Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Jel ima negde da se vidi koje kanale sve imaju ovi iz exeneta? Imam njihovu optiku pa se razmisljam da ubacim i tv pa cisto da uporedim da vidim sta da uzimam i kod kog :)

Списак дигиталних крију из неког разлога, можеш да видиш неки преглед на њиховој страни о телевизији. Укратко, немају Спорт клуб, имају Арене, то је обично први критеријум код многих. :) Ако већ имаш оптику, разлика у цени између интернет и дуо пакета (исте брзине) није превелика, тешко да ћеш код неког другог да добијеш телевизију за толико.

Ma arene ja vec imam jer mi je kablovska Jotel i imam oko 280 kanala kod njih, ono sto sam vido kod exeneta ne svidja mi se samo oni pink kanali kojih ima minimum 30 mislim! Razlika u ceni nije u opste prevelika ni izmedju paketa pa cak ni izmedju Jotela i Exeneta, jer je razlika u ceni 10 dinara. U exenetu je 2280 a u Jotel-u 2290 mesecno. Jos kod jotela mi u svim sobama vec razvucena kablovska i plus ne placam za vise prikljucka, a kod ovih ide valjda zasebno za svaki tv ili se placa split na mesecnom nivou (tako sam barem nacuo) i jos ovi kriju spisak kanala kao zmija noge i ne znam sta da radim. Jedino mi preostaje da odem kod njih i da trazim spisak kanala jer necu na slepo nista da radim.

Ako se budes odlucio da predjes kod drugog operatera, iskoristices vec razvucenu kablovsku mrezu po stanu, nema potrebe da je menjas "novom".

Kod exe-a su svi kanali (280+) otkljucani (jos uvek), ukoliko imas vise televizora, na svima mozes da gledas analognu i digitalnu ukoliko TV ima DVB-C risiver, bez ikakve doplate. Ukoliko nemas TV sa DVB-C, dobijas jedan risiver gratis, a cini mi se i vise od jednog na nekim vecim paketima/dilovima... Sto znaci, jedino se dodatni risiveri naplacuju. Ne split ili vise TVa.

Poslednja izmena:
Ma arene ja vec imam jer mi je kablovska Jotel i imam oko 280 kanala kod njih, ono sto sam vido kod exeneta ne svidja mi se samo oni pink kanali kojih ima minimum 30 mislim! Razlika u ceni nije u opste prevelika ni izmedju paketa pa cak ni izmedju Jotela i Exeneta, jer je razlika u ceni 10 dinara. U exenetu je 2280 a u Jotel-u 2290 mesecno. Jos kod jotela mi u svim sobama vec razvucena kablovska i plus ne placam za vise prikljucka, a kod ovih ide valjda zasebno za svaki tv ili se placa split na mesecnom nivou (tako sam barem nacuo) i jos ovi kriju spisak kanala kao zmija noge i ne znam sta da radim. Jedino mi preostaje da odem kod njih i da trazim spisak kanala jer necu na slepo nista da radim.

Evo ga novi sa dezinformacijama!!! Baš si se nalupao! Ajde baš me zanima ko je sledeći na Exe Net temi koji hvali nekog drugog (a većina nas ovde zna kako ti drugi rade u praksi) ?

@gagi018
A koji ti problem imas ako neko pise nesto za Exe-Net? Sta si ti, njihov zastupnik ovde?

Zasto ja nisam, kao dugogodisnja musterija kod njih, dobio ponudu za optiku kad je izasla, a zivim maltene u centru gde sigurno ima?

Takvo strucno osoblje je radilo u Exe-Netu kad sam ja bio korisnik, da kad onaj njihov obican net(preko antene, za koji su tvrdili da nikad ne puca) pukne 5 puta dnevno, ja ih zovem i dobijem "vas kompjuter ne valja", "molim vas instalirajte anti-virus", "reinstalirajte windows" komentare?

Od Exe-Neta samo najgore iskustvo.
Prijatelj je drzao igraonicu sa Exe-Net internetom(ne optikom) i pucao je svaki dan, gubio covek posao.

Ovde se pisu iskustva i nista drugo.
Svi ljudi koje znam, a da su imali ExeNet( ne optiku) su imali lose iskustvo.

Za optiku vidim da pisu ljudi po fejsu da ih zavlace, nedeljama ne dolaze.
SBB vol. 2.

@ucitelj

Slobodno uzmi koji god paket ti odgovara, sad daju Tenda rutere sa dve antenice za sve pakete, valjda. Imali su jednu seriju Netis rutera koji su bili losi, odavno, posle toga su svi ok.

Poslednja izmena:
I mene i druga su dva meseca zavlacili da ce da nas prikljuce i jos uvek nista. Ja sam zato odustao a on se jos uvek nada. Bukvalno treba da ih molim da im dam novac.

@ivanbass1

Imam problem jer ovde dolaziš i širiš neistine o Exe Netu (mom provajderu), jer sam korisnik i većinu stvari koje izneses nisi u pravu. Onda dođe novi koji ima 3 posta i napiše sve neistine.

Pa kad izneseš neistine o Exe Net-u onda pohvališ svog provajdera kao THE BEST IN THE WORLD i tako radiš redovno. Izvoli napravi novu temu o svom provajderu pa piši šta hoćeš a ne ovde gde nije tema za to.

Ja sam korisnik Exe Neta i sve ljude koji znam a da su korisnici hvale Exe Net i kažu da ne postoji bolje u Nišu i ni jednog ne znam ko nije zadovoljan, čak šta više ljudi su prezadovoljni. I onda dođeš ti koji nisi ni korisnik da lupetaš gluposti. Zato kažem zaobiđi temu i otvori o Net Netu slobodno. Niko ti ne brani.

Ja znam ljude koji su korisnici SBB-a i Telekoma koji ih hvale isto. Pa nikom ništa i ne pišem ovde o tome a nisam ni korisnik da budem relevantan. Dok si ti za sve relevantan iako nisi korisnik Exe Net-a.

Citiraj medju ovim porukama poruku gde sam hvalio "svog" provajdera kao "the best in the world".

Ja sam bio ExeNet korisnik 3-4 godine i na osnovu toga pisem svoje iskustvo. Ne pisem napamet sigurno.

Kad sam napisao zdrava konkurencija, mislio sam na obostrano zdravu konkurenciju od obe firme, jer tako konkurencija treba da funkcionise.

Poslednja izmena:
Nisam znao da postoje botovi za exenet koji su gori nego ovi vucicevi :D
Vidis gagi018 kao prvo nisam dosao nekog da hvalim a nekog da kudim vec samo da dobijem informacije vezane za njihovu televiziju, jer u mom okruzenju niko nema exenet kablovsku.

E a sad ces da cujes kako ga pljujem posto stvarno nisam imao nameru to da radim ali sad hocu i evo pravih informacija koje ljudi treba da znaju za exenet!

Jedna od najgorih firmi vezano za internet u Srbiji. Platis racun KOD NJIH oni ti iskljuce internet, desavlo mi se X puta do sada.
Davne 2012 sam kod njih uzeo net paket wireless 12/1.2 mb I tih 12 mb sam imao samo na ugovoru! Ako mi ne verujes gagi018 odi u vasu podrsku gore pa vidi koliko je korisnik "guzva" poslao maila i koliko vam se naje**o mile majke. Vidi koliko je to godina trajalo!
Pa kad sam reko da necu vise da placam taj paket jer nemam 12 mb onda ste dolazili i samo ste mi menjali neke antene i kao podesavali ste neke parametre koji budu dobri jedno 10 dana pa onda ajmo opet salji mejlove cekaj ekipu i ta ******!
Pa onda posaljete ekipu i onda jedan od "vasih strucnjaka" ode kod komsije a ovaj jadan dodje kod mene, pa onda krene potera za Mickom po zgradi jer se Micko ne javlja na telefon a kod njega kljucevi od sluzbena kola i alat. I dok sam vas ja zvao ovaj "strucnjak" je njemu popravljao internet a on bio iskljucen sa mreze!!!
Nakon toga davne 2014 sam se prijavio za opticki internet jer sam znao da je mom problemu tu resenje. OPTIKA.
I na tu optiku sam cekao do 6. Januara 2017 god. I to bih jos cekao da nisam poludeo i trazio da raskinem ugovor i kad sam naveo sve moje neprijatne situacije od strane exenet-a i sve screenshot-ove brzine sa speedtest-a od 2012 do 2016 godine. Odmah sutradan je dosla cura koja kao nije jelte znala da od 2014 postoji zahtev za optiku pa su onda brzinom svetlosti u roku od nedelju dana dosli da postavite optiku i to 6. Janura 2017 godine!

Ovo je samo jedan mali deo sto sam napisao ovde jer ne bih preterano da davim ali ima dosta jos da se pise vezano za tvoj exenet! A sad ako mislis da ja pisem dezinformacije proveri u firmi pricu za Micka i proveri korisnik guzva i uporedi cenovnik Jotela i exeneta pa onda dodji ovde da pises ko ima dezinformacije sendvicaru exenetovski!

p.s
izvinjavam se ovim momcima koji su mi dali informacije sto vam se nisam zahvalio, jer kad sam procitao ovog degena morao sam njemu da odgovorim prvo.

Poslednja izmena:
@guzva kaži mi kako radi sada optički internet? Da vidim da li da ostajem na VDSLu ili da prelazim kod Exeneta.

@gadafi Optika im je extra, sve pohvale sto se optike tice. Od kada imam optiku nijednom ali bukvalno nijednom niti je pala brzina niti je bio neki prekid.

Poslednja izmena od urednika:
Ovo je neki custom ili paket za poslovne korisnike

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nisam poslovni korisnik.

Koliko kosta ovo zadovoljstvo?

2850 plus 2 meseca gratis plus ruter tenda n301 gratis

Za 2850 na njihovom sajtu ima 90/9 sa 190+ kanala, ovoliki upload se nigde ne pominje. Je li to nesto zabagovalo malo?! :d

Можда је само неки бонус добродошлице па је пуштено мало више а можда има везу па је добио ово што има. Или се неком само омакло. Претпостављам да ће ускоро да буде решено, сигурно и неко од њих чита форуме па ће да провери.

Citaju.

Btw, mogao bi neko iz exeneta da napise neke detalje o ovim simetricnim paketima. :D

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Prema sajtu Exe Neta, 90/9 sa televizijom košta 2850 dinara. Nas ovde zanima, ako neko zna, kako da se dobije 90/90 za iste novce?

Nesto mi se cini da necemo dobiti odgovor.

Verovatno je to drugarski paket, koji nije ni trebalo da završi u javnosti :)

Nazad
Vrh Dno