Nisam znao da postoje botovi za exenet koji su gori nego ovi vucicevi
Vidis gagi018 kao prvo nisam dosao nekog da hvalim a nekog da kudim vec samo da dobijem informacije vezane za njihovu televiziju, jer u mom okruzenju niko nema exenet kablovsku.
E a sad ces da cujes kako ga pljujem posto stvarno nisam imao nameru to da radim ali sad hocu i evo pravih informacija koje ljudi treba da znaju za exenet!
Jedna od najgorih firmi vezano za internet u Srbiji. Platis racun KOD NJIH oni ti iskljuce internet, desavlo mi se X puta do sada.
Davne 2012 sam kod njih uzeo net paket wireless 12/1.2 mb I tih 12 mb sam imao samo na ugovoru! Ako mi ne verujes gagi018 odi u vasu podrsku gore pa vidi koliko je korisnik "guzva" poslao maila i koliko vam se naje**o mile majke. Vidi koliko je to godina trajalo!
Pa kad sam reko da necu vise da placam taj paket jer nemam 12 mb onda ste dolazili i samo ste mi menjali neke antene i kao podesavali ste neke parametre koji budu dobri jedno 10 dana pa onda ajmo opet salji mejlove cekaj ekipu i ta ******!
Pa onda posaljete ekipu i onda jedan od "vasih strucnjaka" ode kod komsije a ovaj jadan dodje kod mene, pa onda krene potera za Mickom po zgradi jer se Micko ne javlja na telefon a kod njega kljucevi od sluzbena kola i alat. I dok sam vas ja zvao ovaj "strucnjak" je njemu popravljao internet a on bio iskljucen sa mreze!!!
Nakon toga davne 2014 sam se prijavio za opticki internet jer sam znao da je mom problemu tu resenje. OPTIKA.
I na tu optiku sam cekao do 6. Januara 2017 god. I to bih jos cekao da nisam poludeo i trazio da raskinem ugovor i kad sam naveo sve moje neprijatne situacije od strane exenet-a i sve screenshot-ove brzine sa speedtest-a od 2012 do 2016 godine. Odmah sutradan je dosla cura koja kao nije jelte znala da od 2014 postoji zahtev za optiku pa su onda brzinom svetlosti u roku od nedelju dana dosli da postavite optiku i to 6. Janura 2017 godine!
Ovo je samo jedan mali deo sto sam napisao ovde jer ne bih preterano da davim ali ima dosta jos da se pise vezano za tvoj exenet! A sad ako mislis da ja pisem dezinformacije proveri u firmi pricu za Micka i proveri korisnik guzva i uporedi cenovnik Jotela i exeneta pa onda dodji ovde da pises ko ima dezinformacije sendvicaru exenetovski!
p.s
izvinjavam se ovim momcima koji su mi dali informacije sto vam se nisam zahvalio, jer kad sam procitao ovog degena morao sam njemu da odgovorim prvo.