Koliko treba eth-a na nanopoolu da bi prebacili u novcanik ?Sacekaj da ti isplate to sto sads kopas pa onda unesi drugu adresu i pocni na nju da kopas; ako ne uradis tako to sto kopas ce ti osteti zarobljeno-neisplaceno
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ja sam stavio wallet sa poloniexa, znaci kasa iskopam 0.2 on updatuje sa nanoa na poloniex?Pa 0.2 je podrazumjevano. Ja sam podesio na 0.1 doduse
Sacekaj da ti isplate to sto sads kopas pa onda unesi drugu adresu i pocni na nju da kopas; ako ne uradis tako to sto kopas ce ti osteti zarobljeno-neisplaceno
Ja sam stavio wallet sa poloniexa, znaci kasa iskopam 0.2 on updatuje sa nanoa na poloniex?
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Minimum za prijem na poloniex ti je 0.5.Ja sam stavio wallet sa poloniexa, znaci kasa iskopam 0.2 on updatuje sa nanoa na poloniex?
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Au , ala ima da kopam do proleca..Minimum za prijem na poloniex ti je 0.5.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
U proseku dok eth padne jos 20% haha, salu na stranu, trebalo bi da prodje za sat vremenakoja ja neka prosecna duzina trajanja transfera ETH sa cryptopia na cex?
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Da možemo da utičemo na to, svi bi imali maksimum u svakom momentu. Ne možeš da utičeš toliko na to. Na sledećem linku, možeš naći objašnjenje.
189.. prosli mesec je bilo 0.7eth, ovaj mesec ako se nastavi ovako- 0.5eth.. sta ce biti za 2-3 ovim trendom?Čime kopaš, tj. koji hashrate?
Sent from my HUAWEI P8 using Tapatalk
189.. prosli mesec je bilo 0.7eth, ovaj mesec ako se nastavi ovako- 0.5eth.. sta ce biti za 2-3 ovim trendom?
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Zato sto je eth bio 1400 a sad je 800+ cene kartica su u nebo otisle![]()
Nisam znao da sa rx580 postoji finansijski isplativija alternativa eth-u?Vrlo jednostavno.
Ako si nezadovoljan ludackim rastom diff predji na drugi coin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari