Rekao bih da je namerno tako i da se neće menjati. Pogibija na taj način vuče veću težinu nego kada bi se igrač vraćao u igru u roku od par sekindi.Ako zagines od monstera moras 2 minuta da cekas pre nego se respawn (sa sve opet scenom iskakanja iz aviona).
U ***e, al ste osti sa kritikama.
mislim da igra i nema neku buducnost.
Pa dobro da je frostbite engine sa destrukcijom i da je malo sarenija igra bila bi vrh...
Da bi uhvatili monstera dok je lvl 1 mora bas da je pajser, sa lvl 2 je vec teze ubiti ga cak iako je ekipa dobra jer je brzi od svih i izlevelovace se do 3 i onda je gg. Po meni je monster previse agilan ali ovo je ALpha verovatno ce biti nekog nerfa mada mislim da igra i nema neku buducnost.
Za sada mi se ni malo ne svidja. U svakoj partiji koju sam odigrao (i kao cudoviste i kao lovac), cudoviste se nalazi u okviru minuta, i to je to - gotovo. Deo problema je sto nema nikakvog tutoriala (onaj beskorisni filmic da ne racunam), nego te ubace i kao provaljuj u hodu sta je i kako je ali ovi ce te naci za 30sec pa vidi sta ces :S: Ma super. I sad ti gledaj u pasulj sta lovci mogu i cime raspolazu umesto da ti lepo daju tutorial da prodjes sve klase na miru. A cudoviste mrtvo, sporo, tromo... isto se krece kao tenk u sest godina starijem L4D-u.
Mora da su nerfovali mrcinu u medjuvremenu :dI šta ste se na kraju dogovorili, jel čudovište op ili su to ipak marinci?![]()
I šta ste se na kraju dogovorili, jel čudovište op ili su to ipak marinci?
Kao što sam rekao u drugoj temi, 50e ne vredi nikako, ali za 10-15 bi moglo da prođe.
Problem su saigraci. brdo random *****a koji upropaste igru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari