaznost i predusretljivost prema musterijama...i ostale pratece aktivnosti...moj utisak je da ipak moze bolje.

Poslednja izmena:
Мени се чини да је такав СББ а ехе-нет углавном изађе у сусрет, ако ништа друго, онда увек можеш да потпишеш нов уговор са повластицама које добијају нови корисници. Тачније, код СББ-а си само једном нови корисник и никада више нећеш да добијеш повластице, ехе их даје за нови уговор што је битна разлика.

Да наставим причу о прекидима, од како не идем са фул логовањем на рутер па не почињем нову сесију, смањен је број прекида али и даље постоји. Када следећи пут одем да платим, питаћу за неки други уређај, делује ми да се ова Тенда нешто не слаже са њима. Да ли неко има N600 и да све ради без проблема?

To je isti ruter, N60 - N600 to je to. Inace ta Tenda je zastarela, na trzistu su se odavno pojavili novi (gigabitni) modeli, W1800R, AC9, AC15, AC18. Nisam ih testirao i ne znam kakvi su, ali ih u EXE za sada nema. Koliko znam jedino sto nude pored Tende je Huawei, mislim da je model Ws880, ali ne drzi me za rec. Kod mene se redje desava prekid, ali varijacija pinga me uzasava. Dok sam na WiFi bio ping ka gateway-u mi je bio bolji, sad optika i da me nervira jeda glupa Tenda :D Bolje bi im bilo da za te jace gigabitne pakete nabave TP-Link umesto Tende, mada vecina korisnika se ne razume tako da je njima manje vise to ok.

Poslednja izmena:
U N600 rang spada i 'Asus RT-N18U' mogu da kazem problema nema, zavrsava poso extra, inace njihov ruter nisam ni teo da uzmem posto mi davali neki krs od Tende o kojoj vodite polemiku verovatno, a sto se tice usluge i kvaliteta interneta tu nema da omane.

Нешто не бих давао новце за гигабитни рутер па ћу ипак да питам за неки други, на сајту свуда помињу Huawei GPON HG8245 што значи да неће да буде потребан и GPON терминал.

U N600 rang spada i 'Asus RT-N18U' mogu da kazem problema nema, zavrsava poso extra, inace njihov ruter nisam ni teo da uzmem posto mi davali neki krs od Tende o kojoj vodite polemiku verovatno, a sto se tice usluge i kvaliteta interneta tu nema da omane.

Lako je za tebe ti si gejmer ti imas pare da kupujes rutere :p

20 dana cekam prikljucak. :( Vrlo su neodgovorni ispali a kontakt servis kao da nema nikakvu komunikaciju sa sluzbom na terenu. Blagi uzas...

20 dana cekam prikljucak. :( Vrlo su neodgovorni ispali a kontakt servis kao da nema nikakvu komunikaciju sa sluzbom na terenu. Blagi uzas...

I ja sam imao slično iskustvo, ako se ne varam mesec dana čekali. Srećom pa za sada nemem novu potrebu da komuiciram sa njima pošto sve radi kao podmazano... nadam se da će tako i ostati.

Већ се види толеранција, скоро се неко бунио што му нису увели интернет после дан, два а сада већ 20 дана. ;) Ваљда је боље да се сачека него да се изабере неко ко ће одмах да дође ... јер ионако нико од њега не узима интернет.

Problem je štpo oni obećavaju mnogo kraći rok nego što ispadne.

Маркетинг раде девојке које практично и не раде у фирми а претпостављам да имају упутство да нуде мед и млеко да би привукле што више нових корисника. А делује ми да су овде сви много нестрпљиви, не умеју да планирају унапред и подесе термине. ;) Ја сам имао прве понуде док ми је још трајала УО са СББ-ом и када се примакао крај, појурио сам ове па су таман све средили када више нисам имао обавезе према другима. ;)

Da li imate Univerzal, tj. Diva kanal? Vec par dana ga nema.

Jel isti djavo ovima koji signal hvataju direktno preko Tv-a, nemaju programsku semu na 90% kanala?

Sent from my D5503 using Tapatalk

U jednom trenutku, negde u martu kao da je bilo poboljsanja po tom pitanju, ali da sada nema programske seme :(

Koje rutere sada daje EXE net?

Za koje vreme mogu da uvedu optiku u zgradi posto su promoterke sakupile potpise?

Зависи од брзине, ја сам користио неку Тенду са 70/80 а сада за 140 добио гигабитну опет Тенду. Прва је радила стандардно, а ова уме да забрља. Управо сам поново проверио, десетак дана није било пуцања конекције а синоћ сам стартовао торенте и почело је само тако. Целе ноћи је комп био укључен (торенти су стигли одмах синоћ али сам оставио чисто да проверим) и целе ноћи је пуцала веза. Сад сам угасио торенте и проверићу како ће даље.

Могу да буду брзи ако су у околини и довољно давиш. Код мене су дошли после неколико дана да добаце кабл до крова, увуку га испод и поставе ормарић и каналице до приземља. Када сам решио да ме повежу, дошли су за пар дана.

Exe-Net i NetNet se tuku sa cenama.

Godinama koristim NetNet, manja je firma i manje se reklamira, ali imaju optiku po celom gradu. Rade montazu 24/7, razbijaju se od posla, kad sam ih pitao sto nema reklama toliko, rekli da nemaju dovoljno zaposlenih ni za trenutne potrebe montaze. To je bilo odavno.

NetNet izbacio paket 40/4+tv za 2280, vrlo brzo posle toga ExeNet izbacio isti taj paket, pa povecao brzinu na 60/6.

Juce sam otisao u NetNet da platim, kazu mi od 1. Juna povecanje brzine, za 2280 70/7+televizija(170-180 kanala).

Zdrava konkurencija na delu [emoji4]

Imao sam jako lose iskustvo sa Exe-Netom, doduse tad nisu imali optiku, i ako ne opstanu kao jedini opticki provajder nikad se necu vratiti.

Poslednja izmena:
На њих и мислим као на друге који развлаче ... мислим да сам видео и Поглед са оптиком по бандерама. Коначно сам нашао нормалан НетНет ценовник, раније сам тражио и увек је било нешто неодређено. Сада су ту негде са ехе-нетом и добро је што постоји добра конкуренција.

Мада ... видим да помињу FTTB а сећам се да сам раније читао да је FTTH за куће док FTTB иде у зграде. Ти си у кући или згради? Видим да од спортских имају Арене, слично као ехе. Како стоје са HD каналима, не видим тај детаљ?

U kuci sam.

Za HD kanale, ima ih definitivno, ali ja ne gledam TV uopste, pa ne mogu biti merodavan za to.
Prelistacu kasnije listu kanala i pogledati svaki na kratko, pa cu napisati sta je i kako je.

Sa internetom sam prezadovoljan, za ove 3 ipo godine koriscenja nemam zamerku. Desi se ponekad(jako retko) da nestane na par minuta i to je to.

За гигабитну везу само онај крш који сам добио? :(

Exe-Net i NetNet se tuku sa cenama.

Godinama koristim NetNet, manja je firma i manje se reklamira, ali imaju optiku po celom gradu. Rade montazu 24/7, razbijaju se od posla, kad sam ih pitao sto nema reklama toliko, rekli da nemaju dovoljno zaposlenih ni za trenutne potrebe montaze. To je bilo odavno.

NetNet izbacio paket 40/4+tv za 2280, vrlo brzo posle toga ExeNet izbacio isti taj paket, pa povecao brzinu na 60/6.

Juce sam otisao u NetNet da platim, kazu mi od 1. Juna povecanje brzine, za 2280 70/7+televizija(170-180 kanala).

Zdrava konkurencija na delu [emoji4]

Imao sam jako lose iskustvo sa Exe-Netom, doduse tad nisu imali optiku, i ako ne opstanu kao jedini opticki provajder nikad se necu vratiti.

Brate ajde više nemoj da smaraš i da lažeš ovaj narod. Dakle, zna se ko je prvi krenuo da radi optiku (Exe Net) i zna se da je Exe Net prvi imao paket za 2280din i to sa manjom brzinom od 40/4 pa su ubrzali kad je drugi operater povećavao brzine da ga ne imenujemm pa tek kasnije došlo do 60/6. A Net Net tek sada ima nešto na sajtu koji je kopija Exe Netovog, čak se i paketi isto zovu. Dakle ne smaraj više i ne laži. Na sajtu Net Net-a ne postoji paket od 2280 što je čist dokaz o čemu pišem jer pratim sve provajdere u Nišu. Evo sad piše i telefon uskoro a znamo se da je Exe Net sa tim krenuo i pre Jotela a kamoli Net Neta. Dakle .. sve je jasno...

Super za Net Net nove pakete, siguran sam da će Exe Net da ovo proprati odmah kao i svako ubrzanje od ostalih provajdera do sad.

Ja sam na ovom internetu vec godinu ipo dana, paket 40/4+tv za 2280.

Pre toga sma 2 godine koristio 40/4 za 1800 din bez TV-a, isto NetNet.

U sustini nije bitno ko je prvi krenuo, bitno je da ima konkurencije [emoji4]

Poslednja izmena:
Evo ti kod Exe Neta otkad postoji: http://www.exe-net.net/novosti/exe-net-povecanje-brzina

Znači 2014.ta a ti si uzeo kod NetNeta 2016.te... Uporedi sam.

I molim te otvori drugu temu za Net Net pa piši i koje pakete imaju i koje HD kanale imaju i šta god hoćeš, jer meni te informacije ne trebaju ovde u temi za Exe Net, pogotovu neistine koje si pisao. Hvala ti.

Nema na cemu.

Necu da otvorim drugu temu da bih napisao jedan komentar, koji ukljucuje exe-net, a ti mozes da me zaobidjes.

Pozdrav [emoji4]

Ja sam kupio extra gigabitni ruter, isto Tendu. Sa 3 antene AC.
Купио бих и ја али ми је то скупо. :( Да ли си са њиховом гигабитном Тендом имао проблеме или ниси ни пробао? Ја размишљам да опет мало тестирам па вратим свој (негигабитни) рутер и опет пробам са фул торентима да видим да ли ће да пуца. Последњих месеци сам мало за компом а још мање имам интернет саобраћај па сам занемарио оно али ме нешто вуче да решим проблем.
Ехе нема други гигабитни уређај? Помињу гпон рутер, можда би он био бољи??

Nazad
Vrh Dno