Nisam kopao na nanopool-u. Kopam na dwarfu, preporucio mi je ortak a i Claymor kad kopa dev fee, ide da na dwarf. Vodjen time valjda je ok pool.Da li si kopao nekad na Nanopulu,ima li razlike?
Ako imas 1070 kartice mozes li mi reci po calculatoru koliko ti stoji dnevno ETH-a,nedeljno,mesecno...ili koristis samo AMD?
Nanopool je najpopularniji..;5401795 je napisao(la):Nisam kopao na nanopool-u. Kopam na dwarfu, preporucio mi je ortak a i Claymor kad kopa dev fee, ide da na dwarf. Vodjen time valjda je ok pool.
Stvarno ne vidim poentu da gledam hashrate po ceo dan i da poredim sa ostalim pool-ovima, to mi je malo paranoično i deluje mi kao gubljenje vremena.
Od gomile iskustava koje sam pročitao na ovom forumu i dalje nisam skapirao koje su najbolje kombinacije za kopanje. Što se tiče procene jako je teško bilo šta uporediti zato što je sve toliko promenljivo. Sem hashrate-a koji ti se prikaže na majneru.
Dosta mi je bezveze kad gomila članova traže savete ili daju savete a ne znaju se svi parametri
Trenutno koristim:
Win7 64bit
Gtx 1060 3g
Poslednji drajveri
Msi AfterBurner
Claymor 10.6
Dwarfpool
Razmisljam se da probam:
Linux
Ethminer
Pa da vidim da li ću da dobijem neke bitne promene u hashrate-u...
Kakva su vam iskustva sa coinotornom? Tamo kopam eth
Sent from my HTC One A9 using Tapatalk
Hvala +1Radi kao sat. Od početka, duže od 4 godine, kopam tamo...naravno i ETH ...
Postoji i odlična aplikacija za praćenje na telefonu...Statistic for Coinotron...
This kind of makes sense assuming the numbers are correct for 32GB per 6 asics on each board. That means about 5GB of memory for each asic. If they are really using DDR3 (which again makes sense for an ASIC style eth design, since 96 GB of GDDR5 would be crazy expensive), they could probably get away with a 256 bit memory bus running at 933mhz (near max of DDR3). That would translate to about 60GB/s per asic or about 7mh, x 6 = 42 MH per board or 126 mh per machine at probably 200-300 watts.
Nothing crazy but is the equivalent of a 6 GPU rig, for probably half the power cost at half the USD cost.
Ovo moze znato da utice na dalji mining eth preko gpu.According to Technews, Bitmain is about to release the Ethereum ASIC miner F3 in Q2 or Q3 2018.
“Bitmain is about to release F3, the ethereum ASIC miner. It’s reported that every miner is mounted with 3 mainboards. On each mainboard there are 6 ASIC processors, each of which has 32 1GB DDR3 memory. Therefore, one unit of F3 miner contains 72 Gigabyte DRAM memory.”
I have doubts on the math of the report because the numbers doesn’t add up.But 72G DRAM seems reasonable and already outperforms most of the GPU-based mining rigs in the market now.
The bottleneck of Bitmain’s mass production is supply of Dram memory, which explains why Bitmain is frequent visiting storage supplier in Taiwan. The demand of Bitmain is around 3,000 pieces of 12 inch wafers per month. Ethereum ASIC chips will enter mass production stage in February 2018 by TSMC’s 28nm process. The F3 miner is expected to hit the market in Q2 or Q3 2018.
The ethhash power algorithm of Ethereum is designed to be ASIC proof. But just like Charlie Lee put it:
“I think ASICs are inevitable when the coin is valuable. But that’s not a bad thing.”
20180212132759
Bitmain has developed ASIC miner for Litecoin and Siacoin.
http://news.8btc.com/bitmain-to-release-ethereum-asic-miner-f3-with-72gb-ddr3-dram-in-q2
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2932282.0
Da probam ja, ako grešim neka me neko ispravi. Stratum proxy je softver koji koristiš ako imas više rigova na različitim lokacijama/internetima. Ako ih sve usmeriš prvo na svoj stratum proxy pa tako sa proksija na pool, valjda je bolje kopanje.Moze li neko da mi pojasni sta ovo konkretno znaci i na cega se odnosi na DwarfPool?
Stratum Proxy v0.0.5. Additional 10%~20% increase of earning compared to standard getwork and failover option
...i sta je uncle :S: ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari