Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Ljudi znam da mozda nema veze sa temom, ali se nemam gde drugde obratiti, nigde nisam nasao temu za ovo, naime odjednom mi se pojavi sledeci problem, iznova i iznova, nista nije pipano na masini koja je pre toga radila sasvim normalno, u pitanju je 5x 380 r9 msi kartice, elpida memorija, ako iko zna nesto, bicu vam zahvalan. 27835705_10213656245991991_1245671114_o.jpg27901207_10213656246151995_1581492228_o.jpg

Treba da stavis virtual memory na 1367-16400

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pitao sam za Pascalcoin, nisam mislio na ETH :)

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

computer/properties/advanced system settings/performance na win7,mislim da je slicno i na ostalima

computer/properties/advanced system settings/performance na win7,mislim da je slicno i na ostalima
Vidi sta se desava kod mene. Imam 3 x rx 580 radi sve ok i ubacio sam jos jednu 480- ticu i instalirao drajvere na njoj i ona radi jedan dan i onda pukne miner i stoji na njoj zuti uzvicnik kao da se obrise drajver. Sta moze da zeza..?

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Ako si joj modovao bios, moraš patch posle toga.

Ma jesam . Znaci modovana zatim instalirani blockshaine drajveri pa pach.
Da li da iskljucim sve karte pa da probam ponovo samo nju , da obrisem drajvere pa sve ponovo. Ma da sam to vec uradio ..

Ma da sumnjam i u karticu. Jeste polovna ali sta znam . Temp je dobra rig je u hladno i ne ide preko 60c..Ali radi jeno 20 sati i 480 - tica zataji..

Ma jesam . Znaci modovana zatim instalirani blockshaine drajveri pa pach.
Da li da iskljucim sve karte pa da probam ponovo samo nju , da obrisem drajvere pa sve ponovo. Ma da sam to vec uradio ..

Ma samo patch, pa reset kompa i gotovo.

nisam neki teoreticar zavere, ali ovaj ethermine je cudan skroz.. isplata je na nedeljnom nivou, 6 dana current hashrate nece da ode preko reported, ovo je 7mi danas (vcrs isplata)-ceo dan mi je current 210+ na 189 reported.. kao da hoce malo da napumpaju da ne bude da su mi malo dali ovu nedelju :D vrvtn je trip al' vec mi se desavalo, pa da vidim ima li ko kakva slicna zapazanja

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Meni je tako odvajkada... 10% mi je manji average od reported konstantno... ali dobijam isto ili malo vise od online calculatora tako da nema problema...

Kad nakopas 0.5 na polon prikazace ti se na depozitu pa posle toga mozes prebaciti i 0.1 na cex. Nije minimum 0.5 ako ides sa polon na cex

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kad nakopas 0.5 na polon prikazace ti se na depozitu pa posle toga mozes prebaciti i 0.1 na cex. Nije minimum 0.5 ako ides sa polon na cex

Sent from my iPhone using Tapatalk
Da da . Tako sam i mislio . Znaci mora na polon 0.5 da bi se videlo na depozitu. Ok..

Imam 6 Sapphire NITRO+ RX 570 idu i do 170mh/s ali mi mnogo pada 2-hour SMA Pogledajte prilog 245595 u cemu moze da bude problem?

Stavio sam samo eth da kopam, do sad sam eth+dcr kopao neki po netu kazu oce i to da smanji 2-hour sma. Pa cu da vidim da li ima promena.
Jedno vreme mi je sve radilo ok sa solo eth-om sad opet mnogo pada 2-hour SMA Desktop Screenshot 2018.02.09 - 13.16.44.50.png u cemu moze da bude problem?

Prilozi

• Desktop Screenshot 2018.02.09 - 13.10.30.07.png
    Desktop Screenshot 2018.02.09 - 13.10.30.07.png
    88.6 KB · Pregleda: 222
Imam jedan problem, danas sam instalirao windows 10 umesto sedmice i drajvere za rudarenje Eth-a! Ploca je gigabite 970A-DS3P! Komp mi vidi cetiri grafike u Device manageru, u afterburneru mogu da podesavam klokove, ali kada pustim da kopa, pise NO AMD OPENCL or Nvidia CUDA GPU-s found! Sta mogu da uradim?

Poslednja izmena:
Driver nije dobar najverovatnije

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Imam jedan problem, danas sam instalirao windows 10 umesto sedmice i drajvere za rudarenje Eth-a! Ploca je gigabite 970A-DS3P! Komp mi vidi cetiri grafike u Device manageru, u afterburneru mogu da podesavam klokove, ali kada pustim da kopa, pise NO AMD OPENCL or Nvidia CUDA GPU-s found! Sta mogu da uradim?
Jel si pecovao drajver ? To moras ako nisi..

Ja kopam na dwarfpool, min 0.05, i to ide na cex

Da li si kopao nekad na Nanopulu,ima li razlike?
Ako imas 1070 kartice mozes li mi reci po calculatoru koliko ti stoji dnevno ETH-a,nedeljno,mesecno...ili koristis samo AMD?

Vrh Dno