Šta je novo?

Evolve

Jel pogleda neko onaj klip sto sam postavio
Pa nisu oni uopste stali na 50 dolara ili evra, traze oni JOS :d

Taj klip sam i prokomentarisao, prodavace nova cudovista i lovce kao sto se prodaju heroji u LoL na primer a uz naplacivace full price za osnovnu igru. Dobro je pa mape rekose da nece naplacivati, za sada :).

Igra je bila do pre par dana 30$ preorder verzija na G2A, sada je 40$. Ko se strpi moci ce da nabavi to dosta jeftinije. Posto iscekujem zeljno ovu igru uradicu preorder zbog cetvrtog cudovista kao free dlc, a hunter pack cu naknadno kada padne cena.

Kad joj padne cena na 20€, dobiće svu moju podršku, ne vredi 50 nikako.

izlgeda da je gotova i beta. danas sam dobio mail za survey.

posle onog sjajnog zavrsetka vikenda sa odlicnom ekipom, juče je bila katastrofa. Verovatno je opao broj igrača zbog početka radne nedelje pa je MM bio još gori nego inače. Stigao sam do 12-13 nivoa, a ubačen sam u loby sa 2 komada lvl 1 i još jednim likom lvl 20. Smešno krajnje. Odmah sam promenio preferencu da budem monster i razvalio ih. Slična stvar se desila još jednom, ali je drugi iskusni igrač bio monster kada nisam ni hteo da pokušavam da igram već sam prihvatio 1 min penal čekanja i izašao.

Opet ću morati da poredim ovo sa mass effect 3 koji je na pravi način pokazao kako se zadržavaju igrači. Konstantno su ubacivali nove likove, oružja pa čak i modove i to potpuno besplatno. Redovni igrači su imali vikend akcije sa boljim nagradama. Razumeli su da igra postaje monotona i trudili se da to razbiju.
Jedino što evolve dodatno nudi je monster kojim upravlja igrač pa je taktika izraženija.
Ja mogu samo da pretpostavim da evolve nece imati igrače već mesec dana po izlasku.

izlgeda da je gotova i beta. danas sam dobio mail za survey.

posle onog sjajnog zavrsetka vikenda sa odlicnom ekipom, juče je bila katastrofa. Verovatno je opao broj igrača zbog početka radne nedelje pa je MM bio još gori nego inače. Stigao sam do 12-13 nivoa, a ubačen sam u loby sa 2 komada lvl 1 i još jednim likom lvl 20. Smešno krajnje. Odmah sam promenio preferencu da budem monster i razvalio ih. Slična stvar se desila još jednom, ali je drugi iskusni igrač bio monster kada nisam ni hteo da pokušavam da igram već sam prihvatio 1 min penal čekanja i izašao.

Opet ću morati da poredim ovo sa mass effect 3 koji je na pravi način pokazao kako se zadržavaju igrači. Konstantno su ubacivali nove likove, oružja pa čak i modove i to potpuno besplatno. Redovni igrači su imali vikend akcije sa boljim nagradama. Razumeli su da igra postaje monotona i trudili se da to razbiju.
Jedino što evolve dodatno nudi je monster kojim upravlja igrač pa je taktika izraženija.
Ja mogu samo da pretpostavim da evolve nece imati igrače već mesec dana po izlasku.

Imaj na umu da marketing a sada i twitch imaju ogroman udeo u sve to. Previse je streamera sa po 10,000+ gledaoca koji uzivaju makar da gledaju Evolve a samim tim ide i onaj hype. Oni planiraju neke eSport turnire, nagrade pa cak i nesto vise. Mislim da nece stati na ono sto izbace i onda samo dovrse skinovima i par lovaca. A matchmaking ce opraviti i srediti, ne samo po levelima nego i po statistici iz meceva.

Mislim da ima je bila greška u pristupu, ako su već hteli da idu na cenu od 50e, onda su trebali da stave "Season Pass" u PreOrder, da bi obezbedili sebi dovoljno igrača u samom startu, a sa tim potezom bi ispali baje, i ne bi bilo oviliko prozivke da prodaju maglu, što je naravno tačno.

Jos 5 dana do “pustanja u zivot”. Ima li ljudi koji su pre-orderovali, i planiraju da igraju od prvog dana?
S obzirom da sve preporuke idu u pravcu igranja u grupi sa (koliko-toliko) poznatim ljudima, prevashodno zbog komunikacije koja je kljucna, predlazem da razmenjujemo informacije ovde na forumu, a napravio sam i fb stranicu posvecenu igracima iz Srbije i sire (tzv. srpsko-hrvatsko govorno podrucje). Prikljucite se, i ukoliko planirate igrati izjasnite se, kako bismo lakse razmenjivali informacije, dogovarali gaming sesije (kada da bude ekipa online itd.) i sve drugo vezano za igru. https://www.facebook.com/EvolveSerbia
pozdrav

Mislim da je bolje da napraviš grupu na Steamu, a onda u Benchmark.rs grupi postavi link do te nove grupe ;)

Puno ljudi je zapravo malo gadljivo na FB :D
Steam je bolje rešenje, barem što se foruma tiče, mada neće škoditi ta grupa pošto ciljaš na celu okolinu.

Ja lično neću preorderovati i pitanje je da li će se isplatiti kupovati kasnije. Broj igrača će se prepoloviti već za mesec dana. Ako slučajno uleti neka ponuda do 15e i ako recenzije ne budu loše, ja ću uzeti igru

Ja ne dajem više od 20e za igru + Season pass, čekam tu cifru.

Jel moze mala pomoc oko pretrage, ispada cudo na samo Evolve ? :)

Hvala ne treba snasao sam se. :)

Poslednja izmena:
A sta moze da se radi sa ovom igrom bez MP?
Izvinjavam se, nisam pratio.

Ja je skinuo samo zbog tehnikalija... i nakon 5 novih igara ni na ovoj uopste ne funkcionise CF.... CF gubi 100% smisao, bolje da ga izbace jer ce ih neko tuziti

Kolko vidim po komentarima, hvale samo grafiku, a kazu da je prazna igra.

Sto bi neko uopste igrao igru koja je namenjena 99.9% za mp mod. Pogotovo sa custom game. TB ima da nadje svaku zamerku u igri koju hejtuje od ranije, kada dodje na red nesto sto je njemu okej zanemari te iste. Zato ga vise i ne pratim.

Sigurno glupo pitanje postavljam da li mora da se kupi original igra za mp ili moze i ovako?
Ja sam pokusavao ali mi neuspeva.

Kakva je ovo shitina od igre... Probao sam malo i animacije su uzasne.. cudoviste dok jede one male zivuljke grabi i krlja u prazno, isto tako i kad udara vojnike.. grafika nista posebno a o gameplay-u i konceptu igre necu trositi reci jer je meni ovo totalno bezveze i nezanimljivo

Kakva je ovo shitina od igre... Probao sam malo i animacije su uzasne.. cudoviste dok jede one male zivuljke grabi i krlja u prazno, isto tako i kad udara vojnike.. grafika nista posebno a o gameplay-u i konceptu igre necu trositi reci jer je meni ovo totalno bezveze i nezanimljivo

Ali kada dajes subjektivno misljenje o igri ne moras da pljujes po istoj na taj nacin. Jeste da na kraju kazes da je tebi bezveze i nezanimljivo, ali prvi deo ti je nepovezan, klasican hejt. Ja se ne "potpaljujem" na takve komentare ali eto jednom da kazem jer ce se naci neko drugi ko ce poceti glupu raspravu koja ce se zavrsiti na brojanje godina i slicne fore ;)

Recimo meni je igra predobra i mozda jedna od najboljih u poslednjih godinu dana. Ocigledno da nisi igrao ni alfu a ni betu kad tek sada pronalazis mane u animacijama. Animacija evoluiranja je predobra za svaki monster, to udaranje i slicno je i zbog laga vise. Grafika je cak stavise odlicna, ima cak i previse objekata i random nacina da se izgine ili povredi kao hunter. Celokupna mehanika i tematika igre 4vs1 gde je sve gotovo totalno balansirano uz barem okej timski rad ili jednog pametnijeg mozga obe strane su ujednacene sto se tice sanse za pobedu.

Tako je pocela rasprava i na Dying Light temi, drugi clanovi foruma. Ja samo kazem da ako dajes onaj najjostriji ili najpozitivniji utisak stavi ga odmah u svom licu iz svoje perspektive, jer ocigledno nije bilo hejtovanja do sada na ovoj temi koja je stara nekoliko meseci.

Poslednja izmena:
Da li je AI stvarno ovoliko los ili mi se cini? Na strani Huntera ne mogu da dobijem ni jedan mec.
Samo me nemo prate, zalecu se u monstera i brzo poginu.

Za sve zainteresovane Evolve igrace sa ovih prostora, radi lakseg umrezavanja, kreiranje zajednickih partija i razmene iskustava.
http://steamcommunity.com/groups/evolveserbia

Grupa je tek kreirana, dajte podrsku svojim uclanjenjem. :wave:
vidimo se u grupi i u igri!

Ja slabo igram zbog vremena, ali tu sam.

Btw eto jos malo TB-a ko ga voli, mada ja ga ne razumem. Zasto pravi frku oko kozmetickih DLC-ova ? Ko ima para neka kupi.. bolje to nego da je pay2win za svaki item..

Nazad
Vrh Dno