Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Preko Chrome mi daje ovu brzinu

A preko aplikacije sa Windows stora puna brzina

Mislim da je do sajta problem. Inace imam 150/60 Mbps. Pokusajte da instalirate aplikaciju sa stora ko ima windows 10.

Fora je meriti preko Single a ne Multi connections i meriti servere koji su izvan Srbije jer vecina downloada ide kao single konekcija.
Meni pri takvim merenjima retko kad Download predje 50Mbps (kao da ima neki cap tu), dok upload ide regularno 60Mbps skoro uvek. Konekcija 150/60

Ubedljivo mi najgore radi download sa WeTransfera koji cesto koristim i tu je download oko 2-5MB/s

Recimo:

Wetransfer i na exe optici i na telekom VDSLu ne ide preko 3MB/s. A VDSL mi je 50Mbps.
94.60.228.x adrese su naj problematičnije. Probajte kroz reconnect da dobijete drugu neku adresu pa uporedite...

^Imas li ideju zbog cega je tako? Na Sbb-u nisam imao problema i sve je radilo punom brzinom

Meni ovo miriše na neku infrastrulturnu brljotinu u procesu spajanja sa Telekomom. Definitivno sa nekih IP adresa radi ok, sa nekih katastrofa.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

I meni deluje da su problemi poceli nakon pripajanja Telekomu

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Da li kod vas ima Fox HD kanala (klasičan, Life HD, Crime HD, Movies HD)? Kod mene običnih ima, ali HD su se izgubili juče.

Nema, sinoć nestali i kod mene

Nema ni kod mene Foxovih HD kanala, nema ni NatGeoWild HD, CBS Reality.

Nema ni kod mene fox-ova.

Sad će da nam obaraju brzine, da nam ukidaju kanale, da nas nateraju da sami pređemo na supernovu

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Navodno će se Fox HD kanali vratiti danas u toku dana. Tako mi je rečeno kada sam zvao Call centar.

Kad smo već kod HD Fox kanala da vas pitam da li vam je na istim radio EPG? Kod mene je EPG od svih FOX HD kanala radio samo na HD Fox Crime. Na SD verzijama svih FOX kanala EPG je radio.
Danas je krenuo sa radom kanal Cinestar TV 2. Da li će ga ubaciti kod nas?

Kad smo već kod HD Fox kanala da vas pitam da li vam je na istim radio EPG? Kod mene je EPG od svih FOX HD kanala radio samo na HD Fox Crime. Na SD verzijama svih FOX kanala EPG je radio.
Danas je krenuo sa radom kanal Cinestar TV 2. Da li će ga ubaciti kod nas?

To ne znam ali sam skenirao ponovo kanale i video da je Test 3 kanal ustvari Cinestar Premiere 1 na njegovom mestu ali se zove Test 3

Takođe su mi otključani HBO kanali svi i Cinemax kanali i rade

Poslednja izmena:
Da, i kod mene su otključani svi HBO i Cinemax kanali. Kao i Cinestar Premier 1 HD.

Proradili HD Foxovi. Radi li vam EPG na njima?

Ionako je program na HBO užas. Više mi znače Fox HD kanali. :D

Mislim da su oni jedini provajder koji imaju te filmske kanale za koju nemaju ponudu. Koja je poenta?

Пређох данас и ја на Ехе нет. Прво сам се скљокао док сам средио сав хаос који се направи око каблова и промене опреме, те подешавања.
За сада, на прву лопту, могу рећи да је се примети оптика и доста јачу уп... значи... фиксни док пребаце... тв је ок са сликом, премотавање је пристојно.
Једино што треба да липшем док поређам канале како ја желим или макар средим првих 20-30 места за оно што се погледа.
Добио сам Huawei HG8240, Phiccom KE 2P, неки опт у коакс адаптер, два Скајмастер двб-ц рисивера и нека два за премотавање, нису андроид али раде.

Još jedno veče pred amnom i opet raspad sistema. Ping ka Italiji i Austriji preko 100ms... protok katastrofa.

Ajmo insajderi, ima li nade da će se ovo srediti u nekom doglednom roku ili da čemo morati u rat i sa Exe-om preko Ratela i sl.... 3 godine svima preporučujem... sad gledam da li da "begam" ili šta da radim već.

Gagi018 i dalje dajete razlicite ponude razlicitim korisnicima? Sad delite i uredjaje za premotovanje koji nisu android? ;)
Sto ne objavite na sajtu ponudu? ;)

@poglavicas Sta je radjeno sa onim "Exe-net" kucistima na banderama od hale Kej ka starom supermarketu u Pi, jel to i dalje funkcionalno posto vidim da je seceno nesto gore? Ili su samo podignuti kablovi iznad da idu zajedno sa ostalim kablovima?

Hoce komsija da predje sa VIP-a na optiku zbog EON pa da znam sta da mu kazem

Nisam uspeo da dobijem operatera.. Čekao sam 5min i odustao. Nego izgleda sad radi normalno kako vidim? Meri bolje nego ikad

Nazad
Vrh Dno