Zato sto su poceli da skrembluju kanale ko koji paket ima. Ja sam veoma razocaran sa njima. Rade sa kanalima sta hoce, nisu uveli EPG, nisu uveli tv unazad. Kad sam jos jesenas pitao kada ce poceti tv unazad, rekli su za par nedelja i naravno nista. Onda su zimus rekli da odustaju od te usluge jer je oprema preskupa, ali mi mogu ponuditi IPTV dekoder android koji ima pretplatu od 400 din i on moze da vraca kanale unazad. Da bi sad najnoviji info bio kako ce ipak da uvedu uskugu tv unazad i na obicnim dekoderima i da ce ograniciti kanale po paketima. Tu informaciju sam dobio preko call centra. Kasnije sam ih pitao e mailom, rekli su da nemaju informacije. Jos pre nekoliko meseci su rekli da su dogovorili kanale Cmusic, iConcerts HD, my Zen tv, nisu nijedan od njih uveli. Dekoder koji imam ne moze da snima na externi hard disk, a kanal Travel XP prekinu titlovi posle par sekundi. I tako stalno nesto menjaju, sve neke najave, a nikad nista, jos pri tom dezinformacije. Da ne pricam sto korisnicima koji su potpisali ugovore pre vise od godinu dana nisu povecali brzine koje se mogu imati sada za isti novac. Toliko postuju stare korisnike. Veliko razocarenje.