Šta je novo?

Evolve

Jos da nije ograniceno na 'Muricu...

Nisam citao terms...to je jedan od uslova? Zasto su onda ponudjeni skoro svi kontinenti?

This survey requires a password...

happyhunting

To je pass, ali, moramo biti na području S. Amerike da bismo mogli da učestvujemo. Mada, može da se slaže oko svega.

Poslednja izmena:
Moze da se registruje preko Hola addona bez problema.

hajde da malo probudimo temu. danas krece big alpha. u temi sa akcijama smo pricali o kljucevima.

za slucaj da nije kasno, kod se može dobiti downloadovanjem curse voice programa. kod se koristi na 2k sajtu i posle nekog vremena se dobija steam ključ. alpha traje do kraja vikenda.

javite se ovde ako želite da se dogovorimo da pikamo

Odigrao jednu partiju kao hunter, prso mm posle toga, ne radi i dalje. Za ono malo vremena sto sam igrao, ne deluje lose...

Već 10-15 minuta pokušava da mi pronađe server, ništa se ne dešava...

Pukao im je MM, vidim i na forumima njihovim, nista, sutra :d

http://steamcommunity.com/id/twisted_mind/
ko me nema od ranije neka doda sada.

edit: momci na steamu su nasli neko polu resenje za problem sa MM. potrebno je naci nekoga ko vam nije u prijateljima i uci u igru preko njega. postoji chat soba za evolve i tu se ljudi javljaju. dovoljan je samo jedan stranac pa prijatelji mogu da udju

Poslednja izmena:
Kakva je igra?

Juce sam igrao nekih sat vremena, ovo je NAJBOLJI extreme lobby simulator ever.
Dobio sam lvl4 lobby Sgt. to the max, i otkljucao dva nova loading screena.

Btw, ako neko zeli da skupi ekipc'u, i prikljuci se ovom inovantnom chat lobby software-u od 14gb, evo:

CODE for PC:
EKJD4-TMTFK-LHD76
EKJDJ-QYYIV-ZW56Y
EKJED-H7LMB-H80D3
EKJGI-BA9L0-4D74Y

CODE for PC:
HBEC0-IY3G5-RJZD9
HBEEW-95DI0-F9943
HBEEX-4CB7Q-J36R0
HBEF7-P2FPX-T6XKT

CODE for PC:
9BR9I-RYXJ8-BY6KR
9BW49-AZ5RV-EWZL3
9BWCA-62KRX-FY693
9BX6E-T3HEX-P7BMB

Jel igrao neko ovo uopste? :D Cujem da ocitava nivo preko 5min :S:

Igrao nekih sat-dva sinoc. Ono - mecevi traju izmedju 5 i 15 minuta. Atmosfera je dosta dobra. Podseca na L4D na neki nacin. Ima dosta dobar osecaj lova i tezine borbe sa cudovistem.

Lose strane su sto okupljanje ekipe i ucitavanje traju skoro kao i mech. Zavisno od toga da li neko u grupi ima los komp - sve ode u tri lepe. Ako neko iz tima ispadne ili igra lose ceo tim gubi bez ikakve sanse da se stvari izvuku. Malo je napucavanje cudno - posle Destiny-ja i Borderlands nema dobar osecaj. Nedostaje mi neka prica - nesto - ovako su likovi isiljenih dijaloga sa losom glasovnom glumom i na kraju mi samo smeta sve to - samo me pusti da se napucavam sa cudovistem i odfukaj sa pricom. Ima ta scena kada iskaces iz aviona na pocetku meca koja traje minut-dva. Prva tri puta je to bilo interesantno. Posle sam hteo monitor cipelom da unistim. Pusti me da se spawnujem brate da igram igru a ne da gledam na silu filmice. Cooldown izmedju meceva je nepodnosljivo dug - oko minut u post match lobiju, pa loading ovaj pa loading onaj pa cooldown onaj pa dok svi kliknu ready - ostavlja meh osecaj. Ako zagines od monstera moras 2 minuta da cekas pre nego se respawn (sa sve opet scenom iskakanja iz aviona). Tako - ae da kazemo da je ovo stvarno alpha pa mozda onda i moze da im prodje. Mada, licno mislim da nece mnogo toga da se promeni do izlaska i da ce sve ovo manje vise biti jedan veliki hype sa malim bum.

ima li neki novi code :)

950A0-9T7BG-9QGR8
950D6-8W4C6-FEEZR

Imaš pm :)

inače, evo još par kodova:

J34J3-H8ZYD-6R7AY
J34JW-CK837-TDEFG
J34KX-PL9NF-GP52V

Igrao nekih sat-dva sinoc. Ono - mecevi traju izmedju 5 i 15 minuta. Atmosfera je dosta dobra. Podseca na L4D na neki nacin. Ima dosta dobar osecaj lova i tezine borbe sa cudovistem.

Lose strane su sto okupljanje ekipe i ucitavanje traju skoro kao i mech. Zavisno od toga da li neko u grupi ima los komp - sve ode u tri lepe. Ako neko iz tima ispadne ili igra lose ceo tim gubi bez ikakve sanse da se stvari izvuku. Malo je napucavanje cudno - posle Destiny-ja i Borderlands nema dobar osecaj. Nedostaje mi neka prica - nesto - ovako su likovi isiljenih dijaloga sa losom glasovnom glumom i na kraju mi samo smeta sve to - samo me pusti da se napucavam sa cudovistem i odfukaj sa pricom. Ima ta scena kada iskaces iz aviona na pocetku meca koja traje minut-dva. Prva tri puta je to bilo interesantno. Posle sam hteo monitor cipelom da unistim. Pusti me da se spawnujem brate da igram igru a ne da gledam na silu filmice. Cooldown izmedju meceva je nepodnosljivo dug - oko minut u post match lobiju, pa loading ovaj pa loading onaj pa cooldown onaj pa dok svi kliknu ready - ostavlja meh osecaj. Ako zagines od monstera moras 2 minuta da cekas pre nego se respawn (sa sve opet scenom iskakanja iz aviona). Tako - ae da kazemo da je ovo stvarno alpha pa mozda onda i moze da im prodje. Mada, licno mislim da nece mnogo toga da se promeni do izlaska i da ce sve ovo manje vise biti jedan veliki hype sa malim bum.

Loading time jeste katastrofa ali to je posledica mm-a, tj nepostojanja dedi servera i browser-a. Takva je situacija u svakoj mm igri (Tittangall mi pada na pamet odmah). Inace ti filmici o kojima pricas su tu kao maska za jos loading screen-a, tacnije dok idu filmici traje loading. Takodje kad zagines ta scena iskakanja pocinje 5 sec pre kraja respawn timer-a, tako da se opet nista ne gubi. Nije da branim mehaniku, samo sam hteo da pojasnim :)

Loading time jeste katastrofa ali to je posledica mm-a, tj nepostojanja dedi servera i browser-a. Takva je situacija u svakoj mm igri (Tittangall mi pada na pamet odmah). Inace ti filmici o kojima pricas su tu kao maska za jos loading screen-a, tacnije dok idu filmici traje loading. Takodje kad zagines ta scena iskakanja pocinje 5 sec pre kraja respawn timer-a, tako da se opet nista ne gubi. Nije da branim mehaniku, samo sam hteo da pojasnim :)

Ako zagines od monstera moras 2 minuta da cekas pre nego se respawn (sa sve opet scenom iskakanja iz aviona).
Mislim da je ideja da na taj način pogibija ima veću težinu neko kada igrač može u roku od par sekundi da se vrati u meč.

Ako zagines od monstera moras 2 minuta da cekas pre nego se respawn (sa sve opet scenom iskakanja iz aviona).
Milim da je ideja da pogibija na taj način vuče veću težinu nego kada se igrač u roku od par sekundi vraća u meč.

evo 4 koda mi poslali visak
MQ8C4-7QBRH-3DB9B
MQ8IP-04AW0-34NI9
MQ986-7LGVT-NJHT7
MQ99A-G9AGF-00JA0

MQ8C4-7QBRH-3DB9B
MQ8IP-04AW0-34NI9
MQ986-7LGVT-NJHT7
MQ99A-G9AGF-00JA0

aktivirate ih preko steama

Meni igra deluje zanimljivo al iz nekog razloga ja ne mogu da je igram,pogasim sve samo ostavim detalje na high i slide show samo pici.A hard mi zakiva na 100%.

Meni igra ne radi nikako,struze mi po hardu nesto i zakucava ga na 100%. Deluje zanimljivo al mi je neigriva. Mali off,forum izbacuje database eror kad hocu poruku da posaljem.

Meni igra ne radi nikako,struze mi po hardu nesto i zakucava ga na 100%. Deluje zanimljivo al mi je neigriva. Mali off,forum izbacuje database error kad hocu poruku da posaljem.

Deluje cool igra voleo bi da probam, ako neko ima kodova viska nek salje na PM, ovako public kada su samo zgrabe neki botovi bez da kazu hvala :*(

Nazad
Vrh Dno