NIje bitno da li je 4 ili 8 gb...pre ce stici POS nego sto ce 4 GB postati neupotrebljive a pada hash isto i jednim i drugima
Prodaj meni karticu za 200e dok mozes [emoji2]
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
I dobro sto je sada ciniti? Generalno pitam jer cena koliko vidim ide dole, jel to sada privremeno pa ce opet za koji dan opet gore ili krenuse da pucaju po savovima?
Da znam sta da radim jer ja sam jednom karticom nema sanse da iskopam u naredna jos 2 meseca 0.8 eth a ovo sto imam to je ostalo tu gde jeste. Zato pitam ako ce opet za par meseci da bude ok onda da nastavim da kopam ako ne da bataljujem pa kada bude bolji period nastaviti.
0.12 -> 0.1 -> ~0.11 -> ~0.06-0.07.
S'tim da je mi je short otvoren na 0.14, pa pojacan na 0.136 pa na 0.13 i pre par sati na 0.125 (kad sam video razliku na Poloniji i Finexu).
@Shone,
Pardon, 0.1.
Nanopool po difoltu isplaćuje na svakih 0.2 ETH, dok Cex recimo prihvata depozit u tom iznosu, kad već majnuješ sa 1 grafičkom ne znam zbog čega nisi uradio ovako...
Cek bre a sto jednostavno ne smanjis na pool-u Payment threshold i resena stvar ako vec imas nesto iskopano, prebacis to sto imas i dovidjenja, oredji na nesto drugo.
Kapiram da imas vise od 0.05eth.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari