Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
XFX 580 8GB sa Samsung memorijom daju 29 iz "kutije" Clay 10.6. Bios pomeren preko switch-a na kartici. 1150/2100

Zato sto je drugi bios vec strap-ovan, tj mining bios je u pitanju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Znam. Zato sam mu I rekao 1750 I 2000 su identični na njemu. Dobar im je minig bios. 29 je lepa cifra za out of the box. Čak su I napon smanjili.

Skok težine nema nikakve veze sa mogućnošću tj brzine kopanja kartice...

Nemoj komplikovati... Kopaj sa claymore i u njemu sve podesi... Kakvi eth monitorinzi i cuda...

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

A koji brate mili kad ih ima 10 komada?
Kontam poslednji ali koji da li dual ili crypto note gpu miner?10.6 je za dual zanji a 10.2 beta za ovaj drugi

Sta znaci i na naopoolu sto pise NEXT DAG Epoch?

Kapetanu, gugl je tvoj najbolji prijatelj u potrazi za odgovorima. Nemoj biti lijen. [emoji4]

febf12814db6e0905020dc82671dd460.jpg

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Poslednja izmena:
Ugusi lik... Brate upali Google i citaj.

Ugusi lik... Brate upali Google i citaj.

Cemu onda ovaj forum , ako treba da koristimo samo google. Pa odakle ste svi vi poceli ? Mi smo pocetnici i ako hocete , dajte pomozite malo , pa cemo i mi drugima..

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Hvala svima na odgovoru.Nije surovo vec...brutalno :d

Postoji tema za pocetnike... Odes pitas niko ti ne brani... Ali nemojte pitati u svim temama.

Postoji tema za pocetnike... Odes pitas niko ti ne brani... Ali nemojte pitati u svim temama.

Ovde sam pitao jer je vezano za ETH,da sam pitao tamo gde me upucujes verovatno vi isto dobio odgovor za googl :d

Evo ja koliko znam, a znam mozda nesto [emoji4] imam jedno 40tak kartica [emoji4] moze ko hoce slobodno da mi pise na pm. Da se oduzim za znanje koje sam preuzeo sa ovog foruma [emoji6] i ideja foruma jeste malo u search-u ako nisi nasao odgovor na pitanje [emoji4]

koliko mh imaš ukupno ? ja sa 7 imam 216mh, i 0.05eth mi je na 60h, što mi deluje da ti više zaradiš sa 6 grafa nego ja sa 7 :)

koliko mh imaš ukupno ? ja sa 7 imam 216mh, i 0.05eth mi je na 60h, što mi deluje da ti više zaradiš sa 6 grafa nego ja sa 7 :)

Meni konkretno na poolu varira od 150 do 350 Mhs a prosek pise 195Mhs dok u mineru zakucan na 192.5-193 Mhs.
6 komaTa.

Sad sam skinuo claymore...sad daje 194.5 Mhs...Na Nanopooly sam
Bio na ETH i imao dosta stale share pa se nervirao_Ovako mi bolje,ne vidim ih i ne nerviram se :)

Poslednja izmena:
^Gtx1070

Nije.... Zotac 1070 a tacan model...ne mogu da se setim.Ovo sam nasao na netu ZT-P10700C-10P samo mi nije jasno da li je ili nije AMP kupio sam je ali nigde nike stajalo AMP a ova sa slike je ista moja.Kutije ne znam gde su u podrumu mrzi me sad da trazim.

350l554.png

...pa nije TAJNA :)
I da se ogradim...da ne misle neki da je stalno ovaj hashrate,ovo sam trenuto uhvatio jer sam usao da pogledam a neki prosek je gore napisan...192-193Mhs.

Poslednja izmena:
Sta “nije”?

32MH/s je sasvim uobicajeno i normalno za 1070... toliko daje sa 70% power i memorijom na +750
Jedino je tuzno kad dodju vremena da 1070 mora da kopa ETH...

32MH/s je sasvim uobicajeno i normalno za 1070... toliko daje sa 70% power i memorijom na +750
Jedino je tuzno kad dodju vremena da 1070 mora da kopa ETH...

Ma kakvi tuzno :) da nije ovakva situacija,ne bi znali za ETH :d ...polako,doci ce sve na svoje,ne moze sad svaki dan da bude 30e zarada i cene coina samo da idu gore,mora malo ovako,kako bi inace hold-ovali,mi novi :)
Bitno je da ona ima sirok spektar coina,za ostalo nema zime...da uzimam ponovo,isto bih pazario...jedino ne znam gde cu sa njima na prolece o letu i da ne razmisljam :d a Clime ne'am :smoke:

Poslednja izmena:
Nije.... Zotac 1070 a tacan model...ne mogu da se setim.Ovo sam nasao na netu ZT-P10700C-10P samo mi nije jasno da li je ili nije AMP kupio sam je ali nigde nike stajalo AMP a ova sa slike je ista moja.Kutije ne znam gde su u podrumu mrzi me sad da trazim.

350l554.png

...pa nije TAJNA :)
I da se ogradim...da ne misle neki da je stalno ovaj hashrate,ovo sam trenuto uhvatio jer sam usao da pogledam a neki prosek je gore napisan...192-193Mhs.
Koja je ovo aplikacija?

Послато са LG G6 уз помоћ Тапатока

Kad pada cena, pada i dif? Ne izgleda mi tako, zato pitam

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Jeste Ethmonitoring...

Vrh Dno