Mozda te uopste nemaju u evidenciji. Pogotovu kao mog drugara sto ga zvali nekoliko puta i on se nije javljao, nije znao ko ga zove, i posle ga vise nisu ni zvali dok ih ponovo nije pozvao da reaktivira prijavu za uvodjenje. Ja bih savetovao da posaljes email da proveris status tvoje prijave i da budes malo dosadan.
Само да проверим, ти имаш оптику и хоћеш и дигиталну телевизију па то чекаш? Мислим да је негде запело, то је посао од пар минута.
Moj brat ima njihov Wireless, ping se kreće od 1-5 ms. Uglavnom je uvek ispod 10
NEM-L21
Rasadnik
Nisam imao optiku, počeo sam da koristim njihove usluge još davne 2009 kad niko nije ni čuo za njih, još dok su bili u onom žutom soliteru na 19om spratu., gde je bila i tv5. Sa optikom su oni krenuli tek tamo negde ako se ne varam u drugoj polovini 2014.
NEM-L21
Ово ти пинг на мобилном? Нисам нешто мерио, на компу ми је увек 1 па ми ово твоје делује превелико. 😉I ping koji kod prethodnog provajdera nisam mogao ni da sanjam.
Znaš kad će da SBB ponudi te brzine na optici? Nikad.
Ајде да сада корисници Телекома или СББ-а који су из Београда измере пинг према свом серверу па да видимо. 😉
Jok, pogledaj post iznad tvog, adsl, bakar 😉
E da, sad sam se setio. Ne znam kakvo je sada stanje, ali pre kada sam uvodio net onda su mi momci koji su doneli modem pokazali kako na tri različita browser-a dobijam tri različita ping-a na speed test-u. Ako se dobro sećam, Firefox 16ms, Chrome 12ms,Internet Explorer 2ms 😉 moram ponovo ovo probati.
Sent from "Alcatel OT Easy db"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari