Šta je novo?

Evolve

Ja slabo igram zbog vremena, ali tu sam.

Btw eto jos malo TB-a ko ga voli, mada ja ga ne razumem. Zasto pravi frku oko kozmetickih DLC-ova ? Ko ima para neka kupi.. bolje to nego da je pay2win za svaki item..

Da si pažljivo saslušao, znao bi... Ne pravi on frku oko kozmetike, naprotiv, dao je primer kako je promenio svoje mišljenje u prethodnih 4 godine. Žali sa na postojanje dva DLC-a, koja koštaju koliko i cela igra a nikako nisu kozmetički. Jedan otključava nove Huntere a drugi Monstere...

Svaka mu je ko Njegoseva :d

Super vest. Bas me zanima kako ce da rese sve sto su rekli da ce resiti.
Casual gameri i novajlije nisu imale sansu u igri jer su napredni likovi neophodni.

ne znam zašto bi trebalo da casual gejmeri i novajlije na bilo koji način budu povlašćeni?

Koliko znam ovo je puno mikrotransakcija tj. B2P i P2P u jednom. Uz to je suvi prosek od PvE igre. Ne predvidjam im svetlu buducnost, ima puno boljih F2P igara koje jedva imaju dovoljno veliku zajednicu da ostanu na povrsini.

Za se napucavat 2 - 3 meseca dušu dalo :p

dok ne dojde BF1

bad gateway

Poslednja izmena:

Ma ko bi rekao

Xw7DDpM_700wa_0.gif

Steta, s vremena na vremena sam odlazio na Steam charts i sa zadovoljstvom se smejao pateticnom broju igraca. Now that's over :(

A kolko je ovaj Evolve drugčiji od Steam verzije?

http://store.steampowered.com/app/273350/

Pa i dalje je na Steamu. A navodno su promenili ovo, redizajnirali ono ali u sustini je verovatno i dalje isto.

Meni deluje sve isto. Cak me iznervira po neko stucanje iako sam sada na ssd-u. U principu ista igra, mada nisam kompetentan da pricam vise posto imam samo 20-ak sati.

opa freee, a ja na integrusi, jul 2016 te zapamcen kao tmuran period mog zivota....

Probao malo, i dalje isti problemi. Svaki mec se ili zavrsi odmah ili se oduzi i ko blesavi trcite po mapi pola sata. Optimizacija i dalje krs a u trenutnom beta stanju nedostaje i dosta sadrzaja (sa prethodnih 40gb spalo se na 18).
Zanimljivo je da su se tek sada setili da ubace tutorijal, kakvi likovi :d A posle se cude sto je igra propala.

Sto se in-game valute tice, cini mi se da su neke stvari debelo precenjene (perks npr) ali videcemo.

Poslednja izmena:
Probao malo, i dalje isti problemi. Svaki mec se ili zavrsi odmah ili se oduzi i ko blesavi trcite po mapi pola sata. Optimizacija i dalje krs a u trenutnom beta stanju nedostaje i dosta sadrzaja (sa prethodnih 40gb spalo se na 18).
Zanimljivo je da su se tek sada setili da ubace tutorijal, kakvi likovi :d A posle se cude sto je igra propala.

Sto se in-game valute tice, cini mi se da su neke stvari debelo precenjene (perks npr) ali videcemo.

Odigrao sam sada malo i moj utisak je skroz drugaciji. Mecevi su sada ograniceni vremenski i nema vise odugovlacenja. Tacno je da nije uvek lako naci monstera, ali to je zato sto taj igrac uspesno igra. Na hunterima je da pronadju. Ne mora uvek da bude lako prateci plave tragove.
Optimizacija je dosta dobra i nemam nikakve probleme sa padom fps, lagom i slicno. Bas glatko ide sve.
Slozicu se za sadrzaj, za sada postoji samo jedan mod koji ce nekima brzo dosaditi. Dobra stvar je da postoji mnogo karaktera koji se drugacije igraju pa je moguce malo mesati stvari radi razonode.

Ja sam bas zadovoljan kako su moji danasnji mecevi ispali. Cak nisam imao problema sa noobovima. Ako matchmaking radi iole kako treba, jednom kada se nabije malo levela, igra ce biti jos zanimljivija.
Inace, neki su bili zabrinuti za mikrotranskacije i slicno. Nema toga. Igra je potpuno f2p i nema nicega sto se moze uraditi pravim novcem.

Nazad
Vrh Dno