vlado_kovac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.04.2007
- Poena
- 330
Pascal... par dolara dnevno sa 6-7 komada
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
koji hash otpr daje jedna rx580? cisto da vidim da li vredi prebacivati sePascal... par dolara dnevno sa 6-7 komada
koji hash otpr daje jedna rx580? cisto da vidim da li vredi prebacivati se
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Gde s bese menja virtual memory ?Treba da stavis virtual memory na 1367-16400
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Vidi sta se desava kod mene. Imam 3 x rx 580 radi sve ok i ubacio sam jos jednu 480- ticu i instalirao drajvere na njoj i ona radi jedan dan i onda pukne miner i stoji na njoj zuti uzvicnik kao da se obrise drajver. Sta moze da zeza..?computer/properties/advanced system settings/performance na win7,mislim da je slicno i na ostalima
Ma jesam . Znaci modovana zatim instalirani blockshaine drajveri pa pach.Ako si joj modovao bios, moraš patch posle toga.
Ma da sumnjam i u karticu. Jeste polovna ali sta znam . Temp je dobra rig je u hladno i ne ide preko 60c..Ali radi jeno 20 sati i 480 - tica zataji..Ma jesam . Znaci modovana zatim instalirani blockshaine drajveri pa pach.
Da li da iskljucim sve karte pa da probam ponovo samo nju , da obrisem drajvere pa sve ponovo. Ma da sam to vec uradio ..
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Ma jesam . Znaci modovana zatim instalirani blockshaine drajveri pa pach.
Da li da iskljucim sve karte pa da probam ponovo samo nju , da obrisem drajvere pa sve ponovo. Ma da sam to vec uradio ..
Pecovao , povecao virtualnu memoriju , stavio miner 10.0 i za sada ide lepo. Ajde videcu koliko ce da drzi , pa ako pukne zamenicu i napajanje. Imam jedno od 1000w.Ma samo patch, pa reset kompa i gotovo.
Da li se moze ethereum prebaciti sa poloniexa na cex ako je manje od 0.5 ?Meni je tako odvajkada... 10% mi je manji average od reported konstantno... ali dobijam isto ili malo vise od online calculatora tako da nema problema...
Ja sam sa Cryptopia na CEX prebacivao i 0.1.. a verujem da moze i manjeDa li se moze ethereum prebaciti sa poloniexa na cex ako je manje od 0.5 ?
***. Trebao sam sa cexa ubaciti wallet. Vec sam iskopao 0.3 eth ali nece da prebaci , kaze limit 0.5Ja sam sa Cryptopia na CEX prebacivao i 0.1.. a verujem da moze i manje
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Da da . Tako sam i mislio . Znaci mora na polon 0.5 da bi se videlo na depozitu. Ok..Kad nakopas 0.5 na polon prikazace ti se na depozitu pa posle toga mozes prebaciti i 0.1 na cex. Nije minimum 0.5 ako ides sa polon na cex
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imam 6 Sapphire NITRO+ RX 570 idu i do 170mh/s ali mi mnogo pada 2-hour SMA Pogledajte prilog 245595 u cemu moze da bude problem?
Jel si pecovao drajver ? To moras ako nisi..Imam jedan problem, danas sam instalirao windows 10 umesto sedmice i drajvere za rudarenje Eth-a! Ploca je gigabite 970A-DS3P! Komp mi vidi cetiri grafike u Device manageru, u afterburneru mogu da podesavam klokove, ali kada pustim da kopa, pise NO AMD OPENCL or Nvidia CUDA GPU-s found! Sta mogu da uradim?
Ja kopam na dwarfpool, min 0.05, i to ide na cex
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari